Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Článek byl stažen do soukromých. Po dohodě s adminem zveřejňuji doslovné zdůvodnění:

-------------

Dobrý den,

Váš poslední blog porušil Kodex blogera, proto jsme ho stáhli z titulní strany na Váš soukromý blog. Viz k tomu Kodex: Bloger nesmí propagovat ani vyjadřovat rasovou, národnostní, náboženskou ani jinou nesnášenlivost vůči jednotlivcům či skupinám osob, obzvlášť pak vůči menšinám. Svými články nesmí vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady. Bloger nesmí propagovat násilí a agresivitu jako prostředek řešení konfliktů.

--------------------

2 0
možnosti

Ještě jednou jsem si pozorně celý Váš článek přečetl a nenacházím v něm naprosto nic, co by odporovalo kodexu blogera. Jedná se o kultivovaně popsaný názor, že zákony a společenská pravidla platí pro všechny a společnost nemůže tolerovat ty, kteří je nedodržují.

Vychází-li ovšem administrátoři při posuzování souladu článků s kodexem blogera z principu, že lépe je omezit autorovi svobodu projevu, než riskovat, že by snad jeho názor při určitém pohledu na něj mohl být v rozporu s oním kodexem, pak se mám se svou prořízlou hubou patrně taktéž brzy na co těšit.

Paní Lhotská: Tímto Vám vyjadřuji svoji podporu.

8 0
možnosti
Foto

Hledal jsem ten článek znovu a už jsem ho nenašel v rubrikách,jenom v historii prohlížeče u autorky8-o

1 0
možnosti

Mám podobný problém. Čím to může být?

0 0
možnosti

Kolik je nás, Čechů, (a kolik nás bude?) a kolik je muslimů? Bude rozhodovat počet dětí a v té soutěži prohrajeme.

3 0
možnosti

Na požadavku dodržování evropských zvyklostí a zákonů

už rezignovalo více Evropských států. Vznikají Muslimské enklávy, kde si Muslimové praktikují svoji víru i své právo. Tyto enklávy se neustále rozšiřují a rostou.

Evropské země, kde už jsou miliony Muslimů se snaží snížit jejich počet a související problémy řešit přesunem Muslimů do zemí, kde je podíl Muslimů dosud nízký, protože Muslimové se rozhodně nehodlají vracet do zemí původu, protože jejich víra jim ukládá šířit Islám po celém světě.

Pokud Evropské státy

nejsou schopné vynutit si dodržování svých zákonů a zvyklostí, budou rezignovat znovu, až se Muslimové rozhodnou zavést v Evropských státech Muslimské právo a svoji víru na státní úroveň, protože pokud k tomu k tomu nepřivolí Evropské státy dobrovolně, použijí miliony Muslimů k tomu násilí.

Pokud do EU vstoupí Turecko, tak ten podíl Muslimů v Evropě výrazně vzroste a čas nastolení Islámu v Evropě se mnohem rychleji přiblíží. Co čeká naše potomky si umí už představit každý sám.

Velká Karma!!!

7 0
možnosti

Evropští muslimové měli dost času pochopit, jak zdejší společnost funguje, měli dost času na reformu svého náboženství tak, aby bylo se zdejší společností slučitelné.

Bohužel se tak nestalo.

Západoevropský muslim tedy denně řeší otázku, zda bude dobrým muslimem, nebo žákem, občanem, zaměstnancem, rodičem, partnerem.

Je to začarovaný kruh a jeho okraje jsou stále ostřejší. Bezbřehá tolerance západoevropské společnosti to způsobila, nic jiného v tom hledat nelze. Popření vlastních zákonů považovaných za tabu, jen abychom nebyli xenofobní to způsobilo, nic tajemnějšího v tom není.

Neexistuje z toho cesta ven, která nebude nikoho bolet a při které se to tak nějak humánně, pohodlně, v klídku a po "evropsku" vyřeší samo.

1 0
možnosti

J95a30n 37H67a65r23v51a65n

29. 5. 2019 9:32

Dříve sem psala Jana Al Oukla - Češka která se vdala do Tunisu a pak se s dětmi vrátila jako zapálená muslimka. Utkvěl mi jeden její výrok: "Nezáleží na tom, jestli děti budou řádní občané, ale hlavně musí být správní muslimové"

- A to je prosím Češka, co potom původní muslimové.

Z blogu už je vymazaná ale admini by tohle určitě našli.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,03
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik