Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J44a36n 61R41á82ž

14. 4. 2023 18:33

Fialova vláda je vládou chaosu, proti kterému byla vláda Babiše přímo etalonem řádu a pořádku.

1 0
možnosti
BM

„zkracováním doby pro dosažení nároku“ taky nebude, naopak se prodlouží.

0 0
možnosti
BM

Zkracování doby pro nárok se taky nekoná. Bude se prodlužovat.

0 0
možnosti
RC

Poroste, protoze pote, co socani s Babisem s reformou proflakali 8 let, uz zadne rozumne smysluplne reseni neexistuje.

5 3
možnosti
JK

Toho času se proflákalo podstatně víc. Ale tady je hlavní problém v tom, že to je na vládách. Reformu by měli dělat odborníci. Vlády k tomu přistupují buď stylem "po nás potopa", anebo ten horký brambor přehodí na další vládu. :-/

0 0
možnosti
PB

..... bych to zastropoval podle udřenejch europoslanců,- 63 jařin a šlusVEU!

2 0
možnosti
Foto

J62o80s24e33f 85B58á48r63t55a

13. 4. 2023 15:51

Naši vládě by so hodilo kolo štěstí, napsali by tam různé věky odchodu do důchodu a zatočili. A za týden znovu, vyšlo by to na stejno.

8 1
možnosti
PS

Vypadá to že vláda se sejde a má na stole několik řešení. Ale vždy vybere to které nejvíce nahrává opozici. Babiš může jen sedět a ukazovat prstem jak se hroutí sliby(daně zvyšovat nebudeme) jak se pětikolka znemožní (svetry Pekarové, důchody) jak vláda plánuje zvednout daň z přijmu a zároveň snížit daň z hazardu. Gigantický schodek nebo v tempu zadlužování už jsou před Babišem. A můžu tu psát hodinu kiks za kiksem.

6 0
možnosti
JS

Nedovedu si představit důchodovou reformu kterou by Šilerová s Havličkem nezkritizovali. Opozice měla představit svoji opoziční důchodovou reformu a pak to mohli spolu dát nějak dohromady.

2 2
možnosti
JV

Je třeba spořit na důchod. Jenže úrok v bance maximálně 5%, inflace 15%. Investice do cenných papírů? Z portfolia v ceně 250 000 je najednou 125 000. Ve dvacátých letech v USA každý investoval do cenných papírů, jenže pak přišel černý pátek na burze v roce 1929. Jugoslávci a Poláci by mohli povídat, kam se poděly jejich úspory. Jugoslávci raději kupovali za statisíce dinárů marky a pak je měnili zpět, protože dinár devalvoval každý týden. Co dělali Poláci nevím, ale vím, že milion zlotých v roce 1990 byl pakatel. Nevím, jak spořili na důchod. Asi jim zbyly oči pro pláč. Bojím se, že s tak neschopnou vládou bude brzy průměrný měsíční plat milion korun a prožijeme si inflaci jako v Německu v roce 1923.

7 0
možnosti
VT

Když se zamyslím, tak mi vadí, že vláda hovoří o tom, jak ti zatracení důchodci jsou drazí, největší mandatorní výdaj atd.... Řekl bych, že to tak není, protože každý měsíc lidé ze svých mezd odvádí "sociální" daň, kterou jen stát přerozdělí do důchodů... Takže stát důchody vlastně neplatí, on na ně prostě vybere. A když se vybralo více, bylo ticho po pěšině, a nyní "trochu" chybí, a je zle. A teď do diskuze - neměl by stát hospodařit lépe a tak, že lidem po odpracovaných 40 - 50 letech, kdy jim stát sebral polovinu jejich výdělků (viz den daňové svobody), aby v době, kdy "trochu" chybí, prostě ze "svého" přidá ? Místo toho, aby důchody redukoval ???[>-]

8 0
možnosti
PC

Zažil jsem už mnoho vlád (a většinou nic moc), ale takto prolhanou ( a arogantní) vládu fakt ještě ne.

Je otázkou, proč nám stále lže - je to diletanství, absolutní neschopnost, nekompetentnost? Nebo účelové lhaní? Pokud by se jednalo o druhou variantu, tak si přece každý aspoň trochu normální jedinec nebo spolek musí uvědomit, že vše má své meze, a proto pokud budu stále jenom lhát a mást ostatní, ztrapňuji se a stávám se absolutně nedůvěryhodným.

14 3
možnosti
JS

Já si myslím pravý opak. Konečně vláda trošku pravicová.

1 4
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 38,69
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik