Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klimatická neutralita je hloupost. Jen se přesunou zdroje znečištění jinam.

1 1
možnosti

Evropa dobrovolně zruší výrobu a tu přesune do rozvojových zemí nebo úplně mimo EU.

Tím vlády příjdou i o zisky a odvody z daní a budeme se mít tím pádem mít všichni lépe.

0 0
možnosti
Foto

Jasný, jasný, pravičáci tohle říkají pořád a u všeho, nikdy se to nevyplní.

Vzpomínám, jak po lockdownech klesla cena společnosti Netflix. Hned se na to sletělo hejno pravičáků, jak je to proto, že všude cpou černochy a gaye a jak už to všechny štve a jak už se lidi brání těm progresivistickým pomatencům a bla bla bla.

Samozřejmě nic z toho to nebylo, jen přehnaná reakce na to, jak lidé po lockdownech rušili předplatné, když už netrčeli celý den doma. Koupil jsem to a za 6 měsíců jsem na těch akciích měl čistý zisk 60%, a to jsem to ani nenačasoval perfektně.

Tak si sněte, konzervy. Green deal pojede dál. Trošku zpomalíme, než energetická krize skončí a pak zas přitlačíme. Všechno bude růžové. Nebo zelené.

0 4
možnosti

Mám vážné obavy, že máte pravdu a Green deal pojede dál, protože je to výborný byznys, který nelze nijak kontrolovat a navíc je plně dotován státem i EU.

2 0
možnosti

Už to nějakou dobu píšu, že Zelený úder není o zlepšení klimatu, ale o likvidaci evropského průmyslu, tím pádem přenechání surovin jiným zemím a o naplnění vybraných kapes dotacemi.

Emise CO2 i čehokoliv jiného vyštvání průmyslu z EU nezlepší, spíše je zhorší, protože k emisím z výroby přibudou emise z dopravy.

Navíc zavedení emisních povolenek na dopravu a vytápění bude znamenat další pokles konkurenceschopnosti vlivem zdražení a další "obnovitelný" příjem pro vyvolené.

Doufám, že se podaří Zelený úder odpískat dřív, než se z Evropy stane zelený skanzen, kde našimi věrnými souputníky budou drahota, zima a tma (hlavně v zimě).

8 0
možnosti

L58e58o87š 54V97a13c42e88k

14. 10. 2023 21:42

Jediné proč je možná tento pocit je, že se blíží volby, jakmile ale lidi navoli ty samé strany ta se pojede pořád to samé, to by lidi museli zvolit úplně jiné politiky. Ta cesta do pekla skončí až v tom pekle, pokud si to lidi neuvědomí.

4 0
možnosti

John Donne - Komu zvoní hrana: "...nikdy se nedávej ptát, komu zvoní hrana. Zvoní tobě."

2 0
možnosti

Mě neděsí ani Green Deal, ani klimatické změny. Ale děsí mě, že v té bitevní vřavě jaksi zaniká skutečnost, že toho uhlí nemáme nekonečně mnoho. Bez ohledu na ideologii nám to uhlí za cca 20-40 let prostě dojde a co pak? Ten náraz do zdi potom fakt vidět nechci.

0 5
možnosti

Uhlí dojde stejně jako ropa, která dochází už takových dobrých padesát let?

5 2
možnosti

Doufejme, že máte pravdu. Ale tak jednoduché to asi nebude. Touto ideologií se podařilo zblbnout dost lidí, včetně části mladé generace, kteří budou prudit tím více, čím více se bude dařit GD omezovat.

7 0
možnosti

J81a72n 74K26a95r45a88s56e10k

14. 10. 2023 16:14

ne porad, ale jednou za cas si uvedomim, jake stesti jsem mel, ze jsem se narodil jako Cech a patrim mezi tech par milionu lidi na teto planete, kteri vedi vsechno nejlip.

Je az neuveritelne, jak my Cesi okamzite prohledneme, jak tio ti ostatni delaj blbe. Bohuzel je nas malo, a proto nikdo nase prevratne navrhy, ktere jsou ty _spravne_ nechce realizovat.

Lidstvo padne zanedlouho na drzku a my Cesi jsme to uz davno vedeli.

1 8
možnosti

Představ si, že těžko najdeš vzdělanější a především svobodomyslnější lidi na světě než v ČR, i když se v poslední době vyrojilo značné množství obětí propagandy.

1 1
možnosti

J47a18n 33T32r87n89k15a

14. 10. 2023 11:37

Ano, rudo zelení bolševici raus ! Bude krásné teď pozorovat jejich protáhlé ksichty při jejich nastávajících prohrách. A taky při jejich soudech !

7 0
možnosti
Foto

Cena uranu za rok stoupla 2x. Na OZE už věří jen lidé utržení od reality. Sám jsem investoval do FVE a malé EV by se mi hodilo na ježdění kolem komína. Ale v zimě umrznout opravdu nechci ...

4 0
možnosti

Cena uranu je jen malá část ceny elektřiny z JE. I kdyby stoupla desetinásobně, na ceně elektriny se to moc neprojeví.

0 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,73
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik