Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P10a65v84e83l 70K96h41a16i80l

12. 1. 2020 18:04

Paní Lhotská prostě jen lže. Ch. se nikdy neustanovili za "nejmenované strážce ... ", nikdy neřekli, že jsou "sebeobětující se dobrovolníci ...", neřekli, že je to "jejich džob". To jsou jen dehonestojící blogerčina tvrzení. Že nemohou žít ze vzduchu je jasné, nežijí z něj ani naše politické strany. Zadarmo se kdysi pracovalo za předchozího režimu, viz různé ty socialistické závazky a akce "Z", které by se asi paní L. více líbily. Samozřejmě napsala, že na tom není nic špatného ale přesto na tom postavila celý blog a jako červená nit se jím od začátku line idea, že to špatné je. Napíšu to jednoduše: pokud má paní L. poznatky, že dělají něco nezákonného jistě podá trestní oznámení. Z transparentního účtu "chvilkařů" je prý vidět jaké bulíky se snaží věšet na nos. Já se na odkaz podíval a žádné nesrovnalosti tam nevidím, jsou tam jména dárců, datum, suma a většinou i zdůvodnění. A protože paní L. píše politický blog a snaží se dehonestovat skupinu občanů, která se chová v souladu se zákony naší země, rád bych viděl i podobný odkaz na její transparentní účet. Heslo z jejího profilu "Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku" mi v této souvislosti rozhodně nepřipadá dostatečné. Ono totiž platí i heslo Pecunia non olet. :-)

0 1
možnosti
JP

Proč pořád útoky na "chvilkaře"? Spousta lidí prostě vidí ten hnus a tu absurditu, která zde je. Kdo není schopen pochopit jednoduchý až primitivní dotační podvod s Čapím hnízdem, neměl by mít volební právo. U nás se z toho udělá složitá mnoho let "vyšetřovaná" kauza, vše se složitě zamotá, aby běžnému občanu unikla podstata věci a pro jistotu se to nepustí ani k soudu. Svěřenecký fond tvořený jeho manželkou a pár zaměstnanci je výsměch právu i zdravému rozumu. Je nadále ve střetu zájmů, to musí být každému rozumně uvažujícímu člověku jasné. Ale on staví po auditní správě Českou republiku do sporu s EU a Ministerstvo pro místní rozvoj hájí místo zájmů České republiky zájmy Babiše a "rozporuje v auditní zprávě každé slovo" a zároveň se znovu začaly vyplácet dotace předluženému Agrofertu z českých zdrojů, přestože mnohasetmiliónové dotace pro Agrofert nebudou zcela jistě z EU proplaceny.

0 1
možnosti

Chvilkařům jde o zrušení Benešových dekretů..

0 0
možnosti
IB
BK

Pomůžete mi někdo najít v transparentním účtu Milionu chvilek měsíční mzdy jejich 8 zaměstnanců plus jejich odvody státu ?

2 0
možnosti
Foto

To se na transparentním účtu neobjeví.

0 0
možnosti
JK

Proč se obáváte, že jiný člověk z ANO v roli premiéra by byl pouhou Babišovou loutkou a Babiš by "se stal" kmotrem? To má jediný důvod - protože už kmotrem dávno je a vždycky byl.

9 0
možnosti
RK

R52a98d60e86k 72K43o39h59u67t

22. 12. 2019 23:24

To není dle mého obava, jen konstatování, že chvilkaři jsou pokrytci, když tvrdí, že by jim stačilo ke štěstí, kdyby Babiš složil funkci premiéra.

2 1
možnosti
PN

Ačkoliv Vy jste zastáncem Babiše a já jeho oponentem, musím konstatovat, že jste to shrnula dobře, až na tu omáčku uprostřed blogu, ta byla mimo mísu. Máte naprostou pravdu v tom, že samotné odstoupení Babiše z funkce premiéra nic neřeší, protože by byl jako šéf strany stále ve fatálním střetu zájmů a dál by ovlivňoval státní úředníky, aby rozhodovali ve prospěch jeho firem, jako je tomu doposud. S tím s Vámi souhlasím. Také souhlasím s tím, že by tím Babiš alespoň formálně vyřešil svůj střet zájmů. Milion chvilek byl v situaci, kdy se rozhodoval jestli požadovat odstranění střetu zájmů reálné (Babiš v politice) nebo požadovat odstranění střetu zájmů podle zákona (odstoupení z funkce premiéra). MiCh se rozhodl požadovat po AB pouze a jenom dodržování českého zákona, který je momentálně porušován, tedy aby se zbavil střetu zájmů z funkce premiéra a aby byly jeho podvody (daňové a dotační) vyšetřeny nezávislou jisticí, i když uznávám, že logičtější by bylo požadovat aby AB odešel z politiky úplně. Kdyby ovšem MiCh požadovalo úplné odejití z politiky, nebo konec strany ANO, nahrálo by to konspiračním teoriím o tom, že je MiCh snad nějaký projekt opozičních stran, což je nesmysl, ale spousta lidí je snadno manipulovatelných, a ti by tomu byli ochotní uvěřili. Teď jsme ovšem v situaci, kdy se AB pohybuje hodně mimo české i evropské zákony daňové i dotační zákony, je vyšetřován v německu i v česku pro obojí a stále je přitom v pozici ze které může ovlivňovat jako moc výkonnou, tak zákonodárnou. Což je mnohonásobný střet zájmů.

5 2
možnosti
KL

Mýlite se, nejsem zastáncem pana Babiše. Jen mi vadí ten primitivní až fanatický antibabišismus včetně toho, co předvádí "chvilkaři". Jsem totiž přesvědčena o tom, že nejenže nepřispívá k oslabení jeho pozice, ale má dokonce možná i opačný efekt. Navíc se obávám toho, že se někdo snaží využít tématu "antibabiš" pro svoje zájmy. Mám zkratka k těmto aktivitám velkou nedůvěru a proto je kritizuji.

Je mi zkrátka milejší premiér, který byl i přes svoje škraloupy řádně zvolen, než někdo, kdo se snaží tahat za nitky pro prosazení svých zájmů. Ale z toho, že je pan Babiš v čele vlády, žádnou radost rozhodně nemám.

11 0
možnosti
Foto

Tak třeba mně by se moc líbilo, kdyby Babiš odstoupil a nahradil by ho nějaký jeho nohsled. Bylo by legrační to sledovat, sám Babiš neuvěřitelně často vypadává z role, místo něj by to vzal naprostý zoufalec, protože nějaké vypadávání z role, by mu Babiš rozhodně netrpěl.

Ale to jen pro pobavení, protože pořád je tu skutečnost, že dotace jsou zlo a jedno, jestli jsou nárokové nebo nenárokové, tam je třeba začít. Zrušit všechny, protože pokud zemědělci nejsou schopni fungovat bez dotací, tak je lépe zrušit cla a dovážet. Proč masivně dotovat zemědělce, když se to jiným vyplatí pěstovat levněji?

2 5
možnosti
BD

Ano, zbožné přání zrušit dotace... Souhlas, bylo by to určitě správné, ale... politici to neudělají - přišli by tím o moc, a i kdyby u nás ano, budeme schopni konkurence (když ta mezinárodní bude pořád dotovaná)? A co potom s těmi zemědělci (a na ně navázané služby a průmysl. To vše bude na podpoře? Není to tak černobílé a řešení tak snadná...

2 0
možnosti
JS

Chvilkaři je placený koncept na oslabení naší země, která s Babišem v čele konečně zvedla hlavu a začíná si v EU také stavět nějaké své požadavky a aktivně hájí své zájmy a shání úspěšně další se stejným zájmem a tak zvyšuje svou vyjednávací sílu a to se samozřejmě těm, kteří byli zvyklí na Sobotky v předklonu nelíbí, tak dělají vše proto, aby se to vrátilo do pro ně výhodných bývalých kolejí.

10 5
možnosti
Foto

A jaké to jsou pro ně výhodné koleje? Upřesněte!

1 4
možnosti
JC

Stále se ptám: koho na jeho místo? Snad ne toho Fialu, kterého by prvně odstavili, kdyby se ODS znovu dostala k moci. Nebo snad Bartoše?

Toho mladého komunistu, co nemá děti. Tak by se alespoň zařadil za Merklovou nebo Macrona.

6 4
možnosti
Foto

Stejný blog se dal napsat o Ficovi na Slovensku. Po odstoupení jeho místo zastala "loutka" Pellegrini, ale k Ficově nelibosti se ukazuje, že to žádná loutka není... je populárnější, než Fico a boj mezi nimi je otázkou času, nebo jsou náznaky, že už vlastně začal.

Fico je trestně stíhaný a nemá imunitu, jako teď Babiš.

3 1
možnosti
JS

Babiš má imunitu8-o?můžete to blíže rozebrat?já měl doposud za to, že ho sněmovna vydala k trestnímu stíhání a to už 2x.

3 1
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,42
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik