Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Gratulace k hodnocení. R^

9 2
možnosti
MG

Přehánění má mít míru a vystoupení nikoho, tedy ani politika nemá být nevkusné. S takovým chováním je pro mne Klaus ml. neakceptovatelný.

9 9
možnosti
AK

A eurohujerství je pro vás akceptovatelné!!!!!

6 5
možnosti
OK

O17t33a 81K19i34n80c

16. 3. 2019 21:02

A víte, jaký je rozdíl mezi Klausem a Pánembohem? Pánbůh si o sobě nemyslí, že je Klaus.

7 11
možnosti
AC

Dobrý politik by měl mít určitou sebereflexi...a to Klausové nemají.

9 10
možnosti
VE

"Faktem je, že přirovnání k „židovskému výboru“ je docela přehnané." - Nejenom přehnané, ale nepřiléhavé. Židovský výbor neměl na výběr. Téma holokaustu je ještě dnes poněkud choulostivé a mohlo ho napadnout, že vzbudí pohoršení, když ho využije, jen aby víc zaujal. Věcně bych souhlasila, že měl pravdu, ale ta formulace byla nevhodná

9 5
možnosti
LC

A jakou možnost výběru má náš parlament?

9 3
možnosti
SB

Důležité je, že tímhle krokem došlo k výraznému oslabení tzv. Demokratického bloku. Neříkám, že došlo k oslabení ODS. Mnozí jeji dosavadní voliči ji sice přestanou volit, ale jsou tady jiní, kteří jí díky tomuto kroku dají hlas, přestože s Klausem mladším by jí ho nedali. Takže tady možné se to vykompenzuje a pro ODS to nebude ani ziskové, ani ztrátové. Co ztratí na jedné straně, to získá na druhé.

Avšak podstatné je, že ty hlasy, které takto ztratí, půjdou jinam než ke stranám Demokrataického bloku, zatímco ty hlasy, které získá, půjdou právě od TOP nebo STAN nebo lidovců. I v těchto diskusích mnozí psali, že už v těchto volbách by bývali volili ODS, avšak kvůli Klausovi to nakonec hodili TOPce.

Prostě ztráty ODS půjdou ven z Demokratickébo bloku, zisky ODS půjdou pouze zevnitř, takže co získá ODS, ztratí někdo jiný.

Být Kalouskem, tak bych dnes měl hodně bezesnou noc.

9 3
možnosti
MG

Politika není jen kupčíkování. Fiala možná měl Klausovi domluvit důrazněji už dřív, ale po tom, co se stalo, udělal jedině dobře, že mu zařidil vyhazov. Ono na něj bylo už prohlášení, že nebude volit stranu jejíž je členem, v nadcházejících volbách. A ta ostuda, kterou sebe nese, že si nekouká do pusy a plácá často nesmysl, aby se předvedl... / K Vašemu názoru, že došlo k oslabení demokratů nesouhlasím. Klaus ml.je schopný sejmout Okamuru jeho zbraněmi a soustředit hlasy části voličů ANO, Zemana a některé typy nevoličů, přitom však jeho extremismus je méně nesnesitelný.

3 4
možnosti
ZD

Jako doplnění i když nejasné (nepamatuji si) připomenu tak týden starý výrok někoho ze Senátu (tuším) že je úspěch pana Babiše založen na tom, že mluví jako Hitler. Je s podivem, že si toho výroku "nevšimli" ti, kteří se tak horečně staví na stranu ublížených. To je také silný výrok hodný odsouzení a rozhodně nezazněl z úst člena ANO. Nebo, že by se používal pokaždé jiný metr ?

9 1
možnosti
JK

A co kdybyste nejdříve zjistil, kdo přesně to řekl a jak přesně to řekl, když to chcete dávat do souvislostí ?

2 5
možnosti
Foto

I32v48a20n 81M29a78r68e11k

16. 3. 2019 19:44

Souhlas a karma p.Lhotská. R^

21 2
možnosti
DR

K tomu není co dodat. Snad jen že jako stádo ovcí se bohužel nechovají jen poslanci ale i někteří ostatní politici mimo parlament.

Samozřejmě karma. R^

18 3
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,85
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik