Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím, já bych na tu dle Vás lacinější strunu co se týče Ruska klidně zabrnkal, dezinformace a jejich aktivity na našem území a v našem virtuálním prostoru nesou své ovoce.

7 3
možnosti
RW

Dokážu si představit desinformaci, která vyvolá nenávist, xenofobii nebo odmítání, nenapadá mne ale žádná forma desinformace, která by mohla zvyšovat "důvěru v Rusko". Můžete mi nějakou takovou popsat nebo dát odkaz?

8 0
možnosti
JF

J98a53r92d91a 87F67i26š56e90r

15. 8. 2019 10:22

Co možná trochu málo chápu je u specifické části obyvatel ono rozčarování ze Západu, co ale vůbec nechápu je ten trochu zvětšený příklon k rusákům....rusko přesto že je největší země světa je absolutní ekonomický outsider, neinvenční a neschopný, ke svým vlastním lidem krutý, jeho příspěvek k světovému HDP je pouhých 1.8 procenta, s tím souvisí nedávné ruské prvenství v rozdílu mezi Putinovou hrstkou bohatých a chudou většinou, nebudu vyjmenovávat další mínusy, je jich mnoho, co mě asi nejvíc na rusku odrazuje, je ta absolutní a hrůzostrašná nevymahatelnost práva, srovnatelná tak s některými africkými státy....A vůbec nejhorší situace je v Evropě a Rusku se základními lidskými právy podle agentury Legata: v indexu osobní svobody Ruské federace zaujímá 143. místo ze 149 s výsledkem nižším než je Írán (142. místo), Svazijské království (140. místo) nebo republika Čad (138. místo).

11 1
možnosti
AC

Vyjádřil jste stejnou myšlenku jako já. A přísahám, že jsem to od Vás neopsal. ;-D

2 0
možnosti
JZ

Paní Lhotská sice brojí proti dezinformacím, ale sama buď vědomě nebo nevědomě vypouští nesmysly. Nestačí jen papouškovat zavádějící titulek, ale přečíst si konkrétní zprávu. A z ní by zjistila, že západní státy jsou mezi Čechy stále poměrně v oblibě a nejméně oblíbení jsou Srbové, Rusové, Ukrajinci a Číňani. Například Američany kladně hodnotí 41% Čechů, Rusy 34% Čechů, negativně Američany pak 23% Čechů, Rusy 34% Čechů. Tož jenom tak pro upřesnění. :-)

6 13
možnosti
FL

Titulek není zavádějící, ale zcela přesně popisuje trend, který zjistil průzkum: "Češi ztrácejí důvěru k Západu, naopak stoupla náklonnost k Rusku". Lhotská pak jen vyslovuje hypotézu o příčinách

18 0
možnosti
IB

I15v24o 34B54o38u69š47e

15. 8. 2019 9:19

No, stacilo docist k tomu Irsku. Opravdu v Irsku nehlasovali dvakrat o tomtez, jak vy rikate reparat, ale o necem jinem. Irsko totiz dostalo garance - pretrvani zakazu potratu a zachovani vojenske neutrality. Takze zase tak trochu dost manipulujete. Dal jsem necetl, protoze to asi stejne nema smysl.

4 12
možnosti
FL

Tady se uvádí že dvakrát hlasovali o Lisabonské smlouvě o úplně stejné:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/irove-napodruhe-presvedcive-schvalili-lisabonskou-smlouvu.A091003_084210_zahranicni_taj

Jiná byla akorát přesvědčovací kampaň

11 0
možnosti
MR

Je zde i jiná rovina :-) Jinak perfektně popsáno.

Problém afrického exodu ukazuje na zajímavý fenomén naší doby a nejen on ...

Evropě prostě chybí mužský princip, jež by se nebál provést intervenci v Libyi případně Súdánu a vytvořit zde nárazníkové pásmo. Brání vytvoření vojenské ochrany hranic ...

Evropa a část populace vyrostla v sterilním skleníkovém městském prostředí a k tomu se následně od 2 světové války, kde mnoho mužů padlo na frontách, společnost silně feminizovala a po roce 2000 EU zavedla pozitivní diskriminaci, tak že na vysokých politických funkcích jsou ženy a ženský princip, jen kolik jich má tzv. silová ministerstva.

Samo osobě to není negativní, ale zde se mnohdy vytváří spojenectví a vzájemná podpora, tak že je těžké postavit proti jejich nařízení, názoru. Chybí zde zpětná vazba a vzniká autocenzura.

Lze říci že v této době posledních 10 let poznáváme negativní stránky ženské logiky, myšlení a přístupu k fungování společnosti jako posledních x tisíc let mužské logiky.

Navíc mladé generace nemají pozitivní mužský vzor, k tomu je školství silně feminizované a společnost podporuje svobodné matky ve snaze zlepšit život a vývoj dětí, tak že se ženám vyplatí žít a vychovávat děti sami.Lze říci že tento humanismus, multikulturalismus atd, jde na vrub ne duševního či duchovního vývoje člověka ale vlivu ženského principu.

Okolní státy reprezentují mužský princip tak že to budou dávat Evropě pěkně sežrat.

Evropa se bude podle ženské logiky snažit o smír, věci zametat pod koberec anebo uplácet, či řešit nařízeními, byrokracii, dotacemi, inkluzí ...

Evropa tedy dnes dostává zpětnou vazbu to jak věci vidí, řeší ženský princip ...

27 0
možnosti
JT

J93i88r40i 45T25i21c30h23y

15. 8. 2019 17:21

Ja si myslim, ze levicacti liberalove, pouzivajici fasisticke metody, jsou zrovna tak muzi, jako zeny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,83
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik