Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

v podstatě jste popsala pravý stav věcí8-o nelze než vám dát za střízlivý ale výstižný příspěvek karmuR^ držím vám palce k dalším nestranným příspěvkům který neuráží žádnou stranu a shrne to podstatné ;-D

9 0
možnosti
DR

Snad bych jen doplnil, a to tu dokáže málokdo. R^

6 0
možnosti
JL

Pani Lhotska, muj obdiv k vam je podnicen delkou vaseho clanku. Uzasne. Jen v CR je to mozne. Psat a hovorit o neschopnosti odstranit politika z funkce za podminek, jake jsou dnes proti nasemu premierovi.

Kazda jina zeme s demokratickym systemem tento ustavni krok ma. Je vzdy zalozen na ukazce politikum, ze je take nad nimi ten "Damokluv mec", kterym muze byt "oddelen od valu".

Tento krok nemusi byt ani tak katastrofalni pro odvolaneho. Zalezi, za jakych okolnosti se tak stalo. Dnesni premier muze odstoupit (byt odvolan) do doby rozhodnuti soudu. Je-li nevinen, muze se vratit na puvodni misto. Vinny zapada do politickeho propadliste. Timto se ukaze sila jeho osobnosti!!!

1 0
možnosti
ZD

Při vší úctě - vyzobáváte z "každé jiné země" co se vám momentálně hodí. Když vidím co se děje na SZ, a vzpomenu na další podobné případy co se ani nedostaly k soudu vnímám to, co se děje u nás a v jiných zemích v kontextu našich reálií. A to autorka blogu popsala výstižně.

3 1
možnosti

Že si ti takzv.nezávislí novináři nevzpoměli na r.2018,kdy sám Šaroch,když zbavil obvinění Faltýnka a spol.řekl,že nic nemá a pokud mu polcie nedodá věrohodnější důkazy,tak to stíhání bude také muset zastavit,a tak se také nyní i stalo.

9 0
možnosti
ZD

Perfektní jako - až to váhám napsat - vždy! Věřte, že v tom nejsou pražádné postranní oumysle.

Nový lídr to bude mít těžké i stran vlastního rozhodování jak ustojí nechutný mediální tlak. Chtíc nechtíc se bude muset - jak píšete - vymezit proti některým vládnoucím strukturám. A každý takový potenciální kandidát dnes vidí kam až jsou schopni všichni ti, proti kterým se bude vymezovat, s aktivistickou podporou médií zajít. Kromě vlastností, které jste jmenovala to bude muset být také "bourák". Lokomotivu nezastavíte holýma rukama. A ti již mají většinou svou historii zaplněnou "záchytnými body". Počítám nás čeká dlouhý čas s Babišema!

7 1
možnosti
ES

Zatím nejlepší , nejschopnější a nejpracovitější premiér.Také má ale svoje chyby a kdo je nemá ,ale ta práce co odvádí mnohonásobně převyšuje jeho chyby .Takový další se v budoucnosti bude těžko hledat.

16 7
možnosti

Co že to konkrétně udělal, že jste z něho dostal až takový orgáč? Teda ne že by nějaký premiér od 1989 predvedll nějaký vizionářský výkon.

1 0
možnosti
DR

Naprosto výstižně napsané. A bohužel i s těmi Piráty, vzhledem k tomu co tam nyní předvádějí, byl můj hlas pro ně v posledních volbách první a taky zároveň poslední.

Ale toto vážně nemá chybu:"Tedy pravý opak lídra „Stopbabišistů“ a ODS pana Fialy, který je se svým akademickým přístupem schopen uspat plné náměstí lidí vestoje." ;-D

Karma. R^

16 1
možnosti
HM

Babiš na hospodaření státu doplatí a bude poražen .. ten účet bude jednou hodně mastný ,, Po nás potopa.

1 12
možnosti
ZD

Nesouhlasím. Kdo ho má porazit? Nákladní auto?

11 0
možnosti
FL

Souhlas, hlavně s těmi Piáty. To ani v článku nebylo, že měli záměr lidem kontorlovat obsazenoost jejich bytů, aby tak zjistili kolik volných bytů "má Praha". To jsou ty varovné signály, které lidi často přehlížejí (např. při nástupu nacizmu, nebo komunizmu)

15 0
možnosti
Foto

... opět jen snůška polopravd a zavádějících úvah, spíše vylhaných a taky doslova sprostých - čímž naprosto nemístné srovnávání s totalitní minulostí, s udáváním, bezesporu je - vlastně je to jen čirá a taky velmi průhledná demagogie (mající sloužit tedy čemu - nebo respektive komu? Jen názor? Ha, ha, ha ...:-/). Co vám ti piráti udělali, tedy krom toho, že mají někteří dredy (což je skutečně "argument" jak stehno - jak z dob vlády komančů ... jo, sorry jako - oni nám vlastně už zase vládnou) a že podle průzkumu se zvyšují jejich preference, tedy celkem logicky uvažují i o možném vládním angažmá, jako každá politická strana s potencionálně druhým nejvyšším počtem získaných hlasů? To jsou mi "vjecy" - podivné ...

Kolega pode mnou se tuším mýlí, když říká, že jde o celkem zbytečný článek. Nemyslím si to, pro někoho svůj účel bezezbytku plní, a ten účel je myslím si také zjevný - tedy těm co ještě neztratili zcela soudnost. :-/Rv

7 23
možnosti
MK

S tou zbytečností to bylo míněno tak, že kobliháře přesvědčovat netřeba a soudné lidi tento článek stejně nepřesvědčí. Pokus očernit Piráty je rovněž daleko za hranicí trapnosti a tak jediné o co jde, je honorář pro autorku. Nějak si ho prostě musí zasloužit.

5 12
možnosti
TT

Je to smutné, ale je to tak. Přesně tak. R^

9 2
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,76
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik