Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Benešová je velkou přítelkyní Zemana a především je to jeho nominantka a má se Zemanem nadstandartní vztahy. Nedávno se postavila za Zemana a Babiše při sporu s nejvyšším státním zástupcem Zemanem. Obhajuje Babiše ve věci Čapího hnízda a hlasovala proti vydání Babiše k trestnímu stíhání. Nepodpořila novelu zákona o střetu zájmů lex Babiš " a jsou to další a další věci ve kterých se postavila na stranu Babiše . Vždy a za všech okolností stála na straně Babiše. Její přítelkyně byla Vaňhová bývalá hejtmanka , která ji přijala jako svoji poradkyni . Podala za ni trestní stíhání na osoby, které se dovolily upozornit na rozkrádání dotací z EU. Soud je později osovbodil s tím, že trestní stíhání bylo neoprávěné. Dnes je Vaňhová trestně stíhaní za rokrádáná fondů z EU spolu s dalšími osobami. Je důvodné podezření, že jmenovaní Benešové je snahou zastavit trestní stíhání členů hnutí ANO a na samotného Babiše.

12 2
možnosti
Foto

I ,,důvodné podezření" dává právo, ba až i povinnost podat oznámení. Kýmkoli na cokoli i kohokoli. Můžete tak učinit i Vy;-)

4 0
možnosti
MS

Otázka je, jestli Babiš nezkouší, co vše si může dovolit. Kdyby se podivná výměna na postu ministra spravedlnosti nesetkala s žádným odporem veřejnosti, možná bychom se brzy dočkali dalších překvapení. Takže kdyby už nic jiného, tak současné demonstrace donutily Babiše k veřejnému prohlášení, že prostřednictvím ministryně Benešové neplánuje žádné změny na Nejvyšším zastupitelství, což mu zcela určitě svázalo ruce, pokud nějaké takové úmysly měl.

10 2
možnosti
Foto

Babiš ohrožuje demokracií tím, že si koupil přední media ve státě a tím jim zavřel pusu. Je majitel hnutí ANO členové hnutí jsou na něm závislí a on sám ve vládě dosazuje svoje lidi, kteří jsou na něm závislí. Svými výroky zpochybňuje vládu práva v zemi. Jeho výroky je důvěra ve vládu práva zcela a zásadním způsobem narušena, když ji zpochybní premiér země. Většina lidí nemyslí příliš racionálně, a i když jejich životní zkušenost na žádné účelově jednající státní zástupce nenarazila, tak když to říká pan premiér, tak to musí být pravda. To pominu, že je to agent StB opklopen příslušníky StB, prominentní komunista bývalý člen zločinecké organizace.

9 4
možnosti
TB

Babiš má MF dnes a lidovky, pokud vím a hlavně ví to každý. Takže si můžete číst Právo, Halló noviny, Echo, Reflex a tisíc dalších možných, takže tím rozhodně neohrožuje demokracii v ČR ;-) Jako premiér je zodpovědný za své ministry, může si je vybírat dle libosti a je na voličích, jestli ho při dalších volbách budou volit či nikoli, takže opět tím nemůže být ohrožena demokracie....;-)..to, jestli je agent STB nebo nikoli se Vám líbit nemusí, můžete proti tomu samozřejmě protestovat, ale opět to nikterak neohrožuje demokracii v ČR....

14 6
možnosti
JR

J96a79n 14R14á12ž

23. 5. 2019 11:14

Přiznávám, že patřím do té "třetí" skupiny, která zhnuseně pozoruje, jak nechutné jsou projevy ortodoxních zastánců těch dvou problematických osob, tak i těch kdo vystupují proti nim a hledají jakoukoliv záminku pro své veřejné exhibice.

Skutečným ohrožením demokracie je stále rostoucí počet těch, kdo si myslí, že mají monopol na pravdu. A je jedno ke které skupině patří. Kdykoliv v historii toto pnutí ve společnosti překročilo kritickou mez, došlo k násilí. Štve mne, že si toto nebezpečí neuvědomují novináři a příslušníci skutečných elit, kteří používají úctu a respekt všech, ne jen jedněch . A za pohromu považuji, že právě ti, kdo by k elitám měli patřit, svým jednáním i slovy dnes přispívají k růstu vzájemné nevraživosti.

15 0
možnosti
SB

Podle mého názoru první takový velký hysterický povyk o údajném ohrožení demokracie byl na přelomu let 2000 a 2001 při tzv. Krizi v České televizi.

Skupina pracovníků ČT, které šlo o koryta, si vymyslela, že prý je ohrožena demokracie, a lidé tomu uvěřili a za stávkující kariéristy demonstrovali jako za bojovníky za demokracii.

17 4
možnosti
Foto

Úplně jsem se zasnila, kdyby antibabišovci blokovali vládní budovy a parlament a neumožnili vládě a poslancům vykonávat jejich činnost, to by nám bylo krásně, žádná nová nesmyslná nařízení, žádné další rozhazovaní našich peněz . . . škoda, že je to jen sen.

2 3
možnosti
Foto

Máte zajímavé sny. Ale já o bezvládí a anarchii nestojím. Nechci třeba, aby se důchodci museli hromadně podrobovat eutanázii. Nebo co jste mínila tím rozhazováním našich peněz?

1 1
možnosti
ZH

Tu jednu jeho vlastnost si můžete myslím s klidem škrtnout. Protože jen hlupák lže, až se mu od huby práší. Nehlupák totiž ví, že se lži stejně jednou provalí.

Další poznatek: pokud se Babiš dostane mimo Prchalovy noty a pustí se do samostatného projevu, je to tragédie a v tu chvíli je schopen na sebe prozradit všelijakou špínu.

4 2
možnosti
JH

J47a35k62u11b 59H58o61z31a

23. 5. 2019 9:47

Trefné. Jen jsem zvědavý ze kterých zákopů po vás budou pálit víc. Zatím zdá se, vedou "antibabišovci" nad "babišovci". Možná by to za pár dní sneslo vyvěsit finální skóre.

3 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 37,53
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik