Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Dávat takovou moc těmto nevoleným aktivistům je velmi nebezpečné, nejen v otázce klimatu. S jídlem roste chuť a za chvíli se budou i ti, kteří jim třeba za něco tleskali, divit, co je vlastně špatně a co že to nesmějí.

0 0
možnosti
Foto

Zaujímavé sú aj celebrity, ktoré majú reči o boji proti globálnemu otepleniu a lietajú si v súkromnom lietadle.

0 0
možnosti
MK

Klimaaktivisti jsou jako mor,nechal bych ty zoufalce zaplatit škody který zpusobi.Mel by se také sestavit verejny žebříček firem který tuto škodnou podporuji.

4 0
možnosti
JB

J54a47k81u35b 71B10u56c61e65k

26. 2. 2021 14:42

Já bych to viděl tak, že jim to bude fungovat do prvního významného ekonomického propadu a nárůstu nezaměstnanosti. Poté, budou muset tito marxističtí trumbelíni nést následky svých předchozích činů. A to se pak budou teprve divit. Tentokrát jistě změna neproběhne nějakým plyšákem :-)

1 0
možnosti
VR

Kdo si dnes vzpomene a švédskou aktivistku Gretu?

COVID odvedl práci za ní.

Nemusí stávkovat, zavřeli ji školy. Díky covidu se omezila průmyslová výroba, doprava.. Klesla produkce skleníkových plynů. 

0 0
možnosti
DC

D74a18v72i12d 97C67e61c64h

26. 2. 2021 11:19

Na kazdy rozkaz, alebo poziadavok typu " okamzite", "preruste" by uplne stacili odpovede typu : "trhnite si", "nas.... si".

To by malo stacit.

2 1
možnosti
AP

Není to tak jednoduché. Tito extrémisti mají na své straně média a jsou s nimi schopní vyvolat paniku a povědomí, že jste např. na pokraji krachu a na vaše zboží tak nebude fungovat záruka, že je vaše zboží životu nebezpečné, že v businessu provádíte "podivné" transakce či že určitě financujete terorismus či něco podobného. A proto, aby to dokázali, jsou schopni do takové firmy nechat někoho svého zaměstnat, který tam pak vyrobí potřebné "důkazy". Jistě, ty u soudu neobstojí, ale poškodí firmu natolik, že se z toho nemusí vzpamatovat.

4 0
možnosti
RP

Doufám, že Generali Česká pojišťovna takhle blbnout nebude. Nebo maximálně jen nějak přiměřeně. Jinak bych musel vzít svá povinná ručení, které u ní mám a umístit je někde jinde.

1 0
možnosti
MT

PROC uz davno tito eco-teroriste nejsou stihani jako naciste ?!?

2 1
možnosti
MH

Díky za blog. Marxisticko-zelené směřování společnosti je fakt šílené. Když slyším mladé lidi mluvit o zachraňování planety, vždycky si v duchu říkám, že za to můžou rodiče. Ale uklidnit mě to neuklidní.

9 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS