Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J69a96n 33H85u33r28k73a

13. 12. 2019 3:11

předběhla jste mě a...je to jedině dobře já bych to tak krátce a výstižně nepodal mé dílko jsem nedokázal zkrátit na méně než 14 stránek...smekám

1 0
možnosti
VB

Novinářům na celém světě se daří dostávat se k tajným (někdy jen přechodně) dokumentům. Pokud je zveřejnění výrazně ve veřejném zájmu, obhájili by si to u soudů, i Evropský soud pro lidská práva se zastal novinářů, když ještě před soudním rozhodnutím zveřejnili jméno (/potenciál., později usvědčeného) viníka - šlo o chybujícího lékaře a oni chránili další pacienty.

3 0
možnosti
AL

Velmi dobrá analýza, autorka článku si drží vysoký standart.

Zatím nebyl Ing. Babiš "usvědčen" ze žádného trestného činu.

Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman, rozhodl dle práva. Na jeho místě by většina postupovala stejně. A až vyšetřování skončí, tak nebude pochyb, že by orgány činné v trestním řízení něco zanedbaly. To Babišovi hodně pomůže a on ještě posílí.

Karma.

:-)

6 0
možnosti
JS

Přesná a výstižná analýza R^

6 0
možnosti
Foto

J35a30k88u11b 41R77o21t41h

12. 12. 2019 10:12

Ano, dobrá práce (jen pro jistotu dodávám - sarkasm, Sheldon!). Nemůžete-li zpochybnit fakta v dokumentu, zpochybněte jeho a) pravost, b) překlad c) toho, kdo to zveřejní. :-/

6 7
možnosti
JS

Pane Rothe, pokud se důvěrná zpráva z Bruselu stane veřejnou věcí ještě dříve, než se té zprávě stihnou věnovat kompetentní státní úřady, pak to logicky vyvolává pochybnosti nejen o lidech, kteří "důvěrnou" zprávu veřejnosti poskytli, ale i o jejích autorech. Pokud totiž autoři "důvěrné" zprávy umožnili její zveřejnění, pak se dá očekávat, že nehledají právo a spravedlnost, ale sledují jiné (politické) cíle. V každém případě je celý proces "důvěrnosti" zásadně narušen, a můžeme jen spekulovat, jestli je to "pouhou" nekompetentností autorů zprávy, a nebo jde o záměr. Obojí může zásadně ovlivnit celou kauzu, což je vždy špatně, a to bez ohledu na výsledek.

11 0
možnosti
SN

:-).......Veliký souhlas! A hlavně.....Česká televize a rozhlas ČRO +, to je vlastně další politická strana v boji proti Babišovi. Přitom jsme na 24. místě na světě v pohodovosti života. Nikdy jsme se tak dobře neměli a přitom......radikálně se omezilo narůstání dluhu!

Šedá eminence, ne šedá ale pro vnímavé dobře viditelná, parta "klasických" stran" kterým Babíš skřípl pazourky, šílí! Koryta i přes masivní podporu jakéhosi nedouka, jistě dobře placeného včetně milionových nákladů na toto divadélko, vč. umělců, kteří se cítí býti hybateli historie, všechno marné! Lidé bohudíky neztratili paměť na to, co se tu do té doby než přišel Babiš dělo!

Takže.....zbytečně vyhozené peníze, které by mohly poloužit jinak a pro Vás.......veliká karma! R^R^R^V

9 3
možnosti
Foto

J73a16k46u50b 17R46o11t75h

12. 12. 2019 10:13

Pravil douk Sranda.;-D;-D;-D

6 13
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,42
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik