Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Paní Lhotská, tohle nemá opět chybu. Jasná superkarma. R^

12 2
možnosti
JK

Možná že po přečtení poslední knihy od "zlaté Krnáčové" ztratí u vás kompletně lesk. A z hraběcích rad politickým stranám čiší pouze jedno, Andy se bojí, že dalšího pitomce jako ČSSD jako fíkový list nesežene. Srandovní je jak Okamura poskakuje a hlásí se, "tady, tady, tady!", a AB dělá, že je slepej a hluchej. Komouši zas díky tvrdému jádru stalinovců, bez kterých už dávno nejsou, vzývají zvrácené myšlenka Karla Marxe a přitom aktivně podporuji kulaka multimiliardáře, který by za jejich vlády byl už dávno v lágru.

Spíš to zatím vypadá na totální povolební patovku, pokud do té doby Andy nezakopne zejména o miliardový kopec dotací, který mu dříve nebo později ty nohy podrazí. Piráti i jiné strany mají času dost, jen je otázka zda ho má i tato země.

8 11
možnosti
JH

J34a74n 67H64a90r15v61a96n

30. 1. 2020 12:49

Jo jo, přání otcem myšlenky ;-D R^

6 0
možnosti
AN

A51l33e59š 90N37o90v36á21k

30. 1. 2020 12:17

v úterních 20 minutách Radiožurnálu byl předseda ODS Fiala. Působil, jako kdyby absolvoval kurs mluvení bez nadechování, skoro nepustil redaktorku ke slovu. Ale že by řekl něco zásadního, to ne...asi chtěl napodobit řeporyjce Novotného, ale moc mu to nešlo.

16 1
možnosti
JH

J57a36n 71H43a57r28v24a30n

30. 1. 2020 12:48

- když on má to bla bla bla tak nacvičený, říká to furt dokola, tak mu pusa už jede automaticky, ani dýchat nemusí ;-D

14 0
možnosti
PK

Pravda je, že Lux byl velmi někdy nepředvídatelný, ale měl blízko k pragmatismu , no a přeji KDU ať je to dobrá konzervativní partaj.

Jinak karma za pohled na sjezdy stran tzv.demobloku, myslím,že si to užijete od milovníků starých časů a progresivistů....keep smilling;-D;-D;-D

4 1
možnosti
MK

Kriticky hodnotíte sjezdy stran, které zcela určitě nebudete volit. Co vám však jiného zbývá, když váš favorit žádné volební sjezdy nepořádá. U stran vůdcovského typu to prostě není zvykem.

A nesouhlasím s vaším tvrzením, že politika je především o emocích. Politika je o stanovení strategií. O zajištění udržitelnosti důchodů, o budoucí soběstačnosti ve výrobě elektřiny, o rozvoji komunikačních sítí (a to nejen dopravních) ... atd atd. Když se těchto rozhodování začnou vnášet emoce, je to cesta do průšvihů a pak se nemůžeme divit tomu, jak to u nás vypadá.

7 3
možnosti

A to vše co píšete jste našel v programu kterých stran? ;-)

11 0
možnosti
JH

J20a46n 76H84a89r47v58a13n

30. 1. 2020 10:21

Ale nesmíte zapomenout, že ještě jsou pochybnosti u jakési dotace za 1,6 milionů Kč - tudíž Chvilky můžou Babišovi ještě pořádně zavařit ;-€

1 0
možnosti
PK

to není vůbec podstatný, tak nebude AB, ale horší je, že není na výběr co po něm,,,,;-D

2 1
možnosti
SB

Prostě Piráti jsou jako Jan Werich. O přízemnostech, jako jak se bude nakládat s penězi nebo kam se pojede na dovolenou, on nerozhoduje. To ponechává na manželce. Ale o zásadních věcech, jako jaký je vztah jejich rodiny k situaci na Tchaj-wanu, tak o těch rozhoduje on.

Pan Hřib též je povznesen nad takové přízemnosti, jako je veřejná doprava ve městě, ale uzavírá smlouvy o partnerství s hlavním městem právě toho zmíněného Tchaj-wanu.

27 1
možnosti
MK

Proč by zrovna primátor měl řešit dopravu ve městě? Na to přece má lidi. Rozděl a panuj - to neznáte?

2 5
možnosti
LS

Hejtman z ANO: "O umístění americké základny dlouhodobě usilujeme"

"Uplynulo 14 dní od Vondrova návrhu, předneseného na Kongresu ODS, a regionální moravskoslezský Deník.cz. 27. ledna t.r. zjišťoval, co si o návrhu Vondry myslí ostravští politici. A teď si přečtěte, jak se k návrhu vyjádřil politik našeho regionu nejpřednější, hejtman Severomoravského kraje Vondrák (ze strany ANO): „O umístění americké vojenské posádky na našem letišti dlouhodobě usilujeme. Jsem přesvědčený, že vojenská posádka zvýší prestiž i sebevědomí našeho regionu a bude přínosem pro fungování mošnovského letiště“.

Vondrák je členem strany ANO stejně jako premiér Babiš, a bez Babiše, jak známo, se ve straně ANO ani lísteček na stromě nepohne. Takže jestliže hejtman Vondrák tak moc baží po americké posádce na mošnovském letišti, může po ní bažit jedině s výslovným souhlasem a povolením Babišovým. Bez nich by si to dovolit nemohl."

http://www.novarepublika.cz/2020/01/hejtman-z-ano-o-umisteni-americke.html

0 0
možnosti
AP

Takže to Bartoš s Fialou žalovali v Bruselu? Když se teda bez předsedova souhlasu ani lístek nepohne?

2 0
možnosti
Foto

Nedej bože, aby jim někdo toho Babiše sebral, to by se míra bezradnosti a prázdnosti projevila na 100%.

21 0
možnosti
LS

Proč by jim někdo Babiše bral, vždyť je to "jejich člověk".

0 0
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,41
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik