Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Paní autorko, ten spolek "chvilkařů" (jak jej hanlivě nazýváte) není přisátý na státní rozpočet, nekrade z daní obyvatel, nečerpá dotace, ty peníze jsou fakt posbírané ze zdaněných peněz obyčejných lidí. Jako amatéři možná nechápou nutnost mít dobrého účetního a dobrého daňového poradce, což je zřejmě při takových malých částkách doposud nenapadlo (jak správně uvádíte "jako plivnutí do Stromovky"). Asi se teď chytnou za nos a něco s tím udělají, protože jim to nestojí za to - ovšem vy už doředu vidíte, že účetnictví za rok 2019 bude velký chaos.

Paní autorko, vaše soustavná a umanutá snaha plivat na tento spolek, který si dovoluje kritizovat Agrofert a jeho beneficienty, vede jen a jen k dohadům, že vy jste do této "křišťálově čisté" firmy i do vládní garnitury bezmezně zamilovaná anebo je situace ještě horší.....

8 11
možnosti
Foto

Autorka udělala chaos i z té uzávěrky za rok 2018.

4 1
možnosti
Foto

No, "přehledně" jste, paní autorko, popsala, jak účetnictví ani daním zhola nerozumíte Rv

8 5
možnosti
MF

Ten váš příspěvek má víc slov než by odevzdali mil. na daních v korunách.Je to ujetý a hledání sebemenší chyby u spolku která demokraticky brání vychca....ti polityka s nejasnou minulostí svědčí o moralnim nebo itelig. nedostatku.

Proč nenapsat třeba o korunových dluhopisu kde si to daval agrofáč odečítat z daní a Andrej to potom ještě hodil na Kaluska.

Slovy klasika-Jak je ten váš článek dlouhej tak je BLBEJ.

10 17
možnosti
MV

M26i39l52a71n 74V82i12k

28. 2. 2020 9:44

Slovy klasika-Jak je ten váš příspěvek dlouhej tak je BLBEJ.

2 4
možnosti
RR

MICHPRDI se kritizovat nesmí, na to mají monopol jen a jen oni. Jak jen celý rok na diskusích bránili svůj transparentní účet a teď jim spadly brady. Domeček z karet se zřítil. Jsem zvědav jak dlouho budou v těch trapárnách pokračovat, asi dokud to bude někdo platit. Zatím je to pro rezavce pořád dobré bydlo.

16 9
možnosti
Foto

Proč by jim padaly brady? Důvod?

A že mají transparentní účet? Ten není povinný. Je to jejich dobrá vůle, že si ho pořídili.

4 4
možnosti
GK

Jakákoliv zmíňka o tom obskurním spolku je jak dráždit hada bosou nohou, jak je vidět z komentářů. ;-D

15 7
možnosti
MV
PV

Proč Vám vlastně ti Chvilkaři tak leží v žaludku? Veřejné peníze nespásají (na rozdíl od některých čelných představitelů našeho státu), tak proč Vám stojí za to neustále generovat tyto (vlastně už se docela opakující) texty? Musí být přitom velmi traumatizující, že se na ně dá vytáhnout jen taková pitomost, že? :-)

9 13
možnosti
RK

R76a49d69e96k 44K14o88h73u30t

27. 2. 2020 21:03

Opakování je matka moudrosti. Je to obecně známé slovní spojení. A to co je v blogu napsáno, není s ohledem na to, jak o sobě MCHPD mluví jako o jediných spravedlivých, a jak je adorují jejich příznivci, vůbec od věci.

7 5
možnosti
JS

To jejich financování kritizuji od samotného začátku, právo na názor a demonstraci nikomu neberu, ale aby nám tady někdo ze zahraničí financoval protivládní profesionály, tak to opravdu není dobré a není divu, že to mají v USA podchycené, to by měl mít podchycené každý stát, protože se jedná o bezpečnost.

8 4
možnosti
FS

Že by opět Soroš, Bakala a Kalousek? Že by tito pánové lstivě své podplácení rozdělili mezi tisíce občanů, aby to jako poslali svojím jménem po stokorunách či tisícovkách? Pane Schmidte, prosím prozraďte, jaké je to zákulisí , že "nám tady někdo ze zahraničí financuje protivládní profesionály" !

1 0
možnosti
JF

Hezky napsáno, má to ale jednu malou vadu. Daním nerozumíte, takže vše, co jste tak hezky popsala, plave dost na vodě. Spíš se to tedy potápí. Ale jen tak dál.;-)

11 6
možnosti
RK

R38a22d11e49k 84K23o73h79u94t

27. 2. 2020 21:44

Na vodě je plno věcí. I ty co nám k věření předkládají protagonisté MCHPD. A nebo tzv. demokratické strany. Ale něco je na správné vodě a něco na špatné. A ti co věří té správné vodě mají nezadatelné právo druhé označovat za pitomce, co se nechají utáhnout na koblihu.

5 2
možnosti
JSS

Jasně - danit atd... ale zabývejte se se hlavně miliardovými chmatáky našeho babiše a jiných mld spekulatů - tam je to zlo!!

4 8
možnosti
Foto

Copak je etické rýpat se v účtech svého chlebodárce? ;-D

3 8
možnosti
JS

Přesně napsáno. Kdyby desetinásobně menší nesrovnalosti v příjmech a výdajích měl obyčejný živnostník, tak na něj berňák pěkně zaklekne au káže mu, zač je toho při ne/placení daní loket. Ne tak Chvilky, berní úředníci jsou vystrašeni (bohužel oprávněně), že by se rozpoutala mediální smršť a možná by sami skončili na dlažbě. Copak na to naše udatná paní ministryně státních financí a jistě neméně udatná ředitelka Finanční správy? Já vím: hurá na obchodníčka, který nevydá účtenku za 50 Kč!

10 1
možnosti
Foto

Natož pak na někoho, kdo udělá sekyru za 50 melounů. ;-D

2 7
možnosti
  • Počet článků 279
  • Celková karma 39,75
  • Průměrná čtenost 4969x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik