Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Dobrý den a karma R^. Já jsem svou osobní zkušenost zažila s Manipulátory už v lednu 2018 a popsala ji v následujícím článku: https://holotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644302 (doporučuji přečíst) Tehdy jsem nesměla zde do nadpisu dát ani "tečka cz", protože to prý odporuje kodexu (to vy teď zatím můžete ;-)) a musela jsem vše opravovat, neboť mě byl článek stažen z hlavní stránky idnes.

O to by tak ani nešlo, jako o to, že jsem tehdy upozornila na to, že Manipulátoři dodatečně po publikaci svoje články upravují tak, jak jim to vyhovuje. Oni totiž tvrdili, že šířím ve svém článku https://holotova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=642830 ve věci Jiřího Drahoše hoax o tom, že je členem Římského klubu, ale informaci si pořádně neověřili. Jiří Drahoš členem Římského klubu samozřejmě byl a asi je i teď.

Manipulátoři, aby zakryli svoji vlastní nevědomost a hoax pak dodatečně svůj článek upravili, ale natolik manipulativně, že jsem se stala v očích veřejnosti opovrženíhodnou konspirátorkou, která o Drahošovi prohlašuje, že je zednář. Nikoli! Upozornila jsem pouze, že ŘK je odnoží zednářských lóží, což je historicky ověřený fakt a proč by to mělo být konspirativní teorií, to už vůbec nechápu. Tady je jasně vidět "vzdělanost" a úroveň šéfredaktora Manipulátorů Cempera i jeho guru Nutila.

Co se týká používání manipulativních technik ze strany Manipulátorů.cz, máte tedy naprostou pravdu :-)

Není to však pouze záležitost tohoto webu. Mám zkušenost, že lidé naprosto účelově a manipulativně překroutí a podsunou Vám věci, které jste nikdy neřekla a nikdy nenapsala, až se člověk diví... Mojí čerstvou zkušeností je diskuze k mému poslednímu článku, kdy jsem se dozvěděla, že vlastně podporuji terorismus

10 0
možnosti
PB

Tak on Miloš Zeman je přímo zakladatel České pobočky Římského klubu a jeho místopředsedou. Takže váš blog vyšel docela pasé.

0 1
možnosti
JJ

J34i43ř50í 56J28a96n65d37a

8. 8. 2019 11:21

Při podobné příležitosti si vždy vzpomenu na to, když emigroval Václav Nedomanský. Rudé právo tomu věnovalo kratičký článeček o několika větách.

Protože nevěděli jak ho shodit, tak napsali, že to stejně žádný velký hokejista nebyl, protože často prohrával vhazování.

27 0
možnosti
DR

Ano, znám, byť jsem tam byl pouze párkrát. Nicméně, pobavil jsem se. Úroveň stejná jako místně oblíbené Fórum 24 čili opravdu max. tak pro zábavu.

18 0
možnosti
GK

Jo forum24 to je fake web jak vysitej. Plivou spino okolo a radeji ani nemaji diskuze;-D

1 0
možnosti
EH

K tomu nepotřebujete ani moc schopné manipulátory. Dle fungování mozku, popsaného několika články na Technetu, ten web čtou stejně jenom lidé, kteří už si názor udělali.

6 0
možnosti

R^.

Vzhledem k tomu, že tihle "bojovníci" využívají argumentační fauly a manipulativní techniky až podezřele bravurně, jsem přesvědčen o tom, že jsou na to cíleně školeni a pokud vládnou alespoň průměrnou inteligencí, musejí o nefér podstatě používaných technik samozřejmě vědět a být s jejich používáním ideologicky srozuměni.

Jejich "nomen omen" vystihuje paradoxně je samé stejně přiléhavě, jako je tomu u Antify:-).

32 0
možnosti

J89a10k28u32b 49Š93o73l16c

8. 8. 2019 10:11

Pan Vodička píše zajímavě a věřím, že to úderníkům nevoní.

12 0
možnosti
LB

Komunisté v době své totalitní vlády zdůvodňovaly nepřípustnost opozice jednoduše tím, že se jedná o věc vývojově zaostalou a pokroková socialistická společnost musí jít vpřed, zpátky ni krok a nesmí dopustit, aby jí to někdo kazil. Manipulátoři.cz jsou vedeni naprosto shodnými pohnutkami, zkrátka je to zase jen boj proti kontrarevoluci. Zaslouží si toliko útrpný úsměv.

44 0
možnosti
LB

Safra, tvrdý y místo měkkýho hned v první větě, to mi manipulátoři asi dají sežrat...

6 0
možnosti
Foto

Říkám (píšu) to už dlouho, že název "Manipulátoři.cz" dokonale sedí. Lepší si nemohli vybrat.

Vám kama, samozřejmě

58 0
možnosti
AL

Manipulátoři.cz aneb když manipulují experti

-----------------------------------------------------------------------------

Tak to jste neměla psát! Vždyť pro většinu zdejších tzv. VIP blogerů a jiných oblíbenců, je to studnice pravdy. :) Pokud se ještě zprivatizuje ČT, tak už jim nezbude vůbec nic, z čeho by čerpali svou víru v třídní boj. :)

Asi napíšu přímo Jaroslavu Pleslovi (velice rozumný chlap), aby některé Vaše články šly do tisku.

Karma a bezva den!

:-)

17 3
možnosti
RK

Karma autorce, že si dala takovou práci. Manipulátoři si svůj název zvolili opravdu trefně a přesně na ně sedí.

41 0
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 39,11
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik