Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máme Trikolóru. Nechce zničit ekonomiku zeleným dealem, nechce omezovat svobodu slova. Chce nechat lidi žít tak, jak chtějí oni. Takže je koho volit.

0 0
možnosti

Fajn, takže budu volit Piráty. Protože podle mě nejsou ani prohnilí a ni nebezpeční. A hlavně sami nic nezmůžou.

0 2
možnosti
AJ

ANTIFA je nebezpečná, v TV je v 95% jen Bartoš a ten navenek vypadá/mluví rozumně, ale jeho náklonost k ANTIFA je známá.

Výhodou je, že nebude případně vládnout sám, pravděpodobně by to byla koalice 5ti stran, tak snad neprosadí takové zlodějny jako další zdanění bytů 2+ a podobně.

Ono by stačilo aby ta případná koalice vydržela jen tak dlouho, než se rozpadne, aby stačili poslat Bureše tam kam patří, na Mírov

0 0
možnosti
JK

Hlupáci jsou spokojenější, že je dojí tradiční heterosexuální hrdina než kdyby vedle nich bydlela jakási LSDB bytost, která jim absolutně nezasahuje do života :-P Svatá prostoto.

0 1
možnosti
TK

Karel Kryl má štěstí, že tohohle hnusu viděl jen počátek..

2 0
možnosti
ZZ

Když to Karel viděl, tak se velice brzy rozkmotřil s Václavem Havlem, kterého za to činil odpovědným.

;-(;-(;-(

3 0
možnosti
JZ

Přemýšlím, kam bych zařadil ODS. Historicky se jedná o prohnilé, ale pod Fialovým vedením a obzvláště v koalici SPOLU ta strana začíná patřit mezi nebezpečné. Jestli ale jedno vytlačuje druhé nebo to jde spíš ruku v ruce, to momentálně nedokážu posoudit.

1 0
možnosti
ZD

Mám stejné pocity. Jako jejich pravidelný volič od revoluce jsem čekal palácový převrat na sjezdu přenášeném ČT. Jak se ve vedení objevil pan Stanjura - bylo jasno, že se žádný převrat nekoná a trajektorie sestupu bude pokračovat. Obsazení prvních řad "obecenstva" dávalo tušit, proč je nemohoucí vedení stále u korýtek. Čeká nás horký podzim. :-)

0 0
možnosti

Je to tak jak píšete paní Lhotská, máme na výběr právě tyto dvě skupiny a už roky lidé volí mezi dvěma zly. Problém je v tom, že nikdo jiný nekandiduje, ti slušní už dávno na jejich manýry nemají žaludek. A když volič k volbám nepůjde, pak se z jedné či druhé skupiny chopí moci ta část, které přijde víc voličů k urnám. Je to jakoby každý nevolič jim svůj hlas bezpodmínečně daroval. Je to smutné, ale mě vychází letos jako "nejlepší" - jaký paradox(!!!) - ti prohnilí. To jsme to dopracovali, ti totiž rozkrádali anebo pomáhali rozkrádat republiku celých 32 let. Ale na rozdíl od Německa, ještě si tu můžeme od plic zanadávat. Zdravím a karmuji. Vystihla jste to přesně.R^

7 0
možnosti
OZ

Madam Lhotská opět nezklamala. Její laťku by nepodlezl ani mravenec.

0 0
možnosti
KS

Včera jsem byl v hospodě a ani jedna odpověď, o které píšete v úvodu. Naprostá většina lidí mi řekla, že je to nezajímá, že je to šaškára a že volit nepůjdou.

0 0
možnosti
AK

No a pak ať se nediví kdo že se dostane do PS!!Ale pak budou ti co nešli volit řvát jak pominutí,kdo že se tam dostal.Tak by si měli stoupnout před zrcadlo a nafackovatsi!!!

2 0
možnosti
TT

Komu dát svůj hlas? Jedině Michailovi Timofejeviči! VR^

0 0
možnosti
ZZ

Vítěze už známe dnes.

Jednoznačně zvítězí Piráti.

Tragickým uskupením je firma Spolu. Této trojkoalici postačí 11 %, aby se dostala do parlamentu a tak v parlamentu zasednou i Lidovci s TOP, přestože jejich strany by laťku 5 % nepřekročily.

Rád bych zdůraznil, že podobné předvolební koalice jsou například v Německu přísně zakázány a hledí se na ně, jako na podvod.

ANO o prsa porazí Okamuru, komunisté přeskočí 5 % a socanům zbudou oči pro pláč.

:-)

1 2
možnosti
ZD

A čísla do Sazky na příští tah by nebyly?

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,33
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik