Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

To Forum24 je neskutečná žumpa. Vůbec nechápu, jak to někdo může brát jako zdroj informací.8-o8-o8-o

2 0
možnosti
Foto

jestli má někdo kredit profesionality... je to i s jistými ALE - pořád ČT...to zaprvé. Jestli má někdo pocit, že nejobjektivnější jsou jakékoliv jiné kanály se svým rádio pohodadžezfílingšou , připadá mi zpozdilý. A co se týká PL... pískoviště pro pitomce, to je citace jednoho pána...kdy tam Někteří jdou udělat rozhovor jen proto, že mají výzvy blbců rádi - citace jednoho pána... a nesmírně se při tom baví, nebo se holt vědomě altruisticky zasnaží věřit , že se jinak méně chápavý čtenář PL pravdě podívá na jiný konec:)

3 1
možnosti
JB

Takže PL žalují Forum 24 za článek, kde jsou označeny za ruskou žumpu a že záměrně šíří dezinformace, názory extrémistů a estébáků.

Soud tuto žalobu zamítne.

ČT napíše článek, že praktiky PL jsou démonizace, manipulace a apel na strach.

Kde prosím vidíte rozpor? Dá se totiž říct, že PL jsou dnes soudně uznaným dezinformačním webem, ne?

6 0
možnosti
KL

To se právě říct nedá. Soud totiž neřešil, zda jde o dezinformační web, ale jen to, zda uveřejněním tohoto tvrzení v článku na F24 utrpěla jeho pověst. Protože se prokázalo, že PL měly pověst dezinformačního webu již předtím, soud rozhodl, že článkem na F24 jeho pověst neutrpěla. To je celé.

Pověst je totiž věcí subjektivního vnímání, nikoliv vyjádřením objektivní skutečnosti. Jinak, řečeno soud posuzoval, jak jsou PL subjektivně vnímány, ale vůbec se nezabýval tím, zda toto subjektivní vnímání odpovídá objektivní skutečnosti. Proto nemohl ani říct, že jsou "dezinformačním webem".

3 0
možnosti
KS

Mohu Vás uklidnit, lidé mladší čtyřiceti let se na televizi nedívají, takže nějaká rada je úplně mimo.

0 0
možnosti
LB

Vy nemít toho Babiše a Zemana, tak si je snad musíte vymyslet. ;-)

0 4
možnosti
MH

CT si delajco chteji. Sam.jsem nedavno mel rozhovor a pak jsem se divil co jsem rikal. nwstrihana veta, zvuk s obrazem nesouhlasi a ani nemuze. protoze to co vytvari he taky smutne.

2 0
možnosti
LH

Fandílci ČT a mejnstrímových médií nic jiného nesledují a připomíná mi to tvrzení zarputilců z časů minulých- "vždyť to psalo Rudé právo". Tož tak, a pokud se tady (v mejnstrímu) objeví lidé s názorem poněkud jiným, s velkou pravděpodobnosti se jedná o osoby, které si svobodně tvoří názor na základě informací z různých zdrojů.

4 3
možnosti
Foto

Česká televize se chová jako stát ve státu a není boha, který by ji přiměl, aby si nedělala, co sama chce. Propíraných konkrétních případů je dost, vezměme jeden už pár let starý, jak tuze moc chtěla mít prezidentem Clintonovou...

12 6
možnosti
FS

Pane Ptáčku, opakujete starou pitomost snad od Ovčáčka či Okamury. Jak proboha mohla ČT "tuze moc chtít" prezidenta USA? Toto typický věta z těch "Toaletních listů"!!

ČT měla na to vliv na volby v USA asi jako na volby v Severní Koreji. ČT tehdy pozvala do diskuzí různé lidi, kteří o situaci v USA něco věděli, a ti podle jejich, amerických, předběžných průzkumů tvrdili, že to vyhraje Clintnová! Tam přece nevystoupil ani Dvořák, ani Moravec a zvát tam jiné lidi, třeba Ovčáčka, Okamuru či Filipa jenom proto, že si něco přejí, by byla hloupost - byli tam bývalí diplomati a komentatoři. Po vítězství Donalda Trumpa se toho chytil náš pan prezident, ihned mu blahopřál a snažil se vetřít do jeho přízně. Pikantní bylo, že mu hned "se znalostí věci" doporučil, že je třeba, aby jeho "bejvalka" Ivana byla velvyslankyní u nás - a on (potvora jedna zákeřná imperialitická) jeho moudré rady neposlechl (asi jí měl dost) a navíc ne a ne ho osobně přijmout či jinak vyznamenat......

5 6
možnosti
FS

Paní Lhotská, prosím, sledujte soustavně tv Burranov, tam je ta nejryzejší pravda a přitom si čtětě ty Parlamentní listy. Jinak stále bádám nad tím, do koho jste více zamilovaná (pro koho na tomto hřiští "pískáte"). Nevím, jestli jste zamilovaná do skupiny Hradu anebo skupiny Ano anebo do obou??? To prostě není samo sebou že tak pečlivě hlídáte každé slůvko či nepřesnost a stále hledáte poklesky ve zprávách ČT. Je to sice rozežraný "moloch" a jako každý státní podnik by měl "zhubnout", ale ty zprávy má jakž-takž objektivní......

15 17
možnosti

J93a67k82u56b 18Š57o71l70c

6. 2. 2020 14:11

Zrovna tato evidentně nebyla.

4 2
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,64
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik