Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zkrácení života zcela jistě postihne novoevropany, páč ti šesnáctiletí vousáči tady do sta nebudou;-)

Ale strach o ně nemám. Jistě si náhle v jejich skutečných čtyřiceti vzpomenou, že jim je vlastně sedumdesát a všechny státní orgány dostanou povel to nezpochybňovat;-(

0 0
možnosti

J19a47n 63D51o34u83š48e22k

4. 12. 2019 11:17

Klimatologie není exaktní věda. Klimatolog vám neřekne že do 10 let pochcípáte v důsledku zvyšující se teploty. Přesto dekády výzkumu ukazují na trend zvyšujících se teplot vysoko nad normál i s ohledem na cyklické a pravidelné změny klimatu. A ukazují i přímou souvislost s naším chováním a jednáním. Vidíme i dopady na naši planetu.

0 0
možnosti

Šiši, žasnu jak tento článek o ničem má takový aplaus ;-D

0 0
možnosti

To už musí být jedinec pořádně zpracovanej aby vyvodil závěr jako Vy:-/

0 0
možnosti

J76i44ř27í 93H66o65l65ý

30. 11. 2019 9:03

Zelenej klimatolog, se jako zaostalej lhář nerodí, ale absolvuje zbytečnou vysokou školu a pracovat jako zaměstnanec technických služeb se mu nechce a tak se dá na lhaní.

0 0
možnosti
Foto

To je tak osvěžující, přečíst si něco od někoho, kdo má normální uvažování.. :-)

1 0
možnosti

Neřekl bych, že dnešní životní styl je zdravější. Mladí, jakožto reprezentatti tohoto životního stylu mají násobně méně pohybu než jsme měli my a polykají mnohonásobně víc léků a potravinových doplńků než konzumujeme my starší. Co se týká potravin, jsou ve vleku buďto marketingu - reklamy na módní potraviny a tudíž jedí nezdravě nebo naopak ve vleku eko a bio potravin a potom jsou plní stresu z jedů v potravinách a tudíž zase žijí nezdravě A navíc i občas žijí v nedostaku, protože za eko a biopotraviny vydají násobně víc než za klasické potraviny, přitom jsou tyto potraviny občas( třeba obsahem plísní) škodlivější než klasické potraviny.

Já myslím, že až dospějí do vyššího věku, nejspíš se to projeví právě zkracováním průměrné doby dožití.

2 0
možnosti
Foto

Pro některé zabedněné diskutéry a "takyaktivisty" níže v diskuzi, já nemluvím o "nějaké" veřejné výzvě aktivistů - mluvím o výzvě vědců a akademiků k chystanému jednání OSN o klimatu - čtěte zde

https://zahranicni.ihned.cz/c1-66671820-svet-je-ve-stavu-klimaticke-nouze-zeme-se-muze-stat-castecne-neobyvatelnou-varuji-vedci

a přestaňte si cucat z prstů ty své nesmysly o hrstce pomatených dětí, herců a podobně. Nelžete. :-/RvRv

0 3
možnosti
Foto

... článek s tímto či podobným názvem, naleznete nejen na iHned, dodám pro ty, co mají zájem něco vědět, a nejen plácat nesmysly.

0 2
možnosti
Foto

A představte si, že někteří jednodušší lékaři v létě varují staré lidi, aby se schovávali v chládku, že chodit na sluníčko je nebezpečné. Že se nezeptali paní Kateřiny, ta má jasno. Žádný důkaz že teplo je nebezpečné neexistuje a je to kampaň. Koho? No přeci alarmistů.

0 3
možnosti
Foto

Doposud do nás cpali, že pokud do 12 let, nebo raději okamžitě, nezastavíme produkci emisí, tak roztají ledovce, stoupnou hladiny oceánů, přijde katastrofické sucho a s ním i vlny požárů.

Zdroj: https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=736844 A ona ta produkce emisí neklesla a ledovce tají, hladiny oceánů stoupají, sucho tu máme a požáry taky. Takže měli pravdu.

1 4
možnosti

P74e92t73r 61K67o22l17á32ř

29. 11. 2019 8:26

Vážená paní, Vy považujete Václava Klause za klimatologa? Máte krásné motto: "Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak , než aby mu jen nepršelo do krku." Zkuste se jím tedy řídit.

2 5
možnosti

P68e98t75r 78K42o73l31á73ř

29. 11. 2019 8:48

Pro ostatní diskutující - podívejte se sami na ten seznam 500 "klimatologů": https://clintel.nl/wp-content/uploads/2019/09/ED-brochureversieNWA4.pdf

Já k tomu snad jen dodám, že psát blogy může každý. Pokud ale lže, tak by v soudné společnosti chodil kanálem. Vysoká karma tohoto článku mě proto děsí.

1 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS