Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Ono to s epidemíí blbosti nemá nic společného,celé to je o touze nemakat a živiti se tlacháníma,aktivismem,stávkováním ,diskuzí a nenáročnou pseduintelektuální prací-ve skutečnosti bláboly bez nutnosti erudice a empirie-tož je to celé o snaze uplést z bilirubinové věci bič

A protože chodit do hakny je čím dál tím méně populární a společnost je rozežraná až hedonistická je zde pro takovýto nesmyslný trh práce protoru dost a navíc to celé ještě cálne daňový poplatník skrzevá DPH na rohlík...

1 0
možnosti
Foto

Kačko, ty jsi ďábel!!!;-DR^ Úžasný text, gratuluju!R^

0 0
možnosti
KL

Jo, jo. Trochu jsem se vyblbla :-)... Díky :-)

0 0
možnosti

P11e91t79r 42Ž36á26k

19. 7. 2020 23:37

je to jednoduchý, dřív se blbost šířila přibližně exponenciálně a měla na ní vliv lenost a počet sousedů/sousedek na pavlači. a ti pak zase museli někam dojít kvůli přenosu. dnes stačí jeden klik, správné klíčové slovo a ani světlo se svou rychlostí nestíhá.

bohužel sociální sítě jsou jak oheň. akorát na rozdíl od ohně, kde je lidstvo v 21. stol. tak u sociálních sítí je lidstvo ještě v pravěku. neví jak s tím pořádně zacházet

0 0
možnosti
LE

Trefila jste to přesně. Ale mě u čtení napadlo, že nebezpečí je větší, než si myslíme. Jak si určitě mnoho z nás pamatuje z dějepisu, už ve středověké Evropě se tohle dělo. Vždy, když se objevilo nebezpečí v podobě epidemie nebo války, vyrojilo se množství náboženských blouznivců, kteří - nemaje chytrých mobilů a internetu - putovali krajem a přesvědčovali lid aby je následoval. Ať už ve jménu lepšího světa nebo věčného života. U mnohých uspěli. Jak ohrožení pominulo, vytratili se i blouznivci. Ovšem vždy po nich nějaká změna zůstala.

Ovšem dnešní blouznivci - vybaveni chytrými mobily a internetem - ovlivní společnost daleko více. Ve jménu lepšího světa to ovšem bude jen k horšímu.

2 0
možnosti
ZS

No, Kateřino, nelze napsat nic jinýho než, že je to napropsto přesně a výstižně napsaný (karma).

Nejhorší je, že je to opravdu realita a myslím, že i u nás bude hůř.

5 0
možnosti
Foto

Tak ono bojovat proti extrémismu jiným extrémismem je samozřejmě blbost. A tady se ukazuje jak může být blbost nebezpečná - blbost totiž často bývá podhoubím, ze kterého vyrůstá extrémismus. A to už fakt není legrace. Otázka je jak proti blbosti bojovat, to není vůbec snadné neboť jak se zdá blbost je zřejmě věčná. Asi jedině každodenním poukazováním i na drobné projevy blbosti. Prostě jak se člověk setká s nenávistí, nesnášenlivostí, netolerancí, měl by se ozvat, dát nějak najevo "blbosti pozor, víme o tobě a hlídáme si tě".

0 0
možnosti
JK

Autorka objevila Ameriku ;-D Lidská blbost je tu odnepaměti, jen dnes mají přitroublé nápady větší možnosti dostat se do éteru a díky médiím získávat větší podporu.

1 0
možnosti
LH

Když nemůžeme válčit, protože se sami ohrozíme sebezničením, musíme porazit nepřítele jiným způsobem, plíživě. Použijeme metodu Overtonova okna relativizací základních hodnot nepřítele, postupně je diverzifikujeme vnesením příběhů povzbuzujících v populaci dřímající pudy a v posledku popřením jeho hodnot, které jsou již oslabené právě těmito příběhy. V takto oslabené společnosti se najde dost mocichtivých a úplatných politiků, kteří vyhoví svým zájmům a pomohou rozvratu a porážce zevnitř.

2 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,42
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik