Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P85a46v32e79l 11K20h18a77i94l

20. 6. 2019 15:59

Tak se podívejme na ta 3 hesla:

Braňme normální svět - jaký? Jiný je normální svět z pohledu nezaměstnaného, jiný očima úspěšného podnikatele.

Bohatství vzniká z práce - jistě, je ale otázka komu vzniká bohatství a kdo pracuje za minimální mzdu.

Žijeme v ČR - jistě, ale to má být pilířem k čemu? Je to jen floskule.

Já si ale vzpomínám na poměrně nedávno jím prezentovanou ideu - vystupme z EU i kdyby nám měla životní úroveň klesnout o třetinu (parafrázuji, ale smysl výroku je zachován), panu VK juniorovi by to patrně neuškodilo, ale pro občana s průměrným platem nebo důchodem by to asi taková selanka nebyla. Ne každý má pomáhajícího tatíka podporovaného miliardářem Kellnerem. :-)

12 6
možnosti
Foto

Trikolóra opravdu není pro vás. Nepochopil jste žádný z těch tři bodů tak, jak byl míněn.

7 9
možnosti
KP

Na prvni pohled rozumna hesla, ale protoze jsou nazory V.K. ml, zname, tak to bohuzel bude spis takto:

Braňme normální svět - Populisticke kecy o "normalni" rodine s mamkou a tatkou, obvzlaste legracni od nekoho, kdo je plati uz dvoje alimenty, o tom, jak vsichni ublizuji heterosexualnim bilym muzum a jak jsou vsichni liberalove zli a snazi se znicit nas krasny svet. Co na tom, ze zadny takovy neexistuje a ani nikdy neexistoval.

Bohatství vzniká z práce - obvzlaste pikantni heslo, ktere urcite vymyslel spolecne s tatkou, kdyz vpominali kolik tech bohatych "pracujicich" uniklo trestu diky jeho abolici.

Žijeme v České republice - z toho smrdi Klausova nenavist k EU a zapecnictvi zdedene po jeho otci, ktery absolutne propasl sanci, aby CR vic ovlivnovala podobu evropske unie, kterou mel jako prezident. Prskat, ze se mi neco nelibi, ale neudelat vubec nic pro zmenu, to je jeho dedictvi.

8 5
možnosti
PD

Stejně jako Rusko pumpuje peníze do eu-exitových stran, nepochybuji, že finančně podpoří i tohoto pána, jakkoli ten chce jen české peníze, ale to lze lehce obejít. Chápu, že se Klausovi st stýská po starých dobrých časech, ale dvakrát do stejné řeky nevstoupí, už je jiná doba a Klaus ml s tou jeho pěchotou těžko dobude Strakovku.

11 5
možnosti
JH

J15a92n 85H52o42r76a

20. 6. 2019 17:39

...zázemí si pronajal v budově ve Vysočanech u Volodyi Elizbaryana, taková čirá náhoda, prý hlavně metro + slušný nájem; ruské finance z toho čouhají od počátku jako sláma z bot...

5 0
možnosti
KL

obavam se, ze muj hlas pro ne bude polibek smrti, zatim to tak funguje se vsemi stranami, s nimiz jsem to v poslednich letech zkousel (pravda, Macha jsem jednou dostal do europarlamentu).

1 0
možnosti
Foto

Tak pliváním spolu s Foldynou na generála Pavla jistě osloví voliče ODS....

10 4
možnosti
Foto

J27i53r34i 70C49i65z

20. 6. 2019 14:47

Konecne jine tema nez prazske mitinky. Dovolim si prednest svuj pohled na nove partaje. Na zacatku sveho zivota maji skvely program, jak posunou zivot v danem state nahoru a volicum slibuji hory-doly. Ze zkusenosti se ihned zacnu ptat na dve veci:

a) jsou lide v cele nove partaje duveryhodni (neprebihaji z jedne partaje do druhe, nemaji za sebou nejake spinavosti, kde doposud pusobili v praci a cim se zivi ap.)?

b) kdo stoji v pozadi nove partaje a kdo ji ve skutecnosti financuje?

Pribehy partaji s velkolepym zacatkem kariery tady byly a patrne budou, jejich konce jsou taky znamy po velkem zklamani volicu (VV, TOP ap). Kdysi davno jsem poslouchal s respektem pana Schwarzenberga. Pak jsem se podival na wiki a jen ziral. V Rakousku se uchazel o kreslo v parlamentu a nedostal je, volici ho brali jako nespolehliveho. V CR podnikal s vysledkem stamilionu dluhu (to presne cislo po case z wiki vygumovali) a ejhle kdo to za nej zalepil. No nejaky pan Bakala! Uchazel se o post prezidenta a kdo byl jeho hlavnim sponzorem? Opet pan Bakala! A stejny pan dela maskota partaji TOP zalozene prebehlikem od krestanu s minulosti v Narodni fronte za mlade krestany. Kdo TOP financoval od pocatku se muzeme jen domnivat, ale nejake transparentni ucty se sponzory co posilaji stovku jsou jen pro velmi naivni. Predpokladam, ze nejaky seriozni novinar, a moc jich neni, postupne odhali zakulisi celeho projektu Trikolory a pak uvidime, zda je stikou nebo stekem.

3 0
možnosti
VV

Pan Schwarzenberg mel nekdy rakouske obcanstvi, ze se uchazel o kreslo v parlamentu?

0 1
možnosti
Foto

moc mě Trikolora neláká, jeden Klaus naprosto stačil.

12 2
možnosti
Foto

Papír snese všechno i politický program. U Juniora jsem si zatím všiml až živočišnou nenávist K EU, reálnou inklinaci k SPD /podpora kandidátů této strany/ atd. Zde v diskuzi pak je zcela rozpoznatelné, kdo tu Juniorovi fandí. Nic proti nim a jejich názorům, ale konzervativců je mezi nimi jako šafránu:-)

14 2
možnosti
GK

Poud bych v Cesku mohl volit tak hlas ode me by aspon na jedno volebni obdobi dostali.

5 1
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,43
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik