Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doporučuji Vám a podobným remcalům proti EU a Západu přestěhování do Ruska. Je to lepší varianta, než když dotáhnete Rusko sem.

1 2
možnosti

H27o59n22z43a 77V64a78c20e55k

19. 9. 2019 20:49

Jak to tak kolem sebe sleduju,tak brzo budou stačit jen dvě nálepky: debil a blbeček. Cimrman měl zase jednou pravdu.

2 0
možnosti

Zasloužená karma. R^

Zvláště bych vyzdvihl tohle:

"Když si pak z jejich vyjádření všechny ty nálepky odmyslíte, obvykle zjistíte, že vlastně už nic dalšího neobsahují."

Naprosto trefné.

9 0
možnosti
Foto

Nálepkování lidí je snadný (zbabělý, leč snadný) způsob, jak se vyhnout diskusi – když je někdo nácek, xenofob, fašista ..., pak jeho názory nemohou mít žádnou hodnotu; takového je správné vyloučit z jakékoli diskuse, navždy umlčet.

7 0
možnosti

Ta nenávist vůči všemu ruskému je asi celkem pochopitelná. Je plodem ztotožnění Ruska s bolševismem a potlačením Pražského jara vojsky pěti států Varšavské smlouvy. Po sametu jsme se vrátili zpět do evropského pásma a to politicky a i hospodářsky. Logicky toto vzdálení asi znamená, že nemůžeme míti dva přátele, jednoho na Východě a druhého na Západě..a tak jeden musí být nepřítel

No a tak lidi, kteří v českých zemích považují za přirozené, že se ČR prostě jednou pro vždy nachází uvnitř německého prostoru, pracují velice silně na tom, aby mezi Čechy probudili a průběžně posilovali rusofobii, která ale není Čechům příliš vlastní. Protože historicky jsme s Rusy za cca více jak 1000 let neměli větší potíže. Náš vpád do geopolitické sféry bývalého SSSR jeho příčiny, následky a okolnosti jsou dobře popsány historiky a každý to zná. Co více ....souhlasím s tím co píšete, jste jednou označena a tečka...ale jinak se s tím dá žít;-D;-DR^

3 2
možnosti

Přitom nacismus (nebo předešlá germanizace) u nás napáchal dost škod a nikdo z médií nebo politiků neprohání každý den Německo uličkou hanby. Je to jenom o tom, jak píšete - mít jasně definováno, kde leží Mordor, protože přítel nás sice může zradit, ale nepřítel je taková vděčná jistota. :-)

1 1
možnosti

Nálepkování je generalizování typu "Poláci jsou podvodníci". Akorát s vylepšením, že nálepka má být urážející. Takže pisatel si udělá jasno v protivnících a ještě si uleví. Ani nevím, jestli je lepší dostat nálepku nebo si vyslechnout hodnocení inteligence na základě jednoho názoru.

Každopádně, kdo umí diskutovat jenom o osobě pisatele, nepřišel diskutovat, ale léčit si mindráky.

7 0
možnosti
Foto

Protestem "nálepka" dnes snadno a bezpečně odpoutáte pozornost od předmětu kritiky. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Hlavně se musí nálepka pořádně olíznout, aby držela. Případně více plivnout, hlavně jde-li o chvilkaře, kavárníka či příznivce "demobloku". Také je pěkná multikulturista a neomarxista. Lidové tvořivosti se meze nekladou. A tak je to správné, ať se v tom orientujeme.

Mně ale stačí juknout na jméno autora či diskutujícího a hned vím, co mohu čekat. ;-D

4 5
možnosti

Pokud nepoužíváte ani koblihy, nácky, xenofoby, kremloboty apod., budiž vám to ke cti.

Akorát bacha na hodnocení podle jména. Abyste nedal někomu automaticky mínus a ten přitom říká váš názor. ;-D

6 0
možnosti

Souhlasím paní Lhotská. Já nálepkování vnímám jako snahu o orientaci v jinak velice složitém a komplexním světě, který jedinec není sám schopen úplně uchopit. Nutně však vede k chybným závěrům. Sám se jich snažím vyvarovat, ale občas se člověk neubrání. Ono je jednodušší oponenta/druhou stranu onálepkovat, odsoudit a dál se již vůbec nezaobírat jejich argumenty, přičemž, jak to tak bývá, i druhá strana má zpravidla kus pravdy.

7 0
možnosti
Foto

"I druhá strana má kus pravdy", to jste napsal svatou pravdu. Proto mi připadá hloupé, když někdo v diskuzi napíše "toho nečtu", "nechte ho být", "vy jste musel něco strašného prožít"... Líbí se mi, když autor diskutuje se všemi, kteří diskutovat přišli (nepočítám ty, kteří přišli urážet, tam je nejlépe nereagovat). Ano, občas něco ujede každému, ale když má někdo diskuze plné smazaných příspěvků pravidelně a jiný zase opakuje povýšenecké fráze...

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS