Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dělnické prezidenty jsme tu už měli. Jeden byl sifilk a ožrala, druhý byl lhář, třetí neuměl mluvit česky, a tak dál.

6 0
možnosti
Foto

Když padne Andrej Babiš bude to zejména těžké pro něj. Přestanou do jeho firem přitékat dotace ze státu a z EU. Protože je silně zadlužen 370 miliardami budou chtít banky peníze zpět a už ne za výhodný úrok. Každý jiný bude lepší než on. Hnutí ANo se rozpadne protože stojí a padá na penězích, které do hnutí pumpuje Babiš. Která strana si může dovolit na volbách do EU prodělat 20 milionů. Zůstane po něm jenom pachuť ostudy, kterou pro naši zemi představuje.

13 2
možnosti
LB

Pane Kindle, to jste dost přestřelil ohlefně výše zadlužení Agrofertu. Pokud si dobře pamatuji, mělo by to být přes 35 miliard, ne vašich 370 miliard.

0 0
možnosti
KS

Co je to za větu, že nejsme národ akademiků? Protože jsme národ dělníků, tak očekáváme dělnické vedení státu? To už tady bylo. Za první republiky byla naprostá většina lidí jen se základním vzděláním nebo vyučená a prezidentem byl profesor a pak doktor, v čele vlády byli také všichni s doktoráty. A jak to bylo možné? Protože si lidé vážili vzdělání a vážili si vzdělaných lidí. A co na tom, že vystudovali klasickou řečtinu?

12 0
možnosti
RM

jenže vzdělanost se od té doby posunula úplně někam jinam, třeba do kopru

0 1
možnosti
JH

Až se naplní sen většiny českých politiků a Andrej konečně padne, nejspíše hnutí ANO vystřídá upatlaná opoziční koalice NE - Lepší už bylo!

2 3
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,83
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik