Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jasná karma. R^

A to o tom neschopném Stanjurovi vytesat do kamene.

1 0
možnosti

Já myslím, že až přijde ča, kdy bude lidem dostatečně špatně, tak půjde demonstrovat naopak ta dnešní mlčící většina, tak 80 - 90 % lidí. A doma budou naopak prorussáci i chlívkaři.

1 0
možnosti

Protestovat musíte buď u sebe, zvýšit si kvalifikaci a tím i plat, nebo u nadřízeného a zase si nechat zvýšit plat. Pak Vám růst cen nebude tolik vadit.

1 1
možnosti

Všichni budeme inženýři, docenti atd. a popelnice bude vyvážet kdo? Chlap s dvěma doktoráty za 70 čistého? A za svoz budeme platit 10 tis. měsíčně protože z něčeho se ti popeláři zaplatit musí resp. musí si na sebe vydělat. Vaše "hluboké moudro" platí u pár jednotlivců, ale větší míře je nerealizovatelné.

2 0
možnosti

Názorová "pevnost" premiéra Fialy není žádná záhada. Před pár lety mluvil sám za sebe, dnes mluví podle not z EU.

6 0
možnosti

S výjimkou toho, že současná vláda nemá podat demisi souhlasím s většinou tvrzení autorky.

0 0
možnosti

Nikdy, protože na demonstrace chodí političtí lidé a ti mají včelu v čepici.

0 0
možnosti

Fiala a spol. budou lpět na svých postech, i když i oni snad musí vidět svoji neschopnost na každém kroku. Fialova vláda je největším nebezpečím pro Česko a jeho občany! Čím dříve skončí, tím lépe.

7 2
možnosti

Možná Vám vadí, že se proti Fialovi moc nedemonstruje...Proputinovští dezoláti se sami dostatečně zdiskreditovali, nepomohlo jim ani jakési pozlátko, že by se vláda měla starat o naše "trpící" občany a ne o Ukrajince. Středulova demonstrace byla propadák....Proč asi? Dle mého názoru proto, že tu žádná bída ani krize není - alespoň zatím, uvidíme, co bude příští rok.

5 6
možnosti

J53a41n 19Z73i72e62g85l46e16r

17. 11. 2022 17:37

Většina obyvatel této země rozhodně nechce, aby Česká republika byla rusáckou kolonií. Podle vystupování Vrábela a jeho sekty je však patrné, že z nás mají být rusáčťí otroci.

6 2
možnosti

Z diskuse je vidět, že řada přispěvovatelů Váš blog vůbec nepochopila. Sám nevkládám do demonstrací prakticky žádnou naději, ale o tom Váš blog přece vůbec není....

Takže karmaR^

10 1
možnosti

Děkuji. Taky jsem si všimla, že někteří interpretují můj text odlišně, než jsem ho zamýšlela. Ono se sice říká, že za jeho správné pochopení odpovídá autor. Nicméně si myslím, že to neplatí absolutně. Někdy jsou totiž čtenáři příliš zacykleni ve svých představách a vnímání světa. A přes to se zkrátka těžko proniká...

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS