Foto

Ono to tak platí vlastně obecně, kritika znamená, že jste proti, přitom je smysluplnější, než servilní přitakávání.

LB

Děkuji za tyto zajímavé myšlenky. Obecně se svět pohybuje k nesvobodě, a to na západě i na východě, na severu i na jihu. Když vidím, jak Čína, Rusko či Írán zapojují nejmodernější IT technologie do systematického fízlování obyvatelstva, považuji bohužel za téměř jisté, že se totéž bude aplikovat i na západě. Nejsme o nic lepší nebo morálnější než oni, jen jsme se civilizačně na chvíli ocitli dále, ale nyní jsme opět v regresi ve všech ohledech. Oproti předchozím generacím však máme mimořádnou výhodu: Informace je dnes možné předávat okamžitě a ve velkém objemu a je těžší je utajit. Máme jedinou šanci: Této výhody využít.

Přeji Vám hezký víkend.

KL

Máte pravdu. Šmírovat a skórovat se bude o sto šest. Jediný rozdíl bude v tom, že zatímco v Číně, Rusku a Iránu to bude důkazem tamní nesvobody (a bude to pravda), u nás to bude ve jménu obrany naší svobody.

Pěkný víkend i Vám.

PB

..... vona CEB je trochaj vyšší level,- já, osobně, zase pevně stojím za Kristinou s Frantou, se kerejma bouchám ve vinohradu,- voni sou už vod narození naprogramovaní tak, že je v létě "teplo jako sviňa" a v zimě je "kosa jak prase",- ...... sa s tem klimatem tak nějak moc filosoficky nepářou!

  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,67
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik