Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale třeba pro společnou obranu bych byl všemi deseti. Jenže pak by logicky následovala společná zahraniční politika a to je zcela nemožné.

0 0
možnosti
ZZ

Jsem spíš k rozpuštění vojenských paktů.

0 0
možnosti
JP

Méně Evropy.....a více Putina, o to Vám a Vám podobným jde především.

0 4
možnosti
ZZ

To by bylo praktické řešení !!!

0 0
možnosti
TT

Ach, putinovská dezolátko, jak rád si vždy přečtu vaše shrnutí situace. Nicméně přes argumenty aneb diplomacii cesta nevede - tyrany zajímají zbraně, ne slova.

1 4
možnosti
JP

Nelze oddělit hospodářskou politiku od všeho ostatního. společný trh musí mít společná pravidla, technické normy. Nelze neustále brblat proti všemu, také nelze chtít jen výhody a nemít povinnosti. První bychom křičeli, kdyby měl někdo jiný výjimky oproti ostatním. Pokud má EU v tak velkém počtu členů fungovat - a to by měl být náš nejvyšší národní zájem - musí se dále prohlubovat integrace a změnit rozhodovací pravidla, tj. zrušení práva veta a přejít na model nějaké kvalifikované většiny. Podle současných pravidel by nemohlo fungovat ani zastupitelstvo v malé obci.

1 3
možnosti
PB

..... nic novýho pod sluncem, všechno bylo vymyšleno,- stačí se vrátit ke kořenům - EHS (H= hospodářské, žádné jiné!),- Maastricht už to trochaj rozhoupal a zbylo z teho ES,- nóóó, a Lisabon temu dal ránu z milosti, logo sa přemalovalo na EU,- a máme tu zrazu birokratickej, zkorumpovanej, lobbistickej moloch vyčpělejch politiků a úřednickejch netáhel!,- ..... tahleta výkladní skříň totální neschopnosti, avanturismu, hlouposti a destrukce, je nereformovatelná

8 0
možnosti
ZZ

Ano, je to tak.

Problémem je, že do vrcholových funkcí v EU se už 15 let dostávají ti nejméně schopní politikové, zato jsou jsou ochotni horlivě plnit úkoly svých loutkovodičů.

5 0
možnosti
JM

Píšete to pěkně. Ale co by se stalo, kdyby my jsme si ruskou ropu zakázali a Maďarsko ji povolilo? Budou ji vozit cisterny z Maďarska sem, máme totiž v EU volnej trh. Někdo (dopravci ropy) na tom vydělá a sankce na Rusko se značně minou účinkem.

0 3
možnosti
LP

Chlape, vy tomu rozumite jak koza petrzeli.

2 0
možnosti
JZ

Oceňuji, že paní Lhotská na rozdíl od jiných euroskeptiků se snaží diskutovat věcně.

4 0
možnosti
JZ

Zajímavá úvaha. Na druhé straně musíme respektovat fakt, že jsme vysoce proexportní ekonomika a ekonomičtí odborníci doložili, že bez trhů EU bychom byli vyřízeni. Do zemí EU jde 80% českého exportu a nelze to podle Hospodářské komory či nejsilnějšího profesního Svazu Dopravy a průmyslu okamžitě nahradit. To by si měli uvědomit ti, kteří chtějí vystoupit z EU, aniž by znali fakta a uměli řešit tento velmi závažný problém. Chování ve stylu po nás potopa není řešením.

0 3
možnosti
ZZ

Vy jste opět nepochopil, že nikdo nic nemá proti vzájemnému obchodu s EU, ale to, co nás nejvíc vše a brzdí, je prosazování oněch tkzv. Evropských hodnot !

Počínaje tolerováním nelegální migrace, přes GD, GDPR, sankce ...... až po 57 pohlaví ( či kolik jich dnes je) .

6 2
možnosti
MM

Méně Evropy, více Asie, včetně Ruska a Číny. Ach jo!

1 9
možnosti
LP

A to jste tam vyčetl kde ?

10 0
možnosti
JK

To bude nejlepší, rozdrobit zahraniční politiku EU, aby se rusáci mohli nacpat do Evropy tvrdým surovinovým vydíráním jedné malé samostatné zemičky po druhé.

Plat dostáváte rovnou v rublech?

6 18
možnosti
LP

Je to tak. Paní, za mrzký rubl, kolaboruje s nepřátelskou mocností, která proti nám vede dobyvačnou válku. Ať si táhne do svého milovaného russka, když se jí v EU nelíbí.

1 5
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,75
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik