Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hehe, egzekutor si stěžoval na hulvátství. :-P

0 0
možnosti

Prima volba na funkci prezidenta pani Kateřino Lhotská, nam ukaze celou plejadu citeni a nazoru tohoto naroda. Ta zdejsi diskuze na iDnes je jen slabi odvar tech diskuzi mimo. Pro mne je to ucebnice, jak nas narod pokracuje ve zmene mysleni od te doby minule na narod znajici co demokracie je a co prinasi a hlavne, jake bremeno rozhodovani nam prineslo.

Ta poznamka, kterou ukazal verejnosti manzel kandidatky, vysla z hlavy te spodiny naroda. Muj rosudek o teto bytosti.

Politika je spinava zalezitost. Ma prinest politikum prestiz, moc a hlavne penize. To hulvactvi povazuji politici jako soucasti spiny, kterou musi prekonat.

To je muj poznatek, pani Kateřino Lhotská. Je to poznatek ze tri demokratickych statu, ve kterych dvou jsem se zucastnil voleb. V te treti zemi jen prihlizim.

Hlavne porovnavam, jak organizace techto zemi ovlivnuje obcany v jejich mysleni. Rozbor je dlouhy a nepatri zde pod tento clanek.

Chci jen obcanum rici, ze prima vlba naseho prezidenta obcany teto zeme, je to nejkrasnejsi v politickem sestaveni teto republiky.

0 0
možnosti

I42v55a49n 63L19a19c45k92o

12. 1. 2023 16:26

Průhledný, chabý pokus. Je zoufalé už jen pomýšlet na porovnání, natož potom stavět na roveň. Je smutné, že nedokážete být čestná a přímá.

2 4
možnosti

Sprosťáctví a nenávist je problém, hlavně v době předvolební. Jenž tady platí pravidlo klacku a exkrementu a v něm se doporučuje, hlavně nešťourat. Autoři takových nenávistných projevů dychtí po pozornosti a vybudí je to k další aktivitě. Základem je, aby samotní kandidáti a jejich okolí se takovým projevům vyvarovali a na nás je, aby případný takový projev byl námi odsouzen.

3 0
možnosti

Nesmrdí a nikdy nesmrdely, stejně jako voličům, jen je to s internetem mnohem intenzivnější.

2 0
možnosti

Nemusíme s tím dvojím metrem chodit hned k politikům a jejich příznivcům či odpůrcům. Dvojí metr tolerance vůči nechutným urážkám a útokům je vidět i v médiích, tam je to ideologické hledisko křišťálově jasné. A ne, nekončí to jen zhrubnutím komunikace. Na vyspělém západě už začíná být módou protestovat proti něčemu nebo za něco násilným způsobem, vandalismem a ničením. Čím to skončí, tím, že se budou názoroví odpůrci na ulicích vraždit?

Jestliže nejen politici, jejich příznivci a odpůrci, ale také novináři nebudou chtít hrát fér a "padni komu padni", jestliže bude ve veřejném prostoru tolerováno někoho hrubě urážet a napadat a totéž vůči jinému bude tolerováno, pak před sebou máme pouze eskalaci hrubosti a násilí jako normu.

10 0
možnosti

Oprava: ...a jestliže totéž vůči jinému bude zakázáno, pak...

0 0
možnosti

Karma za smutnou pravdu.

11 0
možnosti

Co kdybych vám teď napsal, že svoboda slova má nejvyšší prioritu, a že ten hulvát jen vyjádřil v l a s t n í n á z o r ? :-P To je totiž častý argument těch, kteří se dožadují práva na prezentaci svého (v podstatě kolaboračního) názoru na dění na Ukrajině.

7 0
možnosti

Podle mne autorka nenapsala výzvu k zákazu těchto projevů. Jen se podivuje jak jsou přehlíženy. To už vláda naopak jedná a zakazuje, blokuje, vyhazuje z práce. I vy se pohybujete na tenkém ledě, pokud jiný názor nazýváte kolaborační. Nenálepkujte a zkuste oponovat pravdivým názorem - pokud jej máte k dispozici.

6 1
možnosti
Foto

A přesto se najde mnoho lidí, kteří si přejí, aby se každý projevoval, jak se mu zlíbí. I mezi politiky. Ti především, jako osoby veřejně činné, by měli dbát na hygienu, nedávat prostor hulvátství a spravovat své účty na sociálních sítích se stejnou péči, s jakou spravují své byty. Ovšem i mezi nimi jsou aktivní špindírové a hrubci, jimž sprostota není cizí. Hulvátstvo tak má své VIP vzory nikoli jen v čase předvolebního boje.

1 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,73
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik