Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když někoho označím za rusáka, protože svými protizápadními plivanci prospívá kremelskému režimu, tak je to něco jiného než diskriminace nebo dokonce persekuce ze strany státní moci, ani nejde o žádné státem tolerované porušení práv dotyčného. A neexistuje ani žádný zvláštní důvod si myslet, že by se něco takového chystalo. Tyhle kecy o mccarthismu jsou holt jen další manipulace a projev ubohosti madam Lhotské. Jen by mě zajímalo, co za těmihle jejími pravidelnými klausovskými výlevy je.

3 6
možnosti

A kdo určí co je „plivanec“ a co kritika?

Dle pokrokářu je plivanec skoro vše. Např. i kritika těchto výmyslů:

– masové migrace ze středověkých států

– označování konzervativců za fašisty

– cenzura medií

– gender ideologie

– vnucování elektroaut

– green deal

– vypínání jader. elektráren

Zrovna ty poslední 2 body jsou pro Putina jak výhra v loterii. Kdo je tedy vlastně prosuský? Nejsou to náhodou např. v Německu Zelení?

7 0
možnosti

McCarthy měl pravdu skoro ve všem. Americká společnost byla infiltrována komunisty a dnešní "SJW" jsou důsledkem této infiltrace.

6 0
možnosti

Pane Dvořáku!

V roce 2011 zemřelo v USA násilnou smrtí 16000 lidí!!

Kolik z nich rukou policisty není známo. Bylo to bez soudu. Ani se mnohdy neví na čí popud.

V některých státech Ameriky se popravuje dodnes.

Zdroj: ČT 24 dne 12.1.2012, zprávy 8,04 hod

0 0
možnosti

Mluví autorka o Čechách?

Nemohu si pomoci, ale tady nevidím nějakou ostrakizaci proti-evropských politiků či jejich označování za proruské troly. A pokud je někdo označován za proruského, obvykle to má velice dobrý důvod a tím důvod jsou silné vazby na Rusko (Zeman, Klaus, ...)

Já osobně spíše vidím, že hodně lidí je proti Rusku a zároveň proti EU. Rusko vnímají jako uříznutou pravou ruku, EU jako uříznuté prsty na levé ruce. Kdybych si měl vybrat jen mezi těmito dvěma možnostmi, nechám si uříznout prsty na levé ruce, ale musím se přiznat, že je mám sobecky docela rád a chyběly by mi

1 0
možnosti

Vaše podobenství s rukou a prsty chápu, ale osobní dopad je neporovnatelný. Jde o to, že ruská ruka mi je ukradená. Ale evropské (tzn. české) prsty ne. Žiju v EU a život a pravidla mi diktuje EU nikoli Rusko.

Navíc Rusko bylo vždy docela dno – demokracie žádná, podíl na rozvoji světa minimální.

Západ byl pravý opak – absolutní vrchol světa. O to víc mrzí, že se vydal ruskou cestou.

3 0
možnosti

Souhlas R^ a díky za odvahu ... přesně tihle fanatičtí řvouni vám to dají sežrat i v této diskuzi

5 3
možnosti
Foto

Nevěřím, že by autorce hrozilo nějaké vyšetřování před komisí vybavenou sadou všetečných otázek. Jakápak tedy odvaha? Vždyť Vy jste ji svou smělostí více než předčila, když pojala jste to tak po mužicku s předpokladem, že bude autorka nažraná.

Kdyby se u nás schylovalo k mccarthismu, už padaly by brady některým členům televizní rady a mluvčí pana prezidenta by možná prosil psychiatra, aby mu razítko dal rovnou na čelo, aby se všeobecně vědělo, že nesloužil při smyslech a vědomě ve jménu zrady.

3 2
možnosti

cituji:

. Podle zjednodušující černobílé rovnice „kritik západu = fanoušek Putina“ však bývají za svoje názory a postoje částí svých oponentů nálepkováni jako „ruští trollové“ pracující v zájmu Moskvy. Paradoxně se tak ocitají ve stejné škatulce se skutečnými podporovateli Ruska.

Zdroj: https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785090

tak pokud něco vypadá jako kráva, dává to mlíko a bučí to jako kráva nebude to pes.

Pokud někdo používá narativy a rétoriku ruských trollů nemůže se divit, že je s nimi házen do jednoho pytle, a Ameriku bych už do toho vůbec netahal, tady jsme v ČR a moc dikutujících Američanů jsem tady nepotkal. Dost mizerný blog tentokrát.

4 14
možnosti

takže kdo nechce unijní socialismus, chce putinův fašismus? Vy jste tedy myslitel.

14 5
možnosti

Mccarthismus po česku a nebo shoda s komunisty? Co myslíte?

KSČM upozorňuje na skutečnost, že viníkem současné situace zdaleka není Ruská Federace, ale USA, EU, vojenský pakt NATO, které stojí za kyjevským režimem.

6 0
možnosti

A já myslím, že si to krapet poupravujete. Tipnu si, že KSČM vidí viníka i v USA, EU a NATO. To písmeno 'i' je tam dost důležité. Vidíte, že to už vypadá trochu jinak ? Ale kdybych si mohl opět zatipovat, tak nejspíš ne.

A hlavně se mě nikdo, prosím neptejete, kdože to byl, kdo Ukrajinu přepadl. Bylo to Rusko a na něm je i plná odpovědnost. Akorát, že my se dostali do fáze, kdy nikdo vůbec nesmí zveřejnit svůj názor, že na tom všem mohou mít kus svého podílu i výše jmenované entity. A pokud tak udělá, je to kolaborant, vlastizrádce a proruský trol. Vždyť to není zase tak složité.:-)

A o tom je tento blog.;-)

6 1
možnosti

J12a62n 51J45i74r17k50a

24. 3. 2022 14:10

Jednim z pozitiv te priserne ruske avantyry by mohlo byt to, ze se demaskuji vsichni ti udajni "konzervativci" a "zastanci tradicnich hodnot", kteri ve finale leta vyvijeli cinnost (at uz vedome, anebo z hlouposti), ktera Rusku v jeho geopolitickych zajmech byla nadmiru po chuti.

7 6
možnosti

rusku po chuti byli zejména ekologisté, genderisté a jiná podobná verbež. Ti dostali západ do stavu, kdy se řeší nesmysly a na skutečné problémy nezbývá prostor.

8 1
možnosti

J18a77n 44J68i89r82k51a

24. 3. 2022 14:06

Bylo jen otazkou casu, kdy vsichni klausiste sveta zacnou vzlykat nad maccarthismem naruby.

Doufam, ze aktualni situace okolo Ruska a Ukrajiny ukaze, kam by take mohlo vest systematicke a dlouhodobe zpochybnovani Zapadu a oslabovani jeho soudrznosti.

Nastesti se zda, ze Zapad zareagoval relativne jednotne a hrozbu rozklizeni Zapadu se podarilo o neco zmensit. Doufejme, ze nam to vydrzi co nejdele.

3 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS