Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J63a23n 34P16a17v31l66í69k

17. 12. 2023 10:13

Nekonečný seriál povídačky naší Kačky. Šéf BIS nesmí být nestranný, on musí být na straně státu v zájmu jeho bezpečnosti.

0 0
možnosti
Foto

J42o16s93e65f 73B86á74r54t97a

15. 12. 2023 21:54

Mezi největší Babišovy chyby patří, že nevyrazil Koudelku a neudělal pořádek v ČT. Když opravdu o něco jde, tak vždy zklame. on i celé ANO.

2 2
možnosti

Vždyť si Koudelka musí zasloužit ten metál z emeriky

4 3
možnosti

Proč by měl být šéf BIS nestranný?

2 3
možnosti

J54a98n 84R19á91ž

15. 12. 2023 18:43

Protože se jedná o člověka, který řídí zpravodajskou službu, jež musí nestranně pracovat v zájmu všech občanů státu, bez ohledu na to, kdo státu momentálně vládne a bez ohledu na jejich politické preference.

7 0
možnosti
Foto

Pani kolegyně díky za pokec..v takové formě je to radost

3 1
možnosti

Rádo se stalo .

Pěkný víkend...

0 0
možnosti

Už se mi také několikrát stalo, že někteří lidé mě v těchto diskusích označovali různě, ale o tři nebo čtyři měsíce později ty samé názory, které předtím kritizovali u mne, psali sami.

Byly doby, kdy za Putinovy agenty byli označování lidé, kteří upozorňovali na nebezpečí migrace z Afriky.

8 1
možnosti
Foto

tak já jsem byl putinův agent ptoro, že jsem si dovolil projet Transsibiřskou magistrálu, byť to bylo v době hlubokého míru.

4 0
možnosti

..... sa mi líbí "antisystémoví(ý)",- to sou jako všeci, keří mají něco (cokoliv) proti společenskýmu SYSTÉMU obecně,- tzn., že jsou nespokojeni třeba s vládou, politikou, Pávkem, právním systémem, zdravotnictvím, školstvím, zemědělstvím, s bezpečností, nezaměstnaností, inflací, s Bruselem, ČEZem, Lipskou burzou, s válkou,- ........ a sou tací, keří v tem nastaveným systému kritizujou tohlecto všechno dohromady, takže si představte, že podle nejnovějšího průzkumu je 83% občanů týhle země "antisystémovejch",- to je paráda, co ?!

2 1
možnosti
Foto

J66i11r16i 81C72i90z

15. 12. 2023 13:15

Vite urazek a nenavistnych vyplodu proti nekomu jinemu se v drtive vetsine pripadu dopousti podelani zbabelci, kteri nikdy nereknou druhemu nic primo do oci, ale v ramci anonymity v diskusi (vetsinou se neodvazi ani pridat nejakou fotku ke svym "prispevkum") se vyzivaji ve svych nechutnych vypadech. S takovym slabochem je zbytecne vest nejakou diskusi, protoze on se k nejakemu smysluplnemu prispevku k tematu blogu nikdy nezmuze. Podle me je to nejaka psychicka uchylka a tento pacient by mel navstivit psychiatra. Tady v diskusi je sestava narusenych diskuteru docela znama me a urcite i vam. Vetsinou se jedna o fanklub Narodni fronty. Proto i diskuse zde upada a pod nesouhlasnymi blogy s touto vladou se okamzite na autora vrhne osvedcena sestava s jedinym argumentem: je to dezolat, kobliha, russak ap. Proto jsem se jiz pred casem rozhodl se nikdy s hnupem nebavit a obcas to i nekomu reknu rovnou do oci (mam na to fyzicke parametry). Bavit se s hnupem je ztrata casu. To plati i pro politiky, novinare, redaktory CT, radoby sportovce, trenery atd. Z tohoto duvodu ani nevim, co pan Koudelka rika nebo nerika, protoze vetsina obcanu tohoto statu je to fuk. Vam

5 1
možnosti
Foto

...mám fyzické parametry souhlasím s váma, jsou diskuze, kterých se rád zúčastním, viz autorka blogu, a pak jsou reakce, nad kterými je lepší se povznést a nezabředbnout do zbytečných diskuzí, které jsou většinou jen obrazem jich samých...jo a díky za reakce na téma Napoleon Bonaparte a bitva u Slavkova, to je pak radost číst, když o tom něco víte.

3 1
možnosti

Tak určitě, mnozí účastníci protivládních demonstrací na nich mávají ruskými vlajkami, protože tím protestují proti EU. Rozhodně ne proti podpoře Ukrajiny. Proto kopou do automobilů s ukrajinskou značkou.

2 0
možnosti

A45d80a79m 19M62a20l92ý

15. 12. 2023 11:51

Paní autorka to má pomotané.

Já se domnívám, že bezpečnostní složky státu by měli chránit bezpečnost státu a jeho občanů.

Nikoliv nestranně stát mezi těmi, jímž má stát zajistit bezpečnost a mezi těmi kdo, bezpečnost narušují.

6 6
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,70
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik