Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ale ano, jiste se najde i par takovych, kteri mu na tu vejicku skoci.

5 7
možnosti
JL

Tak kdo může volit zjev jako je Klaus mladší? Politicky: nacionalistická agresivní pravice. Seberou hlasy Okamurovi a ODS, to je asi vše, co dokáží. Pokud budou mít 5%, budou rádi.

6 12
možnosti
JL

Samozřejmě, kdyby v znikla nějaká hrozba války, procenta by se snad zvedla...ale s válkami je to špatné, lidi už válčit nebaví.

1 0
možnosti
ND

Napsala jste, že nebudete rozebírat a rozebirate. Napsala jste svůj názor, který se mi jeví jako hodně opatrnicky. Já nečekám žádné zázraky, jen to, že nějaká strana vyjadřuje podporu tradičnímu myšlení, je na vývoji, jak se vše bude dařit. Předem lámat hůl a psát že něco moc ne i reálný je předčasné. U voleb se lidí musí rozhodnout, jak se názory a sliby plní ukáže pak doba. Na to je hodně neznámých. Třeba takové koalice, které po volbách vzniknou.

Já podporu nové straně dám, po dlouhé době je zde program, který se mi líbí.

5 2
možnosti
SN

:-)......Dobře napsáno ! R^R^R^

7 2
možnosti
Foto

Já se domnívám, že nepříliš radikální voliči SPD Klause volit budou a nebude jich málo. Nejvíce jich asi přejde od ODS, zvláště těch, kterým se nelíbí přechod k liberální demokracii. ANO také přijde o část voličů, ale u TOP 09 si to představit neumím. Ty snad už nikdo s klasicky pravicovými hodnotami nevolí. Klaus může oslovit i řadu voličů, kteří již k volbám nechodili, protože tu nebyla žádná konzervativní strana.

Osobně se přikláním k té štice.

13 2
možnosti
Foto

Já vidím spíš mřenku. ;-D

6 7
možnosti
JH

Tříkolora představuje naději, ale hyn sa hukáže...

5 0
možnosti
Foto

To rozhodně, ale na jiné klopě.

5 2
možnosti
JS

Myslím, že štěkem.

2 0
možnosti
MB

Stranu - Hnutí, si může založit kdo chce. Třeba u Posvátných kamen, nebo jako svou Ochranu investic. Nic se tím neporušuje, nicméně vznikne jev = Nyní je v PS 9 subjektů! Program je zcela stejný = Aby se nám lépe žilo! Od r. 1989 se prokazuje, že hranice maxima je někde ke 30% - 51% nikdo nezíská - Pak tedy Nastoupí máma od koaly - Koalice! Je to Demokratické, nicméně moc funkční to není. Mohu nastoupit s JAKÝMKOLIV programem a pak řeknu - JÁ chtěl - ONI mi bránil! Volte mne opět, více % = Více nadějí! V podstatě mi to připadá, že aktérům to VYHOVUJE - Nekonečný mlýnek! Tedy si přichází zamlít - I Lóra v triku .... :-)

5 1
možnosti
JS

Máte naprostou pravdu. Ten volební zákon je nesmyslný.

1 1
možnosti
Foto

Ahoj, souhlas a karma. nedávno jsem se tady zamýšlel nad tím samým a došel jsem k podobným závěrům R^

https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=716929

6 0
možnosti
KL

Díky, Vláďo. Četla jsem :-)...

2 0
možnosti
PD

Bohatství vzniká hlavně z politiky - ve fabrice VKml neuvidíte.

4 6
možnosti
JL

Ano, když jde někdo do politiky, je buď už bohatý, nebo tam (zázračně) zbohatne, skamarádí se s miliardáři a lidi, kteří mají průměrný příjem, nemají byt a vodí děti do školky, ho prostě přestanou zajímat, je to pod jeho rozlišující schopnost. Stačí vzpomenout Zemana, Grosse nebo Sobotku socialistického o Klausovi nemluvě, ten taky nebyl žádný bohatec, když se vecpal do OF.

4 4
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,83
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik