Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

Díky za zajímavé čtení, s chutí jsem si přečetl jak článek na manipulátorech, tak komentář z idnesu, doteď jsem jinak o kauze vůbec nic nevěděl, protože jsem ji dle nadpisů považoval za typický bulvár, a tak jsem se ji snažil ignorovat. Zejména u komentáře z idnesu ale souhlasím, že manipulátoři.cz hodně přestřelili! Zajímavé, zajímavé...

10 0
možnosti
JZ

Samozřejmě výborný blog. Mně se z citovaných vět z článku na manipulatori.cz nejvíce líbí tato: "Pokud jde o bývalou Miss z Michiganu, tak iDNES dodala munici ‚jen‘ senzacechtivým bojovníkům s politickou korektností." To je velice vtipný povzdech, uvědomíme-li si, že server manipulatori.cz

1. po celou svou existenci "dodává munici" jen a pouze jednomu názorovému proudu,

2. po celou svou existenci de facto senzacechtivě propaguje takové hoaxy, které by jinak vůbec neměly šanci se prosadit mimo velmi úzkou komunitu pár totálních pomatenců.

36 0
možnosti
BR

Jako humorné číslo docela dobré - co jiného se dá také od Manipulátorů čekat. Jinak konkrétně s Cemperem mám svou vlastní zkušenost - a celkem nechápu, jak se mohl stát se svou kvalifikací a vzděláním šéfredaktorem Manipulátorů.

Ironicky vyjádřeno - to je jako kdyby jste udělali Hitlera ředitelem koncentráku ....

10 0
možnosti
Foto

Jdu se k nim zasmát. To bude lepší jak ezoterici, jak to tak vypadá. Díky za tip.

15 0
možnosti

Onen tweet padl v diskusi ohledně hnutí Black lives matter, jehož projev kolikrát vypadá tak, že policie systematicky vybíjí mladé hodné nadějné černochy.

Není pochyb, že v řadách policie jsou rasiste(ti se vyskytují všude) ale statisticky se nepovedlo prokázat, že by bílí policisté stříleli černochy nějak víc než černí policisté. Daleko větším problémem černochů v USA je vysoká kriminalita mezi nimi než par izolovaných problematickych policejních střeleb.

A v tomhle kontextu byl ten tweet. A důležité je, že je to tweet, ten snad nemusí být ultraprecizne zformovany a domysleny za patnáct rohů(dobre, pokud jste prezident, nebo papež, tak jo)

17 0
možnosti
GK

Sefredaktor Jan Camper.;-D Fanatickej levicak si hraje na obrance pravdy. Multi nouma.

34 1
možnosti
JN

Není to spíš Cemper?

0 0
možnosti
JN

Všechny ty články, tahanice a diskuse okolo této věci signalizují pouze jediné - multikulti soužití přespříliš nefunguje. A pokud se nad tím skutečně zamyslíte, vyplývá to z vyjádření všech stran, ať se to komu líbí, či nelíbí.

8 1
možnosti
JZ

No tak ono málokteré soužití "funguje přespříliš". Jde o to, co je měřítkem "fungování" soužití.

0 1
možnosti
Foto

U článků tohoto typu bych především očekával citaci původního tweetu včetně kontextu (tedy na co dotyčná reagovala - což je při konverzaci velmi podstatné!). Ona ho sice smazala, ale profíci z manipulatori.cz by ho měli umět dohledat na webovém archívu (wayback machine).

http://web.archive.org/web/20190722233713/https:/twitter.com/politicalkathy/status/917081887486734337

Takhle to na mě působí, že pánům kontra-manipulátorům nejde ani tak o nalezení faktů jako spíš o to, aby se manipulovalo správným směrem... :-/

31 0
možnosti
RC

“Did you know the majority of black deaths are caused by other blacks?” Ms. Zhu wrote on Twitter in October 2017. “Fix problems within your own community first before blaming others.”

a z toho Vam vychazi co?

Mne z toho vychazi jedine - dokud mate problem v komunite, nekritizujte ostatni (tedy ani policii).

Tak to ma byt?

2 0
možnosti
Foto

Těžko mohou řešit černoši vraždy ve své vlastní komunitě, když jejich objasňování je záležitostí policie a soudů.

1 10
možnosti
JU

Asi jste nepochopil podstatu problému. Ta tkví v tom, že černoši si neustále stěžují, že "black life matters" a přitom se sami mezi sebou zabíjí nejvíce. Tendence všechno shazovat na rasismus a diskriminaci je pro ně typická stejně jako pro "naše" Romy.

11 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,41
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik