Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J17a24n 90R98á81ž

13. 6. 2019 12:21

Jak někdo trefně pronesl "Babiš už skončil, ale on o tom zatím neví" Jeho kauzy už ho dohnaly vbrzku ho uštvou!

Existuje sice varianta, že ustoupí do pozadí a otěže si ponechá, jako Kaczynski v Polsku, ale je to nepravděpodobné, neb mu to jeho egocentrismus nedovolí.

U ODS pod Fialou je po odchodu skupiny kolem VKjun. strop 15% a to je na vládnutí málo. Projektu VKjun. nějaký zádadní průlom do Sněmovny nedávám.. 10-13%? Uvidíme!

Takže, jestli Hnutí Ano někdo z místopředsedů nebo někdo, kdo se osvědčil v kraji "nezdědí", dá se předpokládat období chaosu.

PS. Piráti se už zcela jistě vyprofilovali jako anarcho levicové uskupení ze zcela chaotickými představami svého vedení o tom, jak stát funguje. Myslím, že dnes, mimo naivních mladých idealistů, podporu nemají.

3 0
možnosti
Foto

Lépe: nemají podporu zapšklých dědků a pohrobků minulého režimu. ;-D

3 1
možnosti
SN

:-).......Výborně napsáno i doloženo argumenty i když je někteří diskutéři odmítají !

KDo nemá hlavu jen na nošení klobouku, tak musí uznat: Republice a lidem se v současné době daří nejlépe od sameťáku a strmé narůstání státního dluhu konečně ustalo Proto ten řev, už se nedá jet ve starých kolejích ! R^R^R^V

1 4
možnosti
ZH

Přestaňte konečně lhát o zastavení růstu státního dluhu a podívejte se na aktuální údaje. ;-D

3 1
možnosti

Jedno je jisté,

Andrej Babiš z politiky jen tak nezmizí, ke vzteku jeho kritiků. Různí vystudovaní politologové liberální demokracie a že je jich na politické scéně již plno, jsou proti jeho schopnostem nuly a o nějaké žalobníčky, kteří jezdí do Bruselu radit a stěžovat si, nikdo nestojí.

Ten váš popis Pirátů pěkně sedí.

Karma!

4 4
možnosti
ZH

O Babišových schopnostech svědčí jeho poslední dada báseň o motýlech.

Ona ho fakticky i plně charakterizuje - řeší to, co ho momentálně napadne nebo co je akutní, bez jakýchkoliv souvislostí a bez výhledu do budoucna. :-) Takto se stát ale opravdu řídit nedá.

4 0
možnosti
MR

Problém vidím že budoucí premiér bude muset čelit mocenským skupinám na pozadí, pokud bude slabý a bez zázemí, tak dopadne podobně jako Nečas a nebo Gross. Pokud to bude malá strana, tak zde bude tlak na poslance, zde už je zkušenost z VV, ODA, strana Zelených ..

Další věc je jaký bude mít tým a jaké bude mít silné tváře, je potřeba mít 101 poslanců, ministry a někoho do krajů ... Problém naší politiky je tah na solitérnost ..

Další věc je nastavení našeho volebního systému a účast ve volbách jež vytváří křehké koalice, kde je potřeba mí minimálně 101 podporu ve sněmovně.

Složení Topolánkovi vlády trvalo 230 dnů a Babišovi tuším taky 230 dnů.

Další odkaz je z naší historické minulosti, kde se nerozvíjelo soukromé vlastnictví, cit k hodnotám, jejich předávání dalším generacím, což je energie pro silnou a tvůrčí pravici i střední proud. Naše politika je tzv. o poptávce aktuální doby, jež vytváří politickou nabídku a vlastně určitou symbiozu, výsledek je konzumní politika.

Další odkaz je zde v tom, že Babiš je už 4 + 2 roky tuším ve vládě a nevytvořila se proti němu aktivní konkurence ve smyslu jak rozvíjet stát, hospodářství, školství, infrastrukturu atd. Jen reaguje a žije z toho co se děje kolem Babiše.Obávám se že to bude muset být zase další podnikatel ... Karty ještě může zamíchat hospodářský útlum, kde tuším 860 tisíc lidí má exekuce a 1 mio tuším hypotéky a k tomu je zde velmi náročný sociální systém díky ČSSD.

5 0
možnosti
ZD

Trefná analýza. Dobré!

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že je jen malá pravděpodobnost, že by po panu Babišovi přišel někdo horší.

9 3
možnosti

I19v43o 11Ž77á16č96e54k

13. 6. 2019 12:12

A jaká je pravděpodobnost, že přijde někdo lepší? Myslím z hlediska výsledku, ne z hlediska morálky.

3 0
možnosti

Klaus junior místo Babiše, to by byl dobrej fór, neb by se skoro unisono všude neslo zlatej Babiš, případně zlatej Kikina;-D

1 0
možnosti
LS

Hnutí Trikolora je desátou politickou stranou zastoupenou v PSP ČR, jejími poslanci jsou "zatím" Václav Klaus ml. a Zuzana MAJEROVÁ ZAHRADNÍKOVÁ.

0 0
možnosti
ND

Pro mě od vás zajímavé zamyšlení, nebo-li názor na současnost i budoucnost.

A docela s vámi souhlasím, i když sice čekám jak se Trikolóra dále vyprodukuje, ale zatím fandím jí, protože ctím stejné pilíře.

5 0
možnosti
LB

Mně na Trikolóře vadí i to, že má v regionech podporu smutně proslulých ódesáckých struktur, které musely stranu opustit. Právě proto ODS stoupají preference, protože se těchto lidí dokázala zbavit.

0 0
možnosti

I38v75o 10Ž55á73č21e28k

13. 6. 2019 9:57

Tak nějak to říkám už dlouho: je nepochybné, že nám vládnou darebáci. Jenže vláda chytrých darebáků je pořád přijatelnější, než vláda hloupých poctivců.

1 0
možnosti

Zbytečná poznámka, neb na poctivce nikde ve vládě fakt nenarazíte, ani na hloupého.

4 0
možnosti
Foto

Bude žít dál a mě úplně stačí slušný člověk nezastíněný každodenní lži a podvody.Pokud si vzpomínám Masaryk byl profesor,mě vzdělaní lidé a slušní lidé opravdu nevadí.Piraty jste poplival jak jste mohla,ale to je z vašeho pohledu pochopitelně,ne však objektivní.

11 3
možnosti
JN

Piráti = udavači jsou opravdu nevolitelní.

4 4
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 39,71
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik