Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

A jejda, to je tady zase odborníků na vše. Člověk by se smál, ale je mi Vás spíš líto. Můžete se tady navzájem ubezpečovat o své pravdě a špatnosti spolku Milion chvilek pro demokracii, ale to je tak asi všechno, so zmůžete Protože Váš svět obdivovatelů alkoholika z hradu už pomalu končí. A ty vaše stokrát opakované nesmysly na tom nic nezmění.

5 16
možnosti
DR

Někdo je "odborník na vše", někdo zase totálně zaslepený.

10 3
možnosti
ZS

Absolutně R^. A karma samože.

12 0
možnosti
MT

Jako obvykle jde o peníze až v první řadě. Máme tu vějičku pro veřejnost s názvem transparentní účet a potom ten skutečný účet. A protože se říká, čí chleba jíš, toho píseň zpívej, tak se nesluší to prozradit na plnou hubu, raději si budeme hrát na spontánní hnutí financované drobnými dárci. Babiš je proti migraci, podpruje atom v energetice, subjektů ochotných financovat proti němu kampaň se jiste u nás i v zahraničí najde dostatek. Jenom mají smůlu, že opozice je naprosto neschopná a kampaň MCH skončí podobně jako svého času "Přemluv bábu!". Ale Piráti už trénují na vládu, tak třeba jim to vyjde ;-€

29 0
možnosti
TK

Babiš je proti migraci jen proto, je tento tlak "zespoda" je příliš silný. Ale jinak je mu to jako většině lidí, kteří bydlí někde ve vile s vysokým plotem, tramvají nejezdí, děti nemusí posílat do státní školy a kdykoli se můžou přesťehovat do jiného kouta světa, celkem jedno. Má to těžký, raději by s EU byl zadobře, aby na něj neútočila a posílala prachy, jenže za to by ho zase sestřelili voliči. Tak balancuje v té pozici, ve které může přežívat. Takže je potřeba ho hlídat, aby něco neprovedl za našimi zády (Jako že migrace muslimů i k nám zjevně za našimi zády a za mlčení médí už probíhá, to ve velkých městech nelze přehlédnout.) Ale v tomto okamžiku stále lepší než většina stran, která vůli voličů drze ignoruje a jde EU nepokrytě na ruku.

0 0
možnosti
MK

Předpokládám, že vy toto hnutí nefinancujete a tak vám může být úplně jedno, odkud získává prostředky. Získává je například i z mých dobrovolných příspěvků. Vadí vám to?

Mě naopak vadí, že musím nedobrovolně financovat vašeho guru ze svých daní. Vadí mi to opravdu velmi silně.

6 14
možnosti
ZD

Nepochopil jste článek. Není o tom odkud získává prostředky. Zkusíte znovu a pomaleji. Prvně to nevyšlo.

16 3
možnosti
ZD

Nemohu jinak než : opět perfektní a opět vyčerpávající. Opětovný hlubokosklon.

22 3
možnosti
PB

P54e86t86r 22B95r58o96ž

9. 1. 2020 15:06

To muselo dát práce... A přitom taková blbost ;-D

5 15
možnosti
RK

Vaše a vašich soudruhů ve zbrani...

0 3
možnosti
Foto

,,Iniciativa Milion chvilek pro demokracii předevčírem na tiskové konferenci představila svou novou podobu. Nazvala ji Milion chvilek 3.0.". A pak, že nejsou transparentní;-). Nakonec, píše o tom Saša Mitrofanov, a ten musí ,,vědět", ŽE;-)

16 3
možnosti
BR

Dovolil bych si ocitovat část příspěvku Jany Majové:

-------quote------ minimální mzda byla v roce 2019 13 350 Kč, tedy 214 668 roční náklady na jednoho člověka, tedy 1 717 344 na 8 lidí. Nechci moc spekulovat, ale ti zaměstnaní (u koho vlastně?) platí složenky, mají rodiny a navíc jsou v Praze, tak bych na tu minimální mzdu úplně nesázela. Kdybychom tedy připustili možnost, že se jedná o mzdu průměrnou v ČR a počítali s 33 697 Kč, překročí souhrn za rok 4 300 000. A průměr Prahy je 42 297 Kč... ---------end off---------

Uvedená čísla zhruba sedí a odpovídají výplatě mezd, odvodům sociálního a zdravotního pojištění a dani z mezd. A nyní to zajímavé: Odvody na sociální a zdravotní pojištění se hradí měsíčně souhrnnou částkou na kód banky 0710. Takže nějaké výmluvy o prolomení anonymity příjemců mezd jsou čirý nesmysl. Navíc lze mzdu vyplácet buď bankovním převodem, kde jako účetní položka stačí údaj "výplata mezd" anebo v hotovosti.

Další otázka je, kdo je zaměstnavatel těch lidí - on je totiž povinen uvedené odvody platit

Pokud to jde všechno ze skrytého účtu, pak by mě fakt zajímalo vysvětlení, kde na to ty prostředky berou - to není jen pár šušní - ale docela dost velké částky. Jestli se Minář vymlouvá a kroutí, pak to zakládá na množství spekulací o čistotě a transparentnosti uvedeného spolku. Já si můžu například myslet, že ty mzdy mohou být vypláceny načerno ....

Pokud si MCH troufá nás poučovat o čistotě a transparentnosti u někoho, proti komu protestuje, pak by si měli udělat pořádek před svým vlastním prahem. Do té doby pro mě budou naprosto nedůvěryhodným spolkem.

35 4
možnosti
Foto

No odvody jdo na souhrný účet, ale samotné mzdy nikoliv a vzhledem k tom, že na výplatní pásce je cca 8 lidí a budou mít podobné peníze tak by to anony,itu porušilo. Stejně tak jako by ji porušily platby za služby firmám, které nechtějí aby se vědělo, že poskytli nestandardní podmínky a jaké

2 8
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik