Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

V normální civilizované zemi by byl Babiš dávno ve vězení

4 2
možnosti
Foto

Pokud jsou v nějaké zemi zavíráni bez soudu občani, tak se nejedná o normální civilizovanou zemi.

2 2
možnosti
MH

Přiznám se, že z celé politické situace jsem silně rozčarován. Už několik volebních období lidé volí "kohokoli", jen ne "tradiční" strany. Začalo to Véčkaři, pak ANO a Piráti ... To si opravdu opozice neuvědomuje, ža tradiční strany jsou natolik zdiskreditované, že již nikdy většinu nezískají ? Lidé chtějí změnu. Proto zvolili kontroverzního Babiše a jeho stranu. Lidé se domnívali, že kdo umí řídit velkou firmu, bude umět řídit i stát. Každý ze své rodiny ví, že nemůže utrácet víc, než vydělá a že dluhy jednou musí zplatit. A že je zapotřebí pracovat, aby se měl lépe. Tradiční strany mají tolik másla na hlavě, že jim většina nevěří. Proto volí kohokoli nového, jen proto, že o něm ještě nic špatného nevědí. A možná je i lépe mít kontroverzního politika "na očích" a vědět o něm vše, než když jiný politik "krade v tichosti".

5 1
možnosti

Časem bude opět potřeba stavět na ideologickém programu! Ten Babiš nemá! :-)

2 0
možnosti
JH

Nevím, ale možná to nakonec bude jinak. Když nic jiného vidět kolik lidí mě nenávidí, to chce povahu.

3 0
možnosti
JH

J38i44ř77í 83H48o24l20ý

7. 6. 2019 8:02

Padne, nepadne Babiš?

Žádný problém, časem budou jeho činy lépe zadokumentované a on navíc skončí tam kde se mu nebude líbit - tedy v kriminále a možná mu zabaví i nějaký ten majetek.

4 2
možnosti

Rv

Omylem jsem otevřel Váš článeček. Souhlasím jen s tím, že ještě hodně vody uplyne v Praze ve Vltavě, než se Andrej Babiš, ostřílený postkomunistický matador vzdá své moci. Má charisma, má kvalitní tlupu ovladačů lidských mas, desinformační weby mu pomáhají a mezi námi má hodně nezkušených, kteří se nechají vodit jak loutky a netuší vůbec, co je to demokracie, a vůbec netouží po skutečné svobodě a nezávislosti po státu a nezávislosti po komkoliv.

Berete naději občanské společnosti, že takovéto oligarchy není možné svrhnout. Ale cesta je přece jasná! Mluvit s občany a přesvědčovat je pro jejich osobní svobodu a samostatnost. Ano, je to dlouhá cesta, ale jediná možná. A každý z nás se na ni musí účastnit s celým svým srdcem!

Nic netrvá věčně!

I Sovětský svaz odešel nám na věčnost!

Dočkej času jako husa klasu!

:-)

8 0
možnosti
JD

J73a27n 19D65ě12d

7. 6. 2019 7:55

Máte samozřejmě pravdu. Jestli Bábovi něco zlomí vaz, tak odsouzení v TŘ. Takovou důvěru v právní stát ovšem dávno nemám. Takže si začínám zvykat na Bureše a jeho znovuzavádění instituce udavačství, jeho nenažraný chřtán a jeho populistické rozhazování miliard za nesmysli. Vyřídí ho až velká ekonomická krize. A tam se není vůbec na co těšit.

3 2
možnosti
JF

V právním státě rozhodují volby a ne z našich daní dotované celebrity. Těch zbylých 70 % milá dámo má všechny demonstranty v Praze na háku.

5 7
možnosti
JD

J56a91n 64D57ě65d

7. 6. 2019 7:56

V právním státě rozhodují soudy, ne volby. To že stádo rozhodne ve volbách, že trestná činnost premiéra nevadí by nemělo být rozhodující.

3 1
možnosti
RP

Je ovšem otázka, kdo z loserů třesoucích se na koryta by měl přijít po Babišovi.

7 3
možnosti

Sundejte si brýme rudého mámení, ať můžete vidět i slušné politiky! :-)

3 2
možnosti
RK

Tady se pořád tvrdí že premiér a nyní i ministr zemědělství zneužívá dotace. A jako důkazy jsou tu návrhy auditů z EK. První byl poslán tak že unikl tam kam neměl, druhý byl prý poslán tak aby se nedostal do nepovolaných rukou ale stejně o tom co v něm je si zase štěbetají i vrabci na střeše... Jako nedělám si iluze o tom, jak se to peče s dotacemi nejen z EU a ze státními zakázkami. Tohle je ale takové přinejmenším divné.

2 2
možnosti

Jste naladěn na Burešovu vlnu. To jako sám nebo jste placen? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,22
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik