Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není třeba házet všechny seniory do jednoho pytle. Když si vezmete zastoupení seniorů například v diskusích na blog.idnes, troufám si tvrdit, že pokud jde o příznivce a odpůrce Zemana a Babiše, je to tak 50/50. Když píšete o životních zkušenostech seniorů, právě ty by je měly ochránit před "šmejdy" a ne to, zda se vyznají v energiích, či v hrncích. Já například vyhodím od dveří každého, kdo se jen zmíní, že má něco společného s energiemi, nebo že přichází s nějakou výhodnou nabídkou zboží.:-)

1 1
možnosti
PL

P17e30t97r 73L13o85r16e48n87c

25. 1. 2020 13:02

Vy šmejda vyhodíte od dveří a starý člověk ne? Právě jste na to káp'.

Staří byli tvrdě vychováni k úctě a bázlivosti v staroměšťanském, relativizujícím a gentlemanském světě. Bojí se oponovat, diskutovat, proaktivně se vyjadřovat, stále se obávají, co by tomu řekl, co by si o nich pomyslel, ten druhý. A mylně předpokládají, že jejich protějšek je také jako oni obdobně "férový", což dnes bohužel právě nebývá...

1 0
možnosti
PC

Vynikající článek, paní Lhotská! R^R^R^

Jednoznačně zasloužená karma.

P.S. Zkušenost je zkrátka nepřenosná.

8 1
možnosti
ND

Moc dobrý článek, v dnešní době dokonce nevídaný.

Stará vesta je ta, že mladí musí nutně protestovat a bořit a staří hájit konzervativní pozice. (Humor)

K volbám: není žádná vina, jestli to tak mám nazvat, že ANO údajně volí víc starších lidí, vina ostatních stran je ta, že jim nemají co nabídnout, aby je volili. Ubohý názor, že zdarma koblihu je fakt ubohý.

Jsem nevolič.

9 0
možnosti
Foto

Sám znám pár lidí, kteří se nedojí přiznat, že volí ANO. Jde o dobře situované lidi, kteří by nabízenou koblihu odmítli. Také znám pár podnikatelů, kteří ANO nevolí, protože jim omezilo příjmy zavedením EET.

1 0
možnosti
Foto

Pokládám za chybné dělit populaci na starší a mladší. Rozumnější je dělení na vnímavé a tupé. Pokud není důchodce postižen nějakou duševní nemocí a patří mezi chytré, tak ho nikdo neoblbne. Naopak, pokud je mladý troubovitý, nechá se zmanipulovat kdejakým fíglem. Vidím to na svých vnucích z Prahy, jak jim dnešní školství vymývá mozky.

3 0
možnosti
ND

Pane Bicero, mladí a staří prostě jsou, teprve pak se mohou dělit do podskupin. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,83
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik