Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, podobně jako někdo zastává permanentní revoluci, tak my zase budeme mít permanentní kampaň. Vivat!

0 0
možnosti

Jako vždy brilantní rozbor a zhodnocení. Superkarma.

Paní Kovářové jsem to přálR^.

1 0
možnosti
Foto

A nevadí Vám, že v r. 1987 kandidovala do KSČ?

0 0
možnosti
Foto

Vy jste svým stylem psaní a svými názory přispěla k tomu, že ta kampaň, řečeno vašimi slovy, byla byla, "jak už se stalo bohužel pravidlem, mimořádně nechutná a hnusná.

Zdroj: https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=792684";

3 4
možnosti

Tak to je zoufalé. Stačí se podívat do diskuzí.

2 2
možnosti

Dopustí Babiš svoji nekandidaturu? Mohlo by se ukázat, že předvolební debaty mohou být kultivované, státnické s důrazem na skutečné problémy a návrh jejich řešení. Co když si to voliči budou přát i příště? Co jim asi Andy nabídne, nějaký další sen, vizi, národní plán?

Takže Andy šup, šup, podat přihlášku, našprtat pár nadávek a sprosťáren a jde se do boje.:-P

4 0
možnosti
Foto

Je otázka kdo a co je normální a kdo tu normálnost hlásá. Naposledy ji hlásala Trikolora. Nejdřív s Klausem a potom bez něho. Z mého pohledu je to ovšem nenormální banda proruských kolaborantů. Opravdu nic normálního....

6 3
možnosti
Foto

Dovolím si doplnit: Zatímco v Bulharsku byli odhaleni Ruskem placení šiřitelé ruské lživé propagandy (mezi politiky a novináři) u nás pan Jiří Vyvadil vzal melouch u Dugina. Trikolora si s takovými aktivitami nedělá starosti. Nebo má spíše opačné.

Petr Štěpánek:

Narazíte-li na jedince, který používá výrazy proruský, dezinformační scéna, RuSSko, evropské hodnoty, narativ, prokremelský či Putler, buďte raději opatrní. Takto stižený jedinec je navedený, vymytý, intelektuálně nesmělý či jinak postižený a někdy bývá svému okolí i nebezpečný.

6 0
možnosti
Foto

V demokracii je jistě třeba respektovat vůli voličů a přijmout pak výsledky jejich volby. Problematické však bývá, když nějakému názorovému proudu sdílenému pak nezanedbatelnou množinou občanů dají účelově vzniknout populističtí manipulátoři. Tomu však dochází asi ve všech demokraciích a je to jedním z hlavních důvodů, proč je demokracie tak křehká a zranitelná a proč ochabnutí její obrany může být jejím propadem do stavu, kdy připomíná spíše kulisy demokracie či už ani to ne.

Ve způsobu, jakým se i zde prezentovala paní Kovářová bych, sám za sebe, nehodnotil jako projev lišící se od jiných kandidátů právě normalitou. Spíše bych jej nazval normálním populismem. Úspěch paní Zwyrtek Hamplové a Kovářové je pro mne celkem logickým vyústěním stavu společnosti .

Do jisté míry souhlasím se slovy paní Pantlíkové (níže) která zmínila odvahu obou dam. Dalo by se říci, že odvahu tohoto druhu můžeme spatřovat i u mnoha jiných žen. Například i u Jany Bobošíkové . Vlastně často i u paní Pantlíkové.

7 2
možnosti

Teď jde o to, zda se jedná o odvahu, nebo drzost či nestoudnost.

4 2
možnosti
Foto

Názor JUDr Kovářové známe z jejích blogů a komentářů. Vysloužila si reakce ve smyslu - a tohle vystudovalo práva? Ale to množství blogů ke zviditelnění určitě stačilo. Jen nějak zapadla historka z jejího životopisu, že v r. 1987 kandidovala do KSČ - z lásky k jinému soudruhovi. Inu, mládí nevybouřené.

To paní Hamplová oslovila úplně jiné voliče. Sebral jsem veškerou odvahu a shlédl její vystoupení na mítinku. Je to silná žena se silnými myšlenkami. Do senátu rozhodně přinesen nové větry a dřímající senátory probudí k obdivným výkřikům. Jen je zde nechci uvádět, aby mě zase nesmázli.

Jen se obávám, že misogynové budou tvrdit - já to říkal že ženské do politiky nepatří. ;-D

5 5
možnosti

Ano pane Dvořáku, paní Kovářová si vysloužila od zdejšího uličního výboru rozsudek smrti!

Takže je svět v pořádku.

3 3
možnosti

Kampaň skončila, kampaň začíná!

Oni ti politici pak nemají čas ani vládnout, pořád jedou kampaň.R^R^R^

0 2
možnosti

Někdy musím nesouhlasit, ale tentokrát R^.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS