Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je úplně jedno, na čem se aktivisté s většinovou společností shodnou.

Protože většinové společnosti může být úplně jedno, jak žije menšinová společnost. Důsledky právní úpravy totiž vůbec nepocítí - jeom se snaží z neznámého důvodu té menšině organizovat život.

2 0
možnosti

Mají to dnes politici a nevím kdo ví kdo ještě vlastně těžké a složité. My jsme to měli zřejmě jednodušší - kluci měli pindíky, kdežto holky ne. Doma nás čekala máma s tátou a tvořili jsme jakousi pospolitou rodinu. Jen ojediněle tu a tam některá dvojice žila jen tak na hromádce - ale pořád to byl chlap a ženská. Dnes jsme dál - přišlo se na to, že může být dobře spolu třebas jen dvěma mužům či ženám. Nu a co na tom, když se jim to líbí, ale manželství to není - i kdyby se postavili na hlavu a odstrkovali ušima. Asi jsem ze staré školy a nerozumím pokroku - tomuto tedy opravdu ne!

6 0
možnosti
Foto

Kdypak se ,,konečně"(?) zavede i pojem ,,různopohlavní manželství", aby to bylo ,,vyvážené". Tedy, skoro,,Výraz", resp. pojem manželství je totiž stále o svazku muže a ženy

5 0
možnosti

Tak aktivistům nejde o podstatu, ale o aktivismus, a to z podstaty aktivismu :-)

Samozřejmě, že různé neziskovky si nemohou dovolit problém, který údajně řeší, vyřešit, protože vyřešením problému by ztratili smysl své existence. Problémy je třeba naopak hledat, uměle vytvářet, udržovat a čerpat na jejich "řešení" všemožné transfery od státu.

15 0
možnosti

J12a21n 63H87a66r51v32a59n

1. 12. 2023 10:22

OK, jen místo mlhavého "čerpat transfery od státu" bych na rovinu napsal "mastit si kapsy".

7 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,70
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik