Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Občas si omylem pustím nějaké zprávy. Když vidím tam ty zahraniční spolupracovníky a přímé přenosy zpravodajů, které nejsou předtočeny, tak to vypadá na naprosté zpravodajské fiasko - a přitom hodně drahé - a netýká se to jen ČT, ale i CNN.

;-(

0 0
možnosti

Nezmínila jste úžasnou seriálovou tvorbu ČT a financování, či kofinancování různých "oskarových" projektů. To je taky kapitola sama pro sebe.

2 0
možnosti
Foto

Tak vzhledem k inflaci je naprosto logické, že televizní stanice buď zrusibvast pořadů nebo zvýší své příjmy.

ČT je zákonem omezena v tom jak může zvedat své příjmy takže jim zbývá jen zadat zvýšení koncesionářských poplatků- to je přeci naprosto logické.

A ani je špatně pokud se budou nějaké její kanály rušit či omezovat. Ačkoliv zrovna tu ct3 js m si nezapl cíleme nikdy tak tu má své místo.

Mimo zpravodajství totiž má za úkol ČT zpřístupnit i nekomerční záležitosti a dát tak možnost vidět i jiné než komerční a zpravodajské pořady.

2 2
možnosti

Pane Polický, čtete si po sobě, co napíšete, než to kliknutím pošlete do světa? Vždyť tento váš příspěvek budí dojem, že jste ho psal v rauši!

2 1
možnosti

No tak jo. Co jiného od vás čekat.

6 7
možnosti

To, že na ČT neslyšíte a nevidíte, co byste chtěla slyšet a vidět, je jen váš problém, paní "Havránková:-)". Většina diváků považuje zpravodajství ČT za solidní. Jistě se najdou chvíle, kdy není každý (ani já) spokojen se vším, co a jak je mu tam prezentováno, ale jako celek lze zpravodajství hodnotit dobře. Jestli ČT v rámci úspor zruší program ČT3, bude to jenom dobře, protože tam stejně jen omílají staré ohrané pořady. Stejně tak by možná stálo za úvahu zrušit ČT ART a nahradit ho jedním (dvěma) obdobně laděnými večery na ČT2. Omezovat zpravodajství je nesmysl, protože to je jeden z důležitých prvků veřejnoprávní televize.

11 9
možnosti

;-D;-D

Většina diváků považuje zpravodajství ČT za solidní....

;-D;-D;-D

1 0
možnosti

No jo o ČT můžeme jen diskutovat,ale nic se nestane, snad jediné, zvednou nám koncesionářům poplatky.

Zajímavý názor má publicista a chartista Václav Vlk, ten považuje za směšnou představu, že u nás existují nezávislá veřejnoprávní media a že by změnou financování nebo jiným složením Rady mohla přijít o údajnou nezávislost. Vždyť Českou televizi ve skutečnosti ovládají tzv. progresivní politické síly, různé party v jejím vedení a společnost ani vláda na ni nemají téměř žádný vliv. Ovlivnit by Českou televizi mohla jen nějaká celospolečenská revoluce.

Naprosto s tímto názorem souhlasím,bo kdo vlastní ČT je velký rebus.Stejný boj mimojiné dlouhodobě svádí s BBC i pan premier Boris Johnson.

Pozn. mimo téma...s blížícím se termínem voleb prezidenta se ozývají hlasy proti generálu Pavlovi za jeho členství a je zajímavé, že nikoho neznepokojuje stejné členství ředitele ČT.

9 1
možnosti
Foto

Ale jak to víte, když se sám na ČT nedíváte, jak jste již několikrát uvedl?

A copak pan Václav Vlk říkal, když se do rady ČT cpala sl. Lipovská a/nebo Bobošíková a další kousky?

1 1
možnosti
Foto

Domnívám se, že problémy ČT leží někde jinde.

Změnit by potřebovalo celé vysílací schema.

0 1
možnosti

Tady lze s vámi i souhlasit.

R^

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, paní Lhotská. Ta trojka ať klidně zruší, na tu "konzervu" se nekoukám. RvSport nevím, ale některé publicistické pořady by mohl ředitel Dvořák rovnou zrušit, nic kladného (ani dobrého) nepřinášejí, leda rozčilují lidi. Například Máte slovo s M. Jílkovou. Nic se tam nikdy nevyřeší, leda se tam pohádají. Kouknu se ne TV a zavírám ji. V ČT se často neříká celá pravda, jen její část. A poloviční pravda je hotová lež. Vám karma. R^

8 3
možnosti
Foto

Vaše předposlední věta se výborně hodí i k Vám.

Že se Vám některé pořady nelíbí (neb nereflektují Váš názor), chápu, ale jiným se třeba líbí. Vy to máte jednodušší, prostě se na ně nedívejte a čtěte si třeba knížku.

1 6
možnosti

a co teprve OVM vysílané z žižkovské věže, když mají Kavky televizních studií dost. Docela by mne zajímala cena toho pronájmu.

5 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,73
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik