Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J93a38n92a 86M73a74j36o53v70á

14. 11. 2019 11:18

Skvělé, Kateřino, děkuji.

(Jsem totiž z těch, kdo před 30 lety...)

5 0
možnosti
Foto

Ahoj, krásně jsi to shrnula R^R^R^ Tleskám! Když nad tím tak přemýšlím, tak si říkám, že ti dnešní studenti, tak jako všichni mladí lidé, cítí nutkavou potřebu vymezit se proti něčemu, co považují za nepotřebné, staré, z jejich pohledu omezující a bránící jim v rozletu. Jenže ouha - kde nic, tu nic, fakticky nemohou najít nic, co by odpovídalo vzorci jejich případného "nepřítele". Tak někoho někde napadla spásná myšlenka - klima! To je ono, proti tomu se to bude krásně vymezovat, za to se to bude krásně "bojovat"... A už to jelo. Oni by se ti dnešní studenti tak strašně rádi zapsali také do dějin, jako generace, co vybojovala nějaké to slavné vítězství, co na tom, že nepřátel není, my si je vymyslíme...;-)

24 0
možnosti
KL

Díky :-).

Jinak s tou potřebou "vymezování se" máš pravdu pravdoucí. Ono to samo o sobě není nic špatného. Ovšem neštěstím je, pokud je zneužita někým k dosažení jeho pochybných cílů. Jako se to podle mne děje právě v tomto případě...

8 0
možnosti
Foto

Není to tak daleko od pravdy. Komunismus je nerealizovatelnou iluzí. Přibližně stejnou, jakou je globální oteplování.

3 0
možnosti
Foto

Globální oteplování iluzí? Klimatické změny neexistují? Rozdíl mezi teplem na prosluněné pasece, respektive správněji asfaltované silnice a chládkem lesa není možné zaznamenat?

1 5
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik