Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jen to, že s Trikolorou má něco společného rodina Kalusova ji v mých očích staví do stran nevolitelných. Víc ani nepotřebuji vědět. Ta rodina se nezmění.

4 0
možnosti

P53e56t60r 51A82l78t65m84a64n

22. 6. 2019 17:04

To je dobře, nestojíme o kádrovače rodinných příslušníků - toho už jsme si užili dost za komančů.

0 0
možnosti
Foto

Ještě jste zapomněla na variantu "štuk na fasádě ANO" :-)

Už delší dobu mi přijde, že Babišovi by se těch 10% okamurovců šiklo a jen jejich excesy mu zřejmě zabraňují je využít. Možná je toto snaha těch 10% přelít do nějaké "koaličnitelnější" strany, plus možná i pumpnout ODS o pár %.

Ale nic ve zlým. Každý by měl mít možnost ukázat, co umí. Pokud se Trikolóře podaří zlepšit postavení menších firem a živnostníků, omezit dusivý vliv rozlézajících se koncernů a osekat zbytnělou byrokracii, klidně jim budu fandit.

2 0
možnosti
Foto

Poslední věta mi připomíná sci-fi nebo styl fantasy. Hlavně, aby z toho nevylezl morbidní horor. ;-D

2 0
možnosti

Nova politicka strana Trikolora? Musim si ji poznacit. Je presne 96. Uzasne.....!!!?? Zase nas to bude stat trochu vic penez

2 0
možnosti
Foto

A o to přeci jde!

0 0
možnosti

Nejsem ani tak fanatismem zaslepeným odpůrcem Trikolóry, jako spíše realisticky smýšlejícím odpůrcem obou Klausů a jejich všeobjímajícího patentu na rozum, který tak rádi papalášsky vystavují na odiv při každé příležitosti.

Fanatismem zaslepení přívrženci Trikolóry asi s nechutí přijímají předpoklady, že nové hnutí vytuneluje část voličů SPD. Je to ale logický předpoklad, když si uvědomíme, že existuje nejen průnik myšlenkový (důraz na národní suverenitu a s ním spojená někdy až hysterická kritika EU, důraz na tradiční rodinné hodnoty,...) ale do značné míry i lidský (podpora kandidáta SPD Jakla ve volbě do Senátu). Navíc elektorát SPD není zatížen při svých preferencích kritickým myšlením a proto tak, jako mu nevadilo např. volit obchodníka s chudobou (za stranu kritizující zneužívání sociálního státu), nebude mu vadit volit člověka, který už dvě rodiny rozvrátil a hrdě se hlásí k obraně tradičních hodnot.

Podle mého odhadu nebude nové hnutí ani štikou ani štěkem. Zakotví někde mezi, protože elektorát neschopný kritického myšlení ochotný volit jedince s nulovou schopností sebereflexe bezesporu najde - zleva až doprava. V elektorátu je dost lidí, kteří svým Vůdcům rádi prominou "drobnosti", hlavně když je ukazovaná cesta jednoduchá a cíl vymalován zřetelně.

Skutečně pravicová strana by nejen osekávala byrokratický aparát (čemž musí předcházet smysluplná změna zákonů), ale rovněž by sáhla na různé prebendy a výdobytky většiny sociálních skupin a nastavila kurz k dlouhodobě udržitelně financovanému státu například zásadní důchodovou reformou (po které skončí stávající socialistické rovnostářství nečínící zásadní rozdíl mezi někým, kdo se v produktivním věku nepředřel a ve výchově zrovna nevyznamenal, a někým, kdo státu odvedl nesrovnatelně více ze svých daní a navíc vychoval další plně funkční součást společnosti). Toho jsme se od jedinců s patentem na rozum nedočkali mezi lety 1992-1998, a nedočkáme se od jejich charakterově vadných klonů ani v budoucnu...

4 1
možnosti
Foto

Nejspíše "šklebem"

2 3
možnosti

Já bych raději to slovo nepoužíval ....

1 0
možnosti

Zdravím. Poslední odstavec je výživný. A počkejte s myšlenkami a obavami komu odloudí voliče. To není důležité - podle mne. Za důležité považuji, aby si před volbami nekopal příkopy a tak bude použitelný s tou silou, která bude jeho postuláty respektovat. Nejsou - jak správně píšete - nereálné. Věřím, že zaujmou dost lidí, kteří používají hlavu nejen na sčítání - kolik nás tady je.

4 0
možnosti

Také zdravím. S těmi příkopy máte nepochybně pravdu. Po těch posledních je současný demoblok vykopal tak hluboké, že pustili k moci komouše. To byl takový majstrštyk, že by skoro zasloužil Darwinovu cenu...

3 3
možnosti

J25a73n 14P14a92v90l59í83k

20. 6. 2019 17:19

Trikolóra má sloužit jako pouhý výtah VKML na výsluní, který se již dostatečně odkopal za svého působení v Poslanecké sněmovně, např. hlasováním s SPD, touze vládnout s Babišem, lživými výroky, za které se po zemanovsku podle něj neomlouvá, hloupými výroky o opuštění EU i za cenu zchudnutí apod. Co tato nová sekta hlásá či bude hlásat, je vedlejší. Realisté (P. Robejška) či jak se jmenují snad nezískali ani procento z vytrubovaných dvaceti, tohleto dostane tak o půl procenta víc. Nicméně VKML chce strašit na Hradě, pro tyhle typy je to atraktivní činnost.

9 4
možnosti

Děláte rychlé závěry, dejte tomu čas. Sekta, výtah, hloupé výroky, strašit na Hradě - zbytečná a předčasná hysterie.

3 5
možnosti

Výraz "hnutí" pro politický subjekt zdá se táhne. Na rozdíl od "strana", což lidi irituje. Bombastický slogan "Ano, bude líp" dokazuje, jak málo stačí, aby to zabralo. "Trikolora" zní daleko skromněji, leč vyjadřuje tradiční(pravicové) hodnoty. Vypadá to sympaticky. Vztyčeným prstem je "Klaus" Ověem, jak se říká, děti za své rodiče nemohou:)

2 0
možnosti
Foto

VKst. zase Myslel jinak. A kde je? ;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,04
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik