LB

Tak "remigrace" všech nepřizpůsobivých z Evropy zpět do jejich domovů by byla samozřejmě pro Evropu /a patrně i pro jejich domovy/ tím nejlepším řešením.

Ale celá ta věc je přece jasná: Politici, kteří se rozhodli nelegální migraci neřešit a zatížit jí místo sebe a k tomu určených složek státu řadové občany, od začátku lhali, že nepřizpůsobivé nepřijmou, nebo že za nějaký nespecifikovaný čas, až přestane působit jakési nespecifikované nebezpečí pro dotyčného prchajícího "před válkou či pronásledováním z hlediska sexuální orientace", půjde ten pán zpět domů.

Nyní už každý ví, že se nikdo nevrátí a není ani tlak zodpovědných představitelů na to, aby se tak stalo. Takže je nutné vymyslet protistátní činnost pravicových extremistů, aby se celý ten podvod na lidi omluvil.

Každý to vidí, včetně Němců, kteří to ostatně vidí od začátku. Jen si to odmítli připustit podle stejného principu, jako si za války odmítali připouštět nacistická zvěrstva.

PB

..... klasika,- vlivová opatření na zakázku, tzn. vykonstruovat příběh - 10g pravdy, kilo polopravd, metrák lží a fabulací, tuna žvástů, smyšlenek a konspirací (viz. Vondra/dopis Jandejsek)!,- dva roky se ti jediní správní a vyvolení Helmuti snaží AfD za každou cenu zdiskreditovat a zakázat!,- .... účel světí prostředky

JV

J93i65ř39í 21V12o49l54n52ý

23. 2. 2024 10:43

To, že nám média hlavního proudu předkládají různé neověřené informace nebo spekulace, tak na to jsme zvyklí. Blíží se to popisu bývalého Rudého práva, které bylo souborem pravd, polopravd a lží. Pravda, tak to byla většina sportovních výsledků. Polopravdy byly předpovědi počasí a lži ten zbytek.

LP

Taková novodobá "Akce Prevence" jako za Gottwalda. Cílem bylo potlačit spiknutí bez ohledu na jeho existenci.

JK

A vy jste jistě za Gottwalda "Akci Prevence" tvrdě a neohroženě veřejně kritizoval.

JV

J32i68ř49í 18V19o32l60n57ý

23. 2. 2024 10:50

V posledních dnech jsou hojně šířeny nebezpečné spekulace o blížícím se, dokonce jaderném, konfliktu mezi NATO a Ruskem. Německo je vyzýváno k porušení úmluv a získání jaderných zbraní. Účelem je opět vyvolání strachu mezi obyvatelstvem a profit zbrojní lobby.

Foto

J24i88r64i 49C25i10z

23. 2. 2024 10:02

Vazena autorko, nejsem si jist vasimi spravnymi zavery v blogu proto, ze zpravy na ZDF denne sleduji a duvody protestu uvadely jine. Predevsim Nemecko je velmi citlive na narodni socialismus (zkrac. nacismus) vzhledem k historii v minulem stoleti. Ta tragicka historie se tyka mnoha statu Evropy vc. CSR, kterou po r.1918 ovladla narodne-socialni strana se stejnymi principy, jako meli naciste v tehdejsim Nemecku. Cilem techto partaji bylo ocistit svuj jediny spravy narod od vsech dalsich etnik. V CSR jeste byla v parlamentu fasisticka Vlajka, ktera ma mozna pokracovatelku v soucasne Trikolore. AfD stale zduraznuje, ze Nemecko by melo patrit jen Nemcum a zadne dalsi etnika by tam nemely mit misto. Tyto ideje maji velke pochopeni a podporu v byvale vychodni casti, v zapadni je to mnohem min. Nemecko po te nekontrolovatelne vlne imigrantu, ktere v klidu propoustely do Evropy jizni primorske staty a dale bez hranicnich kontrol opet bez problemu prochazely dalsimi staty do bohateho Nemecka, se zacalo branit tim, ze statisice migrantu expedovalo zpet do zemi jejich puvodu a dale prijal Bundestag prisnejsi zakony k imigraci. Ty protesty predevsim v zapadni casti Nemecka smerovaly proti narodnimu socialismu, nikoliv proti imigrantum jakehokoliv etnika, ti ted musi splnit mnohem prisnejsi podminky pro ziskani obcanstvi a dobre to vedi. V Nemecku doslo k dalsimu zvyseni poctu obyvatel na cca 83mil, potrebuje rocne 600tis novych bytu a ma nezamestnanost na 5,2%. Vetsina tech novych prichozich praci najde. Jestli ta schuzka vedeni AfD byl podvod nebo ne tak to je dnes jiz vedlejsi. Podstatne jsou nacisticke ideje, co tam mely byt probirany.

LP

Kde má AfD v programu vyhlazení všech ostatních etnik?

To je zvláštní, že když je Německo tak citlivé na nacismus, tak mu vůbec nevadí, že z něj prchají hromadně Židé, protože se opět cítí jak štvaná zvěř. A před AfD to asi nebude.

JK

Se divím, že si vás Correctiv ještě nenajal, vy byste je tam zkorigovala jedna dvě, pardon eins, zwei. Taky si říkám, čeho všeho jste se už obávala, že se rozšíří i k nám. Děláte si nějakou statistiku svých obav a jejich naplnění či nenaplnění?

  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,67
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik