Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A použijete jeden z nejprolhanějších serverů. Tak to nemá chybu

6 0
možnosti

Kateřino, jako u všech Vašich článků i zde karma. Skutečnost je taková, že bojovníci proti fake news bojují sami za pomocí manipulace, lhaní a překrucování pravdy. Viz dnešní článek na iDnes o fake news kolem jásajících muslimů při požáru Notre Dame. Skutečnost je však taková, že muslimové skutečně jásali a nejen na FB, ale také v ulicích Paříže. Na FB jsou dodnes jejich příspěvky ve stylu Požár Notre Dame je Alláhovou pomstou apod. Nebo vzpomínáte na uprchlickou vlnu, kdy "novináři" Mánert, Barochová apod zásobovali každý den čtenáře o vysokoškolácích z islámských zemí? Diskuse pak byly plné "elfů" až to připomínalo že se tam sešel celý bývalý výbor bývalého SSM :)

6 0
možnosti

Já mám v paměti jejich oslavy, když padla dvojčata. Ač se to zdá neuvěřitelné,

tak tenkrát to ukazovala ve zpravodajství dokonce i ČT...

8 0
možnosti

Co se Parlamentních listů týče, tak s Vámi do značné míry souhlasím a doplnil bych ještě dryjáčnické a zavádějící titulky. Naopak pochvalu to periodikum zaslouží opravdu za rozhovory s osobnostmi, které se míjejí s mainstreamem a přitom mají co říci. PL občas čtu a ve světle všech těch Hlídacích psů a Britských listů mi vůbec nevadí.

Co se týče způsobu fungování těch hlídačů pravdy a dobra, tak jejich klasickou metodou je důkaz kruhem: Já něco tvrdím a dokazuji to tím, že to tvrdím já, můj kámoš, nebo tajemný muž s černými brýlemi a kloboukem.

Především, Vámi uvedené organizace jsou jedním z prvků složené kliky politického establishmentu, médií a neziskovek. Ony velmi dobře vědí, že jejich názory a odsudky jsou předem vítány a že po nich nikdo relevantní - tedy z těch ostatních složek moci - nebude chtít důkazy.

7 0
možnosti

I82v19o 43B93o21u33š11e

17. 4. 2019 12:37

Relativizace, taky forma manipulace.

0 0
možnosti

P57e70t40r 15B69u20r93i39a71n

17. 4. 2019 12:32

Dobře zhodnoceno, karma. R^

4 0
možnosti

J94a18n 13R95á96ž

17. 4. 2019 12:05

Je-li něco možno považovat za typicky manipulační dezinformační zdroj informací, tak jsou to právě "Evropské hodnoty". Je to stejně obskurní zdroj informací jako jeho ideový protiklad "sputniknews".

9 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,71
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik