Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O28t50a61k97a37r 77S97e40k66l

27. 2. 2022 20:20

Měli jsme kdysi , ještě na gymplu , jednu holčinu. Ujala se jí přezdívka : KRÁVA JORDÁNSKÁ.

Nevím proč jsem si na ni po přečtení tohoto blogu vzpomněl.

To by admina mohla pustit, ne ?;-D

2 0
možnosti
Foto

Putin jen zachraňuje, co dlouhá léta připravovaly USA. Samozřejmě karma.R^

1 5
možnosti

A přesně paní Lhotská je takovým Putlerovým užitečným idiotem, který poplivává "západ" (jak ona uvádí v uvozovkách) - ať už vědomě nebo nevědomě. A jiní tleskají a dávají karmy.

Putin je čiré krystalické zlo, Antikrist na zemi. A domnělá slabost demokratických zemí na tom nic nezmění, stejně jako slabé znalosti přírodních věd (zejména fyziky) různých vyznavačů fosilního náboženství (paní Lhotská zmínila green-deal). Tím nechci říct, že humanitní experti v Evropské komisi jsou na tom o moc líp.

10 2
možnosti
Foto

Tváří se článek jak analýza, a při tom je to taková pitomina :)

6 1
možnosti

Sami za seba môžeme pomôcť finančne a materiálne. Čo iné však môže, pre vyriešenie konfliktu, bežný človek urobiť, než povedať "Promiň Ukrajino..."?

Úplne sa s podstatou článku stotožňujem. Ukrajina v tom napriek všeobecnej mienke, trvajúcej roky, ostala sama. Prezident Zelenskyj pomenúva situáciu správne a presne.

„Dnes ráno bránime náš štát sami. Najmocnejšie krajiny sveta to sledujú z diaľky. Presvedčili Rusko sankcie? Na našej oblohe a v krajine vidíme, že to nestačilo.“

Presne o tom ten článok je, nech sa tu zlostí kto chce.

Pripájam sa. Citlivo a úprimne: Prepáč Ukrajina...

2 0
možnosti
Foto

Asi by to chtrlo pretransformovat EU a postavit do cela misto nevolenych nekompetentnich uredniku EK,kteri oslabuji staty nesmysly schopne statniky s mozkem a umeni strategie.

1 0
možnosti

P98e25t80r 50N86e60m66e31c

25. 2. 2022 6:19

To je místní úderka, pořád stejná jména :-) Ignorujte je.

0 2
možnosti
Foto

Je to smutné, ale máte pravdu, z pohledu Putina je současná EU sdružením neškodných mopslíků, kteří mu sice možná budou okousávat kotníky, ale to je tak asi všechno.

5 1
možnosti

Mohla byste dát do placu, jak jinak, než ekonomickými sankcemi, by měla EU proti Putinovi zasáhnout? :-)

0 0
možnosti

Nesnažte se prosím zodpovědnost za cizí činy převádět na někoho jiného. Děkuji

1 0
možnosti
Foto

Ale v tom má pravdu, zodpovědnost je na těch, kteří by mohli, ale nedokážou Putinovi vymezit hranice. Nedokážou si dupnout a říct mu, tohle už je přes čáru. Tak můžeme se srazit do toho, že za to může Putin, ale to tak nějak nikomu nepomůže. Putin to snese, protože netrpí nastavováním druhé tváře a Ukrajincům to nijak nepomůže.

1 0
možnosti

Napsat, ze pri tezbe bridlicoveho plynu se "uvolňuje metan v takové koncentraci a s takovými dopady, že emise CO2 jsou proti tomu neškodná banalita' a odcitovat to Wikikedii muze pouze totalni ignorant, ktery o tematu vi klasicky dve veci, tedy ... a nic. Ke zbytku vaseho prispevku se radeji nebudu vyjadrovat.

2 0
možnosti

P38e93t39r 52N84e80m71e47c

25. 2. 2022 6:24

pokud wiki lže, opravte to

2 0
možnosti

Vazena pani Kateřino Lhotská. Mnoho pravdy, ale take mnoho

"klaboseni" z neznalosti. Zapad rozdelte na dve skupiny. To je Evropa vedena, jiz v duchodu, pani Merklovou. Pritelkyne pana Putina, kdyz jeste pracoval v Drazdanech. Francouskeho idiota ani nepocitam. Ten se moc nevysinul z cest jeho predchudcu. Cely system v Evrope je pod prekrasnym vlivem socialistickeho mysleni. To pocitam i CR. Ta Evropa, ktera nasleduje tu ubohou patnactiletou svedku, jako by se zalekla jejimu "How dare you", pronesenemu v hale OSN. Okamzite zacala ta idiotina "green deal". Ten "plynovod" z Ruska do Nemecka je tim nejhorsim projektem Evropy. Proc? Zavislost energie na jedinem zdroji a ten nejhorsi z politickych duvodu. Dale netreba komentovat.

Druha cast zapadu asi oba pocitame Spojene staty. Ano, zde je demokracie a sila socialismu zasahla i tuto zemi. V dobe pred volbou 2020 v listopadu, USA produkovalo tolik energickeho materialu, ze bylo sobestacna v energii. Dokonce ji mohl vyvazet. Cina a svet mel lacinou energii a mohl se zajimat o jine problemy. Rusko vsak svym hlavnim prodejem plynu a nafty, nemelo dostatecny prijem a zacalo stagnovat. Pri teto situaci by valka o Ukrajinu nebyla mozna.

Vsak vysledek voleb v USA prinesl zmenu. Ten "green deal" zde nastoupil take a zaver byl, uzavreni naftovych prostredku a omezeni krakovani zemniho plynu z bridlicovych lozistech. Vysledek proziva cely svet. Cena "barelu" nafty z 40 dolaru na dnesnich 100 dolaru. Benzin je stale zakladni energie ve vsem. Inflace se rozrostla po celem svete. V CR 10%, v USA 8% !! To jsou dopady "green dealu". Jen jeden stat si mne ruce a to je Ruska Federace s Putinem v cele. Ma dostatek penez z prodeje jeho zakladnich komodit. Svete div se. I USA od nej nakupuji naftu. Tu, kterou nechteji cerpat doma, aby prezident ukazoval jeho politiku levicakum. Muzeme konstatovat, Biden a jeho rozhodnuti uspokojit green deal je druha cast priciny hruzy na Ukrajine.

S tim nadpisem s vami plne souhlasim.

5 1
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,72
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik