Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Jenom tak mimochodem: to šmírování v Číně (zatím) funguje jenom na té úrovni, že problémy mají lidé, kteří přestanou platit úvěr apod., takže se to zase až tak od zdejší situace neliší.

1 0
možnosti
JS

J47a69n 29S30o66u89č17e70k

17. 2. 2023 9:11

Tak jakmile se podaří prosadit virtuální měnu a tím pádem lidi odstřihnout od jejich peněz, bude digitální otroctví úplné. Pak věřím tomu, že bruselští klimafanatici dotáhnou do konce i tento nápad a každý člověk bude sledován, jakou uhlíkovou stopu vypouští. A pokud ji překročí, omezí mu přístup k jeho virtuálnímu účtu třeba jen na nákup základních a nezbytných potravin. Na nic jiného. Bude to krásný svět v té nové a čisté EU, že?

7 0
možnosti
Foto

J93o52s84e65f 84B50á36r61t91a

16. 2. 2023 17:50

Kartágo musí být zničeno!

5 0
možnosti
PB

..... tak emisní povolenky na "jednotlivce", jóóó?!,- si naložili na hrb docela slušnou kládu,- když zavzpomínám, tak cca šest jařin nazad, jak začali v EU rušit letní čas;-DEU!

3 0
možnosti
MB

Levičácká Evropa se prostě touží vyrovnat komunistické Číně. Směřujeme do moderní doby středověkého nevolnictví.

11 0
možnosti
LS

Nikdy by mě nenapadlo, že napíšu tohle. Evropa potřebuje pořádnou válku, především ta západní.

0 0
možnosti
JB

Pro začátek by stačila defenestrace. Ale ne na hnůj, ale jako ty dvě, na Novoměstské radnici.

4 0
možnosti
RJ

Netřeba si nic nalhávat, systém trvalého sledování občana je sen každé vlády. Bez rozdílu zřízení. Demokracie tyhle sny jen reguluje do patřičných mezí. V současné době se meze posouvají směrem od demokracie někam jinam.

11 0
možnosti
RP

Tak ono hlavně v demokracii nejsou žádné metody, jak úředníka či jiného zaměstnance státního aparátu zásadně zvýhodnit - odměnit za provozování takového sledování a to vesměs na úkor těch sledovaných. Bez významné odměny - podplácení lidí ve sledovacím aparátu nelze takové sledování občanů realizovat, protože pokud se ti, co sledují, ekonomicky neoddělí od těch, co jsou sledováni, vzájemně se ztotožní a sledování se pak stane formální a málo účinné. většina lidí pak bude znát a umět metody, jak sledování víceméně obcházet a postihováni pak budou pouze ti, co z nějakého důvodu buď systém nepochopí nebo z nějakého vzdoru nebudou chtít podle něho fungovat. Ostatně takhle z velké části fungoval socialismus za komunistů.

1 0
možnosti
JR

J25a81n 59R78y92c65h86l40i49k

16. 2. 2023 11:15

Články s nepěknými předpověďmi mají nízkou karmu, jakkoli mohou být nepěkně přesné. To, že na základě sociálního kreditu se už dnes na západě některým lidem znepřístupňují služby od bank po uber, se tu většinou moc neví. Není to ještě státem regulovaný sociální kredit, jednotlivé sítě a firmy to dělají "dobrovolně" (rozuměj - pod tlakem progresivců, kteří názorové protivníky prostě označí za krajně pravicové fašisty a nechcete přece, aby se všude psalo o tom, jak vaše firma poskytuje služby fašistům, že ne...). To, že se to standardizuje, je bohužel asi jen otázka času.

13 0
možnosti
Foto

Jo jo, klasické Overtonovo okno. V současnosti se tu začalo tvořit taky ohledně tzv. povinné mobilizace. Soudruzi zkrátka testují vody. Jinak sociální kredit je krásně zobrazen v jednom dílu (nebo více) seriálu Black Mirror, doporučuju.

12 0
možnosti
AM

Opět perfektně převedeno. Jasná i zoufalá karma R^.

10 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,43
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik