Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zmenšení počtu úředníků, snížení byrokracie a zjednodušení administrativy, to slibovaly všechny partaje před volbami. Po volbách udělaly vždycky pravý opak.

1 0
možnosti
Foto

R^ A přitom by bylo snížení, třeba o dvacet procent, velmi jednoduché. Jen by to nějaký rok trvalo: Všechny "nenahraditelné" úředníky důchodového věku posílat nekompromisně domů, ať si užívají důchodu, a jejich funkce zrušit = nepřijímat žádné nové úředníky. Bohužel, školy chrlí spoustu "vzdělanců" - kam s nimi?

5 0
možnosti

V 50.letech se to řešilo "třídně" - 77 tisíc do výroby, na počátku šedesátých redukcí krajů - žádné Vary, Liberec, Pardubice, Jihlava, Olomouc, Gottwaldov, pardon Zlín. A po r.1968 ....V dnešní situaci to vidím černě, maximálně se škrtnou neobsazené fleky.

1 0
možnosti
Foto

;-)Karma. No, ale autorko nechvalte dne před večerem, aneb není všem vládním experimentům konec. Jak to vlastně s tou vámi vzpomínanou spotřebou toaletního papíru přesně bude - protože úředníci, co budou makat za ty vyhozené, budou mít práce nejen nad hlavu, ale i na podělání - se zanedlouho začne velmi vážně zabývat "Výzkumný ústav práce a sociálních věcí", který nejdéle za rok vydá svoje konečné odborné stanovisko. ;-O;-D

0 0
možnosti

Budu zřejmě na seznamu pro zrušení místa, bo před rokem jsem pro státní správu začala poprvé pracovat. Tam totiž byli ochotni zaměstnat ženu (i) po čtyřicítce :)

Jinak bych zřejmě byla pobíračka podpory a i přes všechny zkušenosti úplně out u firem, kde nábory vedou čerství absolventi VŠ :)

1 0
možnosti

Jani, můžete být úplně v klidu. "Ani noha z úřadu" znamená, že "ani vaše noha" :-).

Naopak se můžete těšit, že dostanete přidáno;-)... Jestli pracujete tak, jak píšete, tak naprosto zaslouženě...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS