Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Západ opravdu podlehl dlouhodobému tlaku minoritních skupin a řeší více pohlaví u lidí než dvě základní. Bude vyrábět raději auta na lidský ohon (šlapadla) a používat elektřinu pouze z eko zdrojů. Je třeba se těmto tlakům bránit a zarazit všechny ty hlouposti!

0 0
možnosti
Foto

Západ nikdy nepřítele nepotřeboval. Nepřítele potřeboval vždy jenom komunistický Východ. Ten ho hledal úplně všude a ve všem, aby mohl hájit svoji nenávistnou a zvrácenou ideologii.

Já jsem až ve 34 letech, v roce 1990, zažila první žně v životě.

Do té doby to vždy byl "Boj o zrno" ;-D

3 9
možnosti
Foto

Koho potom tedy demokratické země NATO vojensky napadaly, když nepotřebovaly nepřítele a nehájily nenávistnou a zvrácenou ideologii?

To vojensky a demokraticky napadaly přátele a ty miliony mrtvých byl potom kdo?

9 2
možnosti

Radovali jsme se za socializmu když se Západu něco nepodařilo? Jak kdo a jak kdy. Dnes si autorka myslí, že Východ dnes jásá nad některými potížemi kapitalistických států. No nevím, asi by spíše rádi žili na Západě a nemuseli denně bojovat s bídou.

Ohledně stěhování běženců mám dojem, že se zpravidla jedná o kočovníky, než migranty. Jinak by nepochodovali přes celou Evropu a skončili by v některém sousedním státě, kde se neválčí na což mají také nárok.

0 3
možnosti

Tím Západem, myslíte nás nebo je? Jestli myslíte je, tak Západ je v úpadku hodně dlouho, myslel si to Hitler, Stalin a jiní. Já například pořád čekám na vyplnění proroctví, jak do Evropy emigrují desítky milionů Afričanů a muslimů.

0 4
možnosti

Otázkou je, na základě čeho je ten úpadek predikován. Tohle totiž skutečně úpadek je. Západ svou prosperitu vybudoval na něčem a to něco teď opustil. Ne, na socialismu, cenzuře, kvótování vyspělost Západu opravdu nestojí. Naopak. Situace je podobná jako když rozmazlený fracek zdědí firmu po svých předcích. Bude firma nadále prosperovat? Pokud by se choval stejně jako jeho předkové, kteří firmu vybudovali, pak ano. V opačném případě firma pojede nějakou dobu setrvačností, a pak zkrachuje. Dnes jsou na západě tendence podporovat nemakačenka a to předtím nebylo.

Desítky milionů Afričanů jsou otázkou toho, jak moc volnou cestu budou mít. O ničem jiném to není.

4 0
možnosti

Jasná karma. R^

A pokud se neporazí, tak on už si nějakého toho svého třídního soudruha nepřítele vždycky najde. Nyní prý už zase zlé Rusko hrozí svými raketami. ;-D

9 1
možnosti

Pořád čekám, kdy přijde ta vlna masové emigrace ze Západu, kde už se nedá žít. To je přece jeden z typických znaků úpadku, ne? Zatím to ale vypadá, že se tamním obyvatelům do těch stabilnějších zemí stěhovat moc nechce.

6 10
možnosti
Foto

Jste si jistý, že se nyní na Západ hrnou takové houfy z Východu jako dříve?

Když pominu Ukrajince, kteří si s pomocí Západu zvolili ještě větší sebedestrukci...

9 0
možnosti

Ten dekadetní západ už nám upadá asi sto let a pořád né a né padnout. Kolem se zatím vesele hroutí rudé říše východoevropanů a velkolepá Imperia středoevropanů, ale ten prohnilý západ pořád nic.

7 8
možnosti
Foto

Problém je, že vlastní sebedestrukci provádí Západ teprve posledních cca 5 let.

Ale stále rychleji a silněji nabývá na síle.

13 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS