Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Perfektní jako pokaždé. Pobavila mne malá větička, často ji také používám: "..voliči nikoho nezajímají ".

Dnes ráno mne dokonce napadla kacířská myšlenka jak to může být s MCHPD, kterýžto spolek dosud tvrdošíjně tají své loutkovodiče, jsou-li vůbec nějací. Co když je to čistě výdělečný start-up, který se chytí "jakéhokoliv" existujícího problému, zveličí jej, dostane na náměstí čím dál více hlučných lidí a po dosažení určitého počtu pak bude nabídnut "komukoliv". Jako mají právníci v záloze čisté firmy bez minulosti použitelné kýmkoliv. Zaplať a zítra máš za sebou náměstí plná skandujících. Jo a přijdou i známé tváře !!!

5 3
možnosti
ZH

Je legrační, k jakým konspiracím se někteří uchylují. Jste si ochoten připustit, že hodně lidí má Babiše doopravdy a naprosto důvodně plné zuby? Bez všemožných manipulací?

3 4
možnosti
PL

Taky si myslím, že požadavek, aby byl Babiš na postu premiéra nahrazen jiným politikem z ANO je polovičatost a nedůslednost.

Tady by měla zapracovat opozice a požadovat nové volby. Jenomže to je těžko, když soudruhům typu Kalouska hrozí, že se do parlamentu nedostanou a Fiala, který je podle všeho slušný člověk je tak bezzubý, že nedokáže dotáhnout do konce ani odstranění všech starých struktur ze své strany.

8 1
možnosti
Foto

No ono volby taky něco stojí a nelze takhle furt řešit každou lapálii. Krom toho by ANO vyhrálo, možná větším rozdílem a posílili by i extremisti a Piráti. A pravda, političtí dinosauři Kalousek a spol. by snad konečně zmizeli ze scény - to by bylo snad jediné pozitivum předčasných voleb :-)

1 0
možnosti
KT

No, aspoň, že ten Babiš není kmotr, naštěstí přišel v době, kdy všichni kradli jak urvaní, k miliardám poctivě.

Milión chvilek pro demokracii by se měl na jeho počest přejmenovat na Miliardu chvilek pro demokracii!!!

2 2
možnosti
ZD

Vy věříte, že jejich otevřený účet dosáhne takových hodnot? Kluci to mají pravděpodobně postavené jen na ten milion. I když - -pokud mohou Češi tolik krmit různé loterie tak jejich hravost může zasáhnout i sem.

1 0
možnosti
VK

Myslím, že jen špatně chápete definici pojmu kmotr. Pojďme se tedy na tento termín podívat blíže na Wikipedii, je sice definován vzhledem ke kraji, ale na úrovni státu jde o totéž:

kmotři - "Používá se jako přezdívka pro osoby spojující byznys s politikou, které ať už zpovzdálí nebo z pozic v čele některých orgánů, firem nebo institucí řídí dění..."

https://cs.wikipedia.org/wiki/Kraj%C5%A1t%C3%AD_kmot%C5%99i

Takže kmotr není jen osoba z podnikatelského prostředí, která ovlivňuje konkrétní politiky, ale "osoba spojující byznys s politikou" jako taková, tedy konkrétně pan Babiš sám, který zde zavedl kmotrovládu v její nejvyšší možné formě.

5 3
možnosti
VK

...konkrétně i pan Babiš sám...

1 1
možnosti
TK

Vždyť kmotr teď bladne

3 1
možnosti
JC

Jestli, ale tzv. chvilkaři mají mozek.

3 4
možnosti
ZD

Bez něj by netrefili na místo srazu a nezapamatovali si co mají skandovat. Stejně tak by měli problémy s návratem.

1 1
možnosti
EH

Chvilkaře hlavně trápí, že AB to dělá jinak. Možná lépe, nebo zdánlivě lépe a voliči mu to baští. Není naděje do blízké budoucnosti, že by se šlo Babiše zbavit ve volbách. Navíc ničí tradiční pojetí politiky přes všechna státní zřízení - jánabráchismus a klientelismus. Proč by podporoval konkurenci? ;-D

Ale to není důležité. Důležité je, že někteří politici živoří nedostatkem moci a peněz za volební hlasy. Pokud se nepodaří odstoupit AB, naděje na zlepšení není. Navíc ODS teď má novou konkurenci v podobě Trikolory. Fiala mi přijde, že panování moc nerozumí. Místo, aby si vlivné nepřátelé držel blízko, dělá z nich konkurenty. ;-)

11 7
možnosti
ZD

Zajímavé názory.

2 1
možnosti
JP

Kmotr je premiérem - a to je podle vás správné - něco tak hloupého jako tento blog jsem dlouho nečetl

15 13
možnosti
MR

Pane Ponerte, jste si jist, že chápete co paní napsala?

19 2
možnosti

Snad nevěříte, že Chvilkaři se spokojí s odvoláním AB a MB. Ti kádrovat nepřestanou.

15 9
možnosti
JP

Jestli kádrováním myslíte, že jim vadí trestně stíhaný premiér - tak OK. Jestli si myslíte, že premiér stojí nad zákonama - no to je váš problém, ale nesmí to být problém státu

9 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS