Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No není, dokud výrobci potravin v čele s agrobaronem Babišem budou hnát bezdůvodně ceny potravin do nebeských výšin, tak to o moc lepší nebude. Ale co s tím dělat, když Babišovi to vyhovuje a vládě škodí.

1 9
možnosti
Foto

Třeba papriky za 120 Kč, jak to ten Babiš dělá?

8 1
možnosti
PK

Babiš není jistě svatoušek ani sympaťák, ale zase tak všemocný není. Ale je dobrý i pro část zdejších blogerů a diskutujících "fackovací panák". Např. taková Madeta je také drahá jak ... a že by Andrej měl v tom prsty ?

8 0
možnosti
JD

Zdejší část to stejně nepochopí, a vlastně to ani pochopit nechce.

5 0
možnosti
Foto

Začalo to od hnojiv, které Babiš zdražil zemědělcům tak, že jeho Lovochemie měla růst zisku o šílených 1225%. Potraviny nezdražovaly markety, jak Babiš říkal. Vše šlo do jeho zisku. Třeba Vodňanská drůbež, která ovládá trh, měla loni zisk zvýšený o 160%. Pak Babiš začal šířit lži o jedovatém ukrajinském obilí, protože má plné sklady a nechce prodávat za poloviční ceny, ale za ty našponované. Levná konkurence mu nevyhovuje. Ovládá všechny velké pekárny, které dodávají pečivo do marketů. V zahraničí, kde je konkurence, je cena pečiva poloviční u nás díky Babišovi ne. Na Slovensku ho úřady nenechaly všechny pekárny ovládnout, tak je začal skupovat potají. Teď mu tam za to dali pokutu přes půl miliardy korun. V ČR byl 10 let ve vrcholné politice a předtím politiku ovládal pomocí kmotrů a má všude lidi, takže tady žádnou pokutu nedostane. Za dva roky chce být zase premiérem, a tak doufá, že ho budeme volit, a po zvolení voliče oholí jak ovečky, a vesele lže všem do očí každý den"

2 6
možnosti
Foto

Než budete šířit informace o ukrajinském obilí, tak si na Wikipedii nastudujte historii firmy Monsanto. Wiki, to je přece vaše parketa.

3 0
možnosti
Foto

O Wiki tvrdím, že je pro osoby, kterým chybí kritické myšlení a hltají je jako zjevenou pravdu.

0 3
možnosti
Foto

Mlékárně Olma loni vzrostl zisk meziročně o 4,4 procenta na rekordních 215,8 milionu korun. Vyplývá to z výroční zprávy skupiny Agrofert, do které Olma patří.

0 1
možnosti
ZZ

Milostivá a při jakém obratu ?

Jestli má 2,5 miliardy tržeb, tak 215 milionů Kč není zas tak velký balík !

To ČEZ má hrubý zisk větší než 45 % a to vás nechává v naprostém klidu !

0 0
možnosti
Foto

To není zaklínadlo to je fakt potrzený Českou národní bankou a i jinými bankami.

0 1
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,31
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik