Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Titulek je krásný clickbait. Také jsem se chytnul.

Když Putin během svého proslovu zmínil, jak má rád menšiny v USA... Když jsem si vzpomněl na tu lesbu, co nahlásila policajtům svoji vlastní matku, že ji poznala na záběrech z útoku na kapitol. A když potom škemrala o peníze na internetu když její matku za to vyrazili z práce, tak největší donátoři se pojmenovali Pavlik Morozov. Američané tuto postavu neznají... Taky si vzpomínám na pana Stephena Toope, který tvrdě razil gender a menšiny na už tak dost levičáckém Cambridge a přitom byl bohatě podporován Čínou.....

Tak si říkám že ty novoliberální směry na západě jsou patrně s radostí a bohatě podporované Ruskem a Čínou ve snaze oslabit zdravý rozum a ekonomiku USA a Evropy.

3 3
možnosti

Tak dlouhý, a tak zbytečný.

2 5
možnosti

Příklad z úvodu článku hovoří za vše. Ti největší komunistobijci dneška se bijí ve prospěch zavádění a utužování komunistických praktik. Akorát jsem doteď nezjistil, jestli to dělají úmyslně nebo pouze pod vlivem katastrofálního úsudku.

7 1
možnosti

Žádné teorie neodmítám. Takže mi laskavě řekněte, kterej člověk může za to, že kurňa byla dneska v noci taková kosa? Ať si to s ním můžeme vyřídit.

3 0
možnosti

Mě by teda zajímalo, proč blogy téhle Klausovy (nebo přinejmenším klausovské) trollky redakce iDnes pravidelně vytahuje na titulní stránku.

2 12
možnosti

Aby ses měl čemu divit, Ondro.

7 0
možnosti

Neznám nikoho, koho by to zajímalo

1 5
možnosti

Ano. A proto je potřeba založit zrcadlový obraz ruského Roskomnadzoru, který bude bdít nad informační čistotou Evropského prostoru. A postupně, salámovou metodou, budeme okrajovat povolená témata. Jako v 1984.

8 0
možnosti
Foto

V47a71s10e18k 27F56o16l63d86a

16. 4. 2022 11:18

Autorka si svoje dojmy plete s fakty ;-D.

4 14
možnosti

Právě naopak, autorka své dojmy podkládá fakty.

12 1
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,70
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik