Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Teda to muselo dát práce. A přitom je to taková blbost.

2 3
možnosti
ZB

S autorkou je možné souhlasit až na chválu Topolánka. Je opravdu zvláštní, že tento človíček nebyl vyšetřován orgány činnými v trestním řízení. Byl to jeden z nejhorších premiérů Česka.

3 2
možnosti
Foto

R66o46m73a79n 63K45o91z52e95l

31. 1. 2020 23:43

Byl to člověk, který se do funkce premiéra doslova prolhal ("Kdyby lidi věděli, co chceme dělat, tak bysme nevyhráli" a "našemu programu jsem stejně nevěřil" Že naštěstí lidé nezapomínají, se ukázalo v prezidentských volbách.

0 0
možnosti
Foto

Pro koblihy by bylo Babišovým vítězstvím, i kdyby zneužíval malé holky.:-/

2 14
možnosti
ZB

Vy se nezdáte, ale vždy vytáhnete něco. s čím opravdu nikdo nepočítá. Měla byste navštívit odborníka, jinak vám může hrozit i trestní oznámení.

10 2
možnosti
AW

Ano, opozice je mizerná. Ale předpokládané vitězství Babiše nevnímám jako důvod k jásotu, ale jako velký průšvih.

4 6
možnosti
ZD

Sám jste si odpověděl první větou.

6 0
možnosti
Foto

Střízlivě hodnocené? Zbožné přání...

2 6
možnosti
LL

Všichni o kterých píšete převyšují Bureše ve všech směrech, ale hlavně morálně.

8 17
možnosti
RK

R20a15d43e87k 30K98o90h27u61t

30. 1. 2020 19:42

Než se dostanou k vládní funkci. Pak se jejich morální kredit začne prudce snižovat. Viz veškeré osobnosti co slibovaly a slibovaly a ve vládě najednou... Od ODS až po VV...

12 0
možnosti
Foto

Příští volby vyhraje Babiš ,Havlíčka udělá premiérem a sám bude jen tahat za nitky. Možná se posadí na hrad. Tam ve střetu zájmu asi nebude.

2 0
možnosti
Foto

To už mohl udělat po minulých volbách, když většina demokratických stran říkala "s ANO do vlády ano, ale bez Babiše". Kdyby byl trochu inteligentní a upozadil svoje ego, tak místo sebe navrhl např. Schillerovou a nemusel být lex Babiš, Čapí hnízdo a další jeho maléry, protože by ho nikdo neřešil. Jenomže ON potřeboval být premiérem. Navíc vždy existuje ta možnost, že se mu jím řízený premiér urve z vodítka.:-)

1 1
možnosti

Velice presna analyza... tezky abtibabisismus zustane ale v zakulisi se hledaji cesty pro povolebni spolupraci, viz opozicni smlouva

3 3
možnosti
PC

Výborný článek. Paní Lhotskou čtu rád právě proto, že, jak se zmiňuje níže pan Soukup, píše VŽDY střízlivě, objektivně a s nadhledem, a to nejen ve svých božích, ale i ve všech diskusích.

Paní Lhotská, Vám zasloužená karma.R^R^R^

15 1
možnosti
JS

R^Nedá mi to abych nereagoval. Myslím , že jde o velmi střízlivé hodnocení proběhlých partajních voleb. Přestože se autorka nikde proti nikomu nevymezuje , ale střízlivě hodnotí / a navíc svoje osobní preference nesděluje/ nechápu nenávistné útoky proti ní. Toto hodnocení mi přijde velmi reálné, ještě si dovolím pokračovat : ODS kmotři čekají, Piráti myslím , že se učí je to pro ně nové a jisté náznaky se objevují , pražáci a atomový hřib jsou samostatná kapitola, KDU vědí jaké je to vypadnout ze sněmovny a udělají pro udržení vše, ČSSD schizofrenie v přímém přenosu, TOP09 cesta k pouze 09, STAN nečitelní , SPD onemanshow, Trikolora - nevím nevím i když děti za otce nemohou a nakonec ANO, myslím, že to AB přerůstá přes hlavu a pro svoje záležitosti mu nezbývá řešit co se děje v hnutí. Ať chceme nebo ne jedem v tom všichni a světlo na konci tunelu nevidím.

8 1
možnosti
  • Počet článků 278
  • Celková karma 40,43
  • Průměrná čtenost 4987x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik