Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No realit je taková, že automobilky by velmi brzy přešly na elektrická auta tak jako tak, je to směr, který je jasně daný. Osttně velký rozvoj elektroaut je i v číně, USA,...tedy ve většině světa (respektive v téměř celém) s vyšší koupěschopností Tak jako klasické auta vytlačily koně tak elektrika vytlačí motory na fosilní paliva.

A stejně tak jako vy brojíte proti elektrickým autům a greendealu dříve vám podobní stejné hlouposti tvrdili o klasických autech...

Problém pro automobilky by by pokud by se tomu nepřizpůsobily.

1 5
možnosti
HL

Nabíjet se to všechno bude kde a čím? Třeba na sídlištích? A elektřinou vyrobenou z čeho? A kde a jak se budou všechny ty baterie pak likvidovat? Víte, že je to plné toxických látek?

1 1
možnosti
JT

J53i43r45i 90T39i36c27h72y

10. 6. 2022 15:57

Nejhorsi je, ze civilizovany zapad si nici nejen hospodarstvi, ale pracuje na uplnem moralnim rozkladu.

6 0
možnosti
JP

J96i14r25i 36P91r89a21j70z

10. 6. 2022 15:46

Já už na tyto udržitelné kraviny alergický. Takže jakmile někdo toto má v reklamě přestávám mít o to zájem.

1 0
možnosti
PD

na youtube jsem narazil na jakýsiho týpka. ve 24 je těžce za vodou, kupuje si tenisky za 100 litru jen proto, aby je dal do vitrýny, ale slovo udržitelnost použije v každé druhé větě, aby na ten svuj byznys s předraženejma hadrama nachytal sluníčkový kavky. jemu opravdu věřím, že nosí triko 4 roky

7 0
možnosti
KK

Věřte tomu, že ona "udržitelnost" profit generuje, a to náramný. Tedy jen někomu:-/

10 0
možnosti
JS

Zakladem teto "woke" ideologie je t. zv."Velky Reset.", tedy zasadni zmena celeho spolecenskeho radu. Zacina to systematickym nicenim radu stavajiciho, podobne jako se delo po bolsevicke revoluci v Rusku. Jak to asi dopadne, pokud je nejaka, jeste vetsi katastrofa nezastavi, si kazdy muze domyslet. Jde z toho hruza.

7 2
možnosti
RP

Co se týká udržitelnosti, zelení prosazují návrat přírody do jakéhosi dávného stavu doby, kdy lidi na přírodu neměli vůbec žádný vliv. Někde do starověku nebo do doby, kdy lidi žili v jeskyních. Problém je v tom, že takhle prosazovaná udržitelnost je nekompatibilní se současnou společností a pokud by se stav přírody k tomu měl aspoň přiblížit, velmi to dnešní lidskou společnost poškodí. A to je v podstatě nepřípustné, protože my jsme jako ,lidé na prvním místě našeho zájmu, příroda nebol i prostředí, ve kterém žijeme, až druhá.

Správný je stav, kdy se počítá s tím, že dnešní společnost, aby mohla fungovat, musí přírodu určitým způsobem měnit a využívat. Tak, jak odpovídá dnešnímu stavu poznání, dnešnímu stavu techniky a dnešnímu množství lidí na zeměkouli.

1 1
možnosti
RP

Tak zelení se snaží "pracovat" podle hesla " Čím hůře pro lidi, tím lépe".

10 1
možnosti
JD

Kde jste na tom byl?

1 0
možnosti
LV

Udržitelnost v principu udržitelná je, jen si musí stanovit realistické cíle, o nichž musí panovat shoda mezi těmi, kdo ji nakonec zaplatí.

Asi se shodneme například na tom, že je třeba udržet životaschopnou krajinu. Shodnout se na tom, co to znamená, je už mnohem tvrdší oříšek.

9 0
možnosti
Foto

Někdo by chtěl mít udržitelný rozvoj, normální člověk by dal přednost udržitelnému životu.

5 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,71
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik