Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I43v88a36n 85L57a75c95k24o

12. 8. 2022 6:09

"...kdyby na některém z nich šlohnul autistický chlapec reproduktor, protože „nechtěl, aby Fiala unudil posluchače k smrti“, tak by to určitě někdo pořádně rozmáznul...". Kdyby... tento odstavec o vás vypovídá více, než byste si přála. Podlé, podpásové, ubohé.

3 1
možnosti
PB

Máš pravdu. Tvůj příspěvek je podlý, podpásový a hlavně UBOHÝ!!!

4 2
možnosti
PB

..... sa opakuju, ale ..... "občas nevím, jestli svět řídí moudří lidé, kteří si z nás utahují, nebo imbecilové, kteří to myslí vážně!" - (M.- Twain)

2 0
možnosti
OD

Drahá teto Kateřino,

minule jste tu rozsoudila ty dva, co se pohádali kvůli barvičkám počasí v televizi a do podvědomí podsunula to, že i když ti dva vyvádějí, tak ty barvičky jsou divně. Pod kabátkem spravedlnosti se tu krčí bulvární odsudek.

Dnes opět zdánlivě rozdáváte "padni komu padni", ale opět je tam v podpalubí černý pasažér. ODS je "dcerou svého otce Klause", pročež v ní důvěru nemám, ale s tím, co se děje Babišovi, s tím nemá nic společného.

Pokud tvrdí, že Babiš je Stbák, pak nenadává, ale pojmenovává fakta. Straník a zaměstnanec PZO s Kaddáffím v referátu prostě nebyl prostý práskač, ale nomenklaturní kádr systému a nikým jiným vzhledem k zákazníkovi ani být nemohl, protože přes jeho oddělení šla veškerá podpora čs. systému všem arabským a levicovým teroristům, IRA , kterou Muhammar distribuoval dále.

Co se děje na jeho kolotočích na návsích s prodejem politické cukrové vaty z karavanu, je pouze pokračováním toho, co se dělo po Praze pokaždé, když mu přijeli nadávat bojovníci s karanténou, testováním, vakcinací atd. Prostým pohledem lze rozeznat ksichty a kostýmy, které jsme už viděli protestovat proti čemukoliv, co vláda tenkrát dělala.

Babiš vyluxoval voliče komoušů a socanů, teď vyrazil pro okamůry a ten milion voličů, kteří volili zoufalce.

Pokud stojí o hlasy spodiny, musí ustát jejich folklor a chování. Ať si to užije. Koneckonců, jeho příznivci si také moc do huby nevidí. Koalice má kliku, jejich tváře v Covid - totalitě nehrály. A Fialovi lze vyčítat leccos, ostatně je to politolog z Brna, to je samo o sobě krutá diagnosa, ale je to škrobený, slušný panák s prkennou osobností.

Automaticky kalkulovat s tím, že by ty kravály dělali voliči Koalice je dnešní jedovatá podprahovka.

Je to škoda, protože jinak je to v obecné rovině dobré.

5 2
možnosti
OD

A pokud srovnáváte Nečasovy a Baibšovy investice do armády, pak také nezapomeňte na to, v jakých ekonomických souvislostech byl Nečas v roce 2011 a Babiš v roce 2020.

0 0
možnosti
Foto

Jistě máte na mysli poslankyni Fialovou (ANO) a jejího asistenta Krouského, kterému se hormony vzbouřily tak, že jej policie musela legitimovat a "konejšit".

https://www.novinky.cz/krimi/clanek/policie-po-sarvatce-na-babisove-mitinku-v-usti-proveruje-jednoho-cloveka-40405502

Moc pěkné fotky! Zejména onen asistent je půvab sám! ;-D

6 4
možnosti
Foto

Ardelean Krouský v roce 2018 kandidoval do zastupitelstva Teplic za KSČM. :-)

1 0
možnosti
RC

Popravdě nevím, odkud máte ta čísla, ale nejsou správná. Loni šlo na obranu 1,39% hrubého domácího produktu, v roce 2013 1,08%. Taky jste zapomněla uvést, že za ANO na MO šly výdaje na obranu ještě níž, dokonce byly pod 1%. Začaly stoupat až od roku 2018, tedy 4 roky poté, co Rusko začlo okupovat Ukrajinu.

4 2
možnosti
RC

Moc nechápu motivací těch, co mi dali mínus, protože se nevyjádřili. Oficiální čísla ch výdajů na obranu lze nalézt zde: https://mocr.army.cz/finance-a-zakazky/resortni-rozpocet/resortni-rozpocet-5146/

2 0
možnosti
JR

J68a21n 46R64á53ž

11. 8. 2022 15:13

Strach z Babiše a po devíti měsících od vyhraných voleb obnovení antibašovské rétoriky, je ukázkou nízké sebedůvěry Fialy a spol. Zřejmě nemají argumenty, kterými by mohli vládní úspěchy prezentovat a Babiše tak vymazat. Což není jejich dobrou vizitkou.

PS. Ty stupidní rádoby protestní akce Babišovi jen nahrávají, takže bych se nedivil, kdyby je někdo z jeho PR týmu organizoval.

8 1
možnosti
Foto

Ovšem Babiš se krom covidu nedostal do takové šlamastyky, jako současná vláda.

Vám asi do fašistů a nacistů nevynadal, takže se na něj nezlobíte. ;-D

0 3
možnosti
AM

Jako obvykle - jasné a přehlednéR^

7 3
možnosti
JK

Jako obvykle jasná a přehledná demagogie.

4 4
možnosti
Foto

Já jsem přesvědčený, že ti, co pískají a křičí na cirkusech na náměstích pořádaných Babišem, mají prostě hlavně problém s jeho personou, čemuž se alespoň z mé strany není co divit. Babiš dělal hodně pro to, aby ho hodně lidí nemohlo ani cítit, vidět, natož vidět s nějakou státní funkcí. Jsem přesvědčený o tom, že kdyby na takových akcích nevystupoval osobně Babiš, ale jiný politik za ANO, že by tam situace nebyla tak napjatá. Babiš si prostě neumí přiznat, že ho mnoho lidí doslova nenávidí, a že problém není na jejich straně, ale na jeho minulosti, ať už nedávné, nebo té dávnější...

10 2
možnosti
TB

Tak já můžu mít taky problém s nějakým jiným politikem, ale to mě neopravňuje k tomu jít na jeho mítink s jeho příznivci a ten mítink narušovat ;-)

14 2
možnosti
AM

A63d67a40m 93M68a98l11ý

11. 8. 2022 11:36

Ten zásadní rozdíl:

Pětikoalice má neslušné některé příznivce.

versus

ANO má agresivního ulhaného neslušného kanála samotného předsedu (vlastníka)

13 6
možnosti
PN

No ona ma petikoalice take ministerskeho predsedu, vladu a pohodlnou vetsinu jak ve snemovne, tak v senatu a tak by jeden cekal, ze se bude chlubit vysledky sveho vladnuti a ne hulakat na namesti. To by mela byt domena opozice.

8 2
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 39,92
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik