Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zběsilost programu antibabiš kulminovala prezidentskou kampaní, v níž byly nejmenované ratolesti nejmenovaných členů hnutí ANO v nejmenovaných školách šikanovány. Nejmenovaný učitel ve svém fanatismu dokonce překročil zákon, když dosud neznámým způsobem donutil aňáckáé téměř dospělé děti napsat, koho budou jejich rodiče volit. Samozřejmě, že Pavla, napsaly pod zlověstným nátlakem a možná i obavě, že by jejich rodiče skončili v kotelně nebo by museli emigrovat na Krym.

Hrůza, jakou to vyvolalo ve zděšených členech hnutí ANO, byla natolik paralyzujici, že dosud zůstávají v anonymitě. Strach ji nedovolil obrátit se na nikoho jiného, než na redakci PrahaIN a na svého vůdce, který informoval o "největším hnusu" veřejnost v závěru tiskovky. Zlořečený učitel zřejmě stále učí, možná i občanskou nauku. Školní inspekce by se věcí zabývala, kdyby jí aňáci prozradili, ve které škole k tomu došlo, ovšem nebezpečí následného pronásledování fialovou mocí je příliš vysoké.

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za překlepy.

0 0
možnosti
Foto

PS: Prezident Biden ve mně vyvolává vzpomínky na ty starce před Gorbačovem. Jak sakra může takhle velké a mocné zemi vládnout člověk, který je mimo? To je bezpečnostní hrozba pro celý svět. Howgh.

4 2
možnosti
JP

Váš blog je obyčejná dezinformace, nic víc. Podsouváte, zpochybňujete, stavíte na roveň nesrovnatelné. Většina lidí naštěstí viděla útok na Kapitol a mohli si udělat obrázek i z následných reakcí Trumpa. Chápu, Trump je Vaší nadějí stejně jako Putina.

2 1
možnosti
TB

Umíte napsat taky něco konkrétního? Nařídil Trump útok? A ten útok byl snad srovnatelný s občanskou válkou?

0 1
možnosti
PK

Přesně jste se trefila. V Banánové republice se zpravidla politici a oponenti hází z oken. V horším případě tací hodí vajgl do sudu s hořlavinou, v které právě stojí. Ti, co mají štěstí, jsou jen odsunuti do koncentračního tábora.

Myslela jste to takto, že?

2 0
možnosti
Foto

Kdo ví jak to vlastně bylo? To je normální okřídlená věta všech dezinformátorů. Vítejte na palubě.

5 3
možnosti
KL

Jste hodný, že mne vítáte u sebe na palubě. Ale doufám, že se neurazíte, když s díky odmítnu. S Vámi opravdu na palubě být nechci...

9 3
možnosti
PB

..... titulkem jste v podstatě jasně a stručně popsala boj o moc, který je po tisíciletí nedílnou součástí společenského vývoje. Politika v hávu jakékoliv ideologie je obecně svinstvo,- éra novověku tímto "mocichtivým hnojem" přímo přetéká!,- ...... ale jak vidno, "Lid chce být klamán, tedy je klamán"

1 0
možnosti
LB

On je to průvodní jev společností, které se ocitly v takovém stavu, že ani kandidát, ani kandidát v očích veřejnosti neznamenají šanci na zlepšení a tudíž je vzájemné napadání vlastně jedinou možnou strategií. Tady je ale hloubka problému skryta v lidech samotných, kteří sice tuší, že nějaká účinná řešení existují, ale nejsou mentálně připraveni je přijmout. Proto vlastně své kandidáty do jakýchkoli politických funkcí tlačí k tomu, aby jen žvanili a kydali na druhé špínu.

Je to velmi smutná zpráva o stavu americké, ale i naší, evropské, slovenské a kdoví jaké demokracie. Doufali jsme, že toto se bude dít spíše někde na Blízkém nebo Dálném východě.

1 0
možnosti
VF

Dobrý den. Píšete to hezky, možná zbytečně rozsáhle. Řežby probíhající skrytě nebo zjevně ve vrcholcích mocenských pyramid jsou vždy vedeny nemilosrdně stylem chyť jak můžeš. Uchvácení pomylsné moci na politických pozicích je vždy spojeno s lukrativními koryty finančních zdrojů a prebend, plynoucích z většinou neviditelných vazeb na korporátní plutokracie, jejichž sestavy se se změnami na politickém jevišti prakticky nemění. Zcela souhlasím s vaším závěrem - někdo setsakramentsky lže, pro prosazení svého se neštítí vůbec ničeho a neváhá kráčet ani přes mrtvoly. A dodávám, v mocenských řežbách pokleslost nemá dno, pomyslná morálka je jen pokrytecká maska. Potvrzuje to veškerá historie lidstva. Dnes ovšem všechno umocňuje redundance elektronického mediálního smogu vytvářející neprůhledný mrak lží, žvástů, reklam a celkově křivě vychýlené virtuální reality. Dobře nám tak.

0 0
možnosti
PS

P10e53t72r 60S14k54á87l47a

9. 2. 2024 9:57

Aha, takže na Kapitol útočili provokatéři z řad demokratů a o ukradených volbách vykřikoval take provokatér převlečený za Trumpa.

12 6
možnosti
JZ

USA jsou pořád demokratickou zemí, je pozoruhodné, že daleko horší mafiánské a zločinecké praktiky v Rusku autorce textu nevadí.

9 8
možnosti
DR

Pokud by USA skutečně byly demokratickou zemí, tak už dávno by i samotné americké soudy toto označily za převrat, poněvadž nic jiného než pokus o převrat a zvrácení výsledků voleb to nebylo a tudíž ten americký kašpar už byl z těch voleb dávno vyloučen.

A pokud se tak nestalo, tak to znamená, že USA mají k té demokracii asi tak daleko jako já ve volbách na Pražský hrad.

A to ani nemluvím o tom jejich způsobu voleb kdesi z pravěku, kdy za samotné voliče vlastně hlasují nějací volitelé.

1 5
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,67
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik